breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Υπερ-απανθρωπισμός: Καταστρέφοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια για τη δημιουργία των «ενισχυμένων υπερανθρώπων»

 

«Όταν οι άνθρωποι αρχίσουν να αγνοούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν θα αργήσουν να αρχίσουν να αγνοούν τα ανθρώπινα δικαιώματα». – Gilbert K. Chesterton

Υπάρχει μια συγκεντρωμένη προσπάθεια από κυβερνήσεις και θεσμούς σε όλο τον κόσμο να αλλάξουν την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας προς όφελος μόνο λίγων. 

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους αυτής της ελιτίστικης φυλής είναι να αλλάξει αυτό που σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Έχουν ήδη αλλάξει τον ορισμό των πανδημιών και των εμβολίων και πρόσφατα επαναπροσδιόρισαν τι σημαίνει να είσαι γυναίκα. Αλλά το πραξικόπημα που ετοιμάζουν στη συνέχεια επαναπροσδιορίζει την ίδια την ανθρωπότητα!

Εικόνα από την ταινία Ex Machina
Το Χόλιγουντ και η ποπ κουλτούρα μαζί με τις εξελίξεις στην επιστήμη και την ιατρική μας προετοιμάζουν εδώ και δεκαετίες να πιστέψουμε ότι η βαθύτερη εξάρτηση από την τεχνολογία ήταν το κλειδί για τη μελλοντική ευτυχία, ευημερία και υγεία. Μέσω του προγνωστικού προγραμματισμού, μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας έχει ρυθμιστεί να αποδεχθεί ότι μια μέρα θα συγχωνευθούμε με την τεχνολογία ως τρόπο βελτίωσης της ζωής μας.

 Συχνά επιδιώκουν να δικαιολογήσουν τη θέση τους επισημαίνοντας πώς τα κοχλιακά εμφυτεύματα έχουν βοηθήσει τους ανθρώπους να ακούν καλύτερα ή πώς τα προσθετικά πόδια έχουν βοηθήσει τους ακρωτηριασμένους να περπατήσουν ξανά. Ωστόσο, συχνά παραλείπουν να αναφέρουν ότι η βελτίωση της υγείας και της ευημερίας είναι απλώς παρακλάδια του κύριου στόχου της συγχώνευσης ανθρώπου και μηχανής για την έναρξη μιας μετα-ανθρώπινης εποχής.

Ανθρώπινη «Ενίσχυση»

Σε μια έκθεση με τίτλοHuman Augmentation — The Dawn of a New Paradigm, a Strategic Implications Project, ένα κοινό έργο του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου (MOD) και του Γραφείου Αμυντικού Σχεδιασμού της Γερμανίας (BODP) της Bundeswehr, η σύνοψη αναφέρει:

Η ενίσχυση-αύξηση του ανθρώπου θα γίνεται ολοένα και πιο σημαντική, εν μέρει επειδή μπορεί να ενισχύσει άμεσα την ανθρώπινη ικανότητα και συμπεριφορά και εν μέρει επειδή είναι ο δεσμευτικός παράγοντας μεταξύ ανθρώπων και μηχανών . Οι μελλοντικοί πόλεμοι θα κερδηθούν, όχι από εκείνους με την πιο προηγμένη τεχνολογία, αλλά από εκείνους που μπορούν να ενσωματώσουν πιο αποτελεσματικά τις μοναδικές δυνατότητες τόσο των ανθρώπων όσο και των μηχανών

Η σκέψη του ατόμου ως πλατφόρμα και η κατανόηση των ανθρώπων μας σε ατομικό επίπεδο είναι θεμελιώδης για την επιτυχημένη ανθρώπινη ενίσχυση. Ο πόλεμος της Βιομηχανικής Εποχής έβλεπε τους ανθρώπους ως εναλλάξιμα στοιχεία στρατιωτικών μονάδων ή το υλικό με το οποίο λειτουργούσαν οι πλατφόρμες – οχήματα, αεροσκάφη και πλοία. Αυτές οι πλατφόρμες παρακολουθούνται και αναλύονται τακτικά, αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι η ικανότητά μας να κατανοούμε την πιο κρίσιμη ικανότητά μας – τον άνθρωπο – είναι τόσο ανεπαρκώς μελετημένη. Η επιτυχής εφαρμογή της ανθρώπινης ενίσχυσης απαιτεί μια πιο εξελιγμένη προσέγγιση για την κατανόηση των ανθρώπων μας και των δυνατοτήτων τους. Ο καθορισμός των βασικών στοιχείων της «ανθρώπινης πλατφόρμας» – σωματικής, ψυχολογικής και κοινωνικής – παρέχει μια εννοιολογική βάση για να καταστεί δυνατή μια διεπιστημονική συζήτηση. 

Πράγματι, ένα νέο παράδειγμα εισχωρεί στην πραγματικότητά μας όπου οι άνθρωποι θεωρούνται απλές «πλατφόρμες», «εναλλάξιμα στοιχεία» και «υλικό» που πρέπει να παρακολουθούνται και να αναλύονται συνεχώς για να συγχωνεύονται επιτυχώς με την τεχνολογία. 

Η έκθεση αναφέρει περαιτέρω ότι η ευρείας κλίμακας ανθρώπινη αύξηση δεν μπορεί να περιμένει συναίνεση για ηθικούς λόγους, αλλά πρέπει να επιταχυνθεί λόγω εθνικών συμφερόντων, νέων απειλών και να συμβαδίζει με την τεχνολογική αλλαγή. Ισχυρίζεται επίσης ότι οι κυβερνητικές πολιτικές πρέπει να έχουν προτεραιότητα έναντι της ηθικής και της κοινής γνώμης για να μεγιστοποιηθεί «η χρήση της ανθρώπινης αύξησης για την υποστήριξη της ευημερίας, της ασφάλειας  χωρίς να υπονομεύονται οι αξίες μας ».

Με την ισχυρή στρατιωτική επιρροή που καθοδηγεί αυτήν την έκθεση, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υποστηρίζουν ότι η εκάστοτε κυβέρνηση θα δημιουργήσει πολιτικές για να προωθήσει την ανθρώπινη ενίσχυση στην κοινωνία ανεξάρτητα από συνείδηση ​​ή συναίνεση. 

Σε τελική ανάλυση, ήταν μια στρατιωτική πρωτοβουλία με το όνομα Oeration Warp Speed ​​που χρησίμευσε ως καταλύτης για την εσπευσμένη ανάπτυξη των «εμβολίων» mRNA που δεν είχαν δοκιμαστεί σωστά, αλλά επιβλήθηκαν στον κόσμο ως «ασφαλή και αποτελεσματικά»

Γινόμαστε τώρα μάρτυρες της σφαγής που προκαλείται από αυτό το Εκτελεστικό Διάταγμα που έχει ως αποτέλεσμα θάνατο, καρκίνο, αποβολές, μυοκαρδίτιδα και μια πληθώρα ανεπιθύμητων ενεργειών που έχουν τεκμηριωθεί και χρησιμοποιηθεί για την παύση της χορήγησης εμβολίων για τον COVID σε πολλές χώρες ήδη. Όταν οι κυβερνήσεις και οι στρατοί παρεμβαίνουν για να λύσουν προβλήματα, τα αποτελέσματα είναι συχνά καταστροφικά για τους ανθρώπους που προσποιούνται ότι υπηρετούν.

Η εικόνα του Θεού εναντίον της φαντασίας του ανθρώπου

Το ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι ποιανού οι τιμές καθορίζονται από την έκθεση Human Augmentation; Η απάντηση θα μπορούσε να βρεθεί σε πολλές δηλώσεις που έκανε ο Yuval Harari, κορυφαίος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο οποίος δήλωσε ανοιχτά ότι:

“Εμείς οι άνθρωποι θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι δεν είμαστε πια μυστηριώδεις ψυχές. Είμαστε πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν. Η όλη ιδέα ότι οι άνθρωποι έχουν αυτή την ψυχή ή το πνεύμα, και έχουν ελεύθερη βούληση, και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει μέσα μου, οπότε ό,τι κι αν διαλέξω είτε στις εκλογές είτε στο σούπερ μάρκετ, αυτή είναι η ελεύθερη βούλησή μου, τελείωσε.”

Στο τέλος αυτού του κλιπ, ο Harari αναφέρει ότι είναι η συγχώνευση της φιλοσοφίας, της επιστήμης των υπολογιστών και της βιολογίας που ενημερώνουν τις απόψεις του. 

Ωστόσο, είναι ίσως η πιο θρασύδειλη δήλωσή του που αποκαλύπτει πραγματικά την πηγή της ιδεολογίας του:

Όπως πολλοί υποστηρικτές του μετανθρωπισμού, ο Harari πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους αθανασία μέσω της τεχνολογικής προόδου. Αυτός και πολλοί από τους ομοίους του έχουν ένα σύμπλεγμα Θεού, ωστόσο αρνούνται κατηγορηματικά ότι οι άνθρωποι έχουν σχέση με οτιδήποτε πνευματικό ή υπερφυσικό.

Έχει συζητήσει ακόμη και ένα μεγάλο κοινωνικό χάσμα που θα μπορούσε να προκύψει καθώς περισσότεροι άνθρωποι υιοθετούν την ανθρώπινη αύξηση, αφήνοντας εκείνους που δεν το κάνουν να θεωρούνται λιγότεροι από άνθρωποι. Καμία από αυτές τις ουτοπικές φαντασιώσεις δεν είναι καινούργια, αλλά αν αφεθεί ανεξέλεγκτη, αυτή η ατζέντα μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο επικίνδυνη από οτιδήποτε έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Όταν τα άτομα βλέπουν τους εαυτούς τους ως τυχαίες πράξεις της φύσης χωρίς ψυχή ή πνεύμα, τους καθιστά εύκολο και μάλιστα επιτακτικό να επαναπροσδιορίσουν τι σημαίνει πραγματικά να είσαι άνθρωπος. 

Ωστόσο, όταν κάποιος πιστεύει ότι είναι έξυπνα φτιαγμένα κατ’ εικόνα του Θεού, δεν χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε την ανθρωπιά σας καθώς αυτό είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο έχουν χτιστεί πολλές κοινωνίες εδώ και χιλιετίες.

Αυτή η σύγκρουση ιδεολογιών διαδραματίζεται στην παγκόσμια σκηνή, με εκείνους που βρίσκονται στην εξουσία να επιβάλλουν βίαια την κοσμοθεωρία τους σε όσους τηρούν τις παραδοσιακές θρησκευτικές πεποιθήσεις και τα επιστημονικά δεδομένα για τη βιολογία και τη φύση.

 Αυτή η προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της ανθρωπότητας δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια προσπάθεια απανθρωποποίησης και απομάκρυνσης μας από το θείο. 

Αν αποδεχτούμε ότι δεν είμαστε τίποτα άλλο από τυχαία βιολογικά κυκλώματα, τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για την ελιτίστικη φυλή να υπερασπίζεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ή τα ανθρώπινα δικαιώματα (εκτός φυσικά από τον εαυτό τους).

Καταστροφή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας

Η πεποίθηση του Harari ότι δεν είμαστε παρά «ζώα που μπορούν να παραβιαστούν» πηγάζει από το ευρύτερο κίνημα του μετανθρωπισμού (ή αυτό που προτιμώ να αποκαλώ transDEhumanization) και το κίνημα Humanity+ με επιρροή . 

Αυτό που παραδέχεται ο Harari και ολόκληρο το κίνημα που μας ωθεί προς τη βιοτεχνολογία είναι ότι βλέπουν την ανθρωπότητα όχι ως θεϊκή δημιουργία που αποτελείται από σώμα, ψυχή και πνεύμα, αλλά μια απλή συλλογή κυττάρων και οργάνων που μπορούν να χειριστούν η τεχνολογία για βελτίωση ή βλάβη. . Με άλλα λόγια, ο ορισμός της ανθρώπινης φυλής ως « βιολογικά ζώα » επιτρέπει σε αυτούς τους άρχοντες να παίζουν θεό. Αυτό που στην πραγματικότητα κάνουν είναι να υποτιμούν την ανθρώπινη ζωή και να καταστρέφουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ενώ εργάζονται για να επιτύχουν την άμοιρη ουτοπία τους.

Όπως αποδεικνύεται από το πρόσφατο Εκτελεστικό Διάταγμα του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για την προώθηση της βιοτεχνολογίας, της βιοκατασκευής και της βιοοικονομίας, η κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλις έλαβε τις προτάσεις που διατυπώθηκαν στην έκθεση Human Augmentation και τις μετέτρεψε σε νόμο με προεδρικό διάταγμα. Το διάταγμα ζητά να μετακινηθεί επειγόντως η χώρα με τρόπο που να δίνει έμφαση στην πρόοδο της κοινωνίας από τη γενετική μηχανική, την τεχνητή νοημοσύνη και τη βιοτεχνολογία.

Προκειμένου η βιοτεχνολογία και η βιοκατασκευή να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους κοινωνικούς μας στόχους, οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να επενδύσουν σε θεμελιώδεις επιστημονικές ικανότητες. Πρέπει να αναπτύξουμε τεχνολογίες και τεχνικές γενετικής μηχανικής για να μπορούμε να γράφουμε κυκλώματα για κύτταρα και να προγραμματίζουμε προβλέψιμα τη βιολογία με τον ίδιο τρόπο που γράφουμε λογισμικό και προγραμματίζουμε υπολογιστές . ξεκλειδώστε τη δύναμη των βιολογικών δεδομένων, μεταξύ άλλων μέσω υπολογιστικών εργαλείων και τεχνητής νοημοσύνης· και να προωθήσουν την επιστήμη της κλιμακούμενης παραγωγής, μειώνοντας ταυτόχρονα τα εμπόδια για την εμπορευματοποίηση, έτσι ώστε οι καινοτόμες τεχνολογίες και τα προϊόντα να μπορούν να φτάνουν γρηγορότερα στις αγορές.

Φυσικά, περιλαμβάνεται και κάποια αναστάτωση σχετικά με το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μη εσκεμμένη βλάβη σε ανθρώπους, ζώα ή το περιβάλλον, αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε πώς χειρίστηκε την εκστρατεία «πλανδημίας» και εμβολιασμού για να δείτε μέσα από αυτήν την άδεια λέξη σαλάτα.

Έχετε παρατηρήσει ότι τίποτα σε αυτό το εκτελεστικό διάταγμα δεν έχει τεθεί στη δημόσια πλατεία για συζήτηση; Έχετε επίσης παρατηρήσει ότι ποτέ δεν ζητήθηκε η γνώμη σας σχετικά με την απόφαση να «προγραμματίσετε τη βιολογία με τον ίδιο τρόπο που γράφουμε λογισμικό και προγραμματίζουμε υπολογιστές;» Θα πρέπει τώρα να είναι σαφές, τόσο από την έκθεση Human Augmentation όσο και από τις προεδρικές εκτελεστικές διαταγές, ότι η γνώμη σας δεν έχει σημασία για τις ολοένα και πιο αυταρχικές κυβερνήσεις μας.

Παράλληλα με τις ατζέντες υπερανθρώπινων και βιοτεχνολογιών, πολλές πρωτοβουλίες έχουν σκοπό να μας απογυμνώσουν από την ανθρωπιά μας, να μας απευαισθητοποιήσουν στον ανθρώπινο θάνατο και στον ανθρώπινο πόνο και να παράσχουν περαιτέρω αιτιολόγηση για ερήμωση και υποταγή, συμπεριλαμβανομένης της εξομάλυνσης:

Εκτός από αυτές τις τρομακτικές, απανθρωπιστικές εξελίξεις, γινόμαστε μάρτυρες αύξησης των υπερβολικών θανάτων που οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στις ενέσεις γονιδιακής θεραπείας COVID-19 και σε παγκόσμια μείωση των ποσοστών γεννήσεων . Η Καλιφόρνια εντάχθηκε στην πολιτεία της Ουάσιγκτον και το Κολοράντο καθιστώντας νόμιμη τη μετατροπή νεκρών ανθρώπων σε λίπασμα ή λίπασμα για το έδαφος από το 2027. Φάρμακα όπως η φαιντανύλη πωλούνται μεταμφιεσμένα σε καραμέλες , απειλώντας να αφαιρέσουν τη ζωή αθώων παιδιών μεταξύ πολλών ενηλίκων και εφήβων που έχουν ήδη πεθάνει ή έχουν εθιστεί από τη χρήση του.

Πέρα από όλα αυτά, έχουμε έναν πόλεμο που συνεχίζει να μαίνεται μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, που απειλεί να κλιμακωθεί σε νέα επίπεδα με τον πρόσφατο βομβαρδισμό του αγωγού Nord Stream. Ο συνταξιούχος συνταγματάρχης Ρίτσαρντ Μπλακ έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στο Κογκρέσο , υπογραμμίζοντας την τρέλα που μολύνει ορισμένους Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους που ζητούν πυρηνικά χτυπήματα κατά της Ρωσίας, τα οποία θα εγγυώνται την αμοιβαία εξασφαλισμένη καταστροφή (MAD).

Καθώς το μίσος και ο διχασμός υποκινούνται συνεχώς από κυβερνητικούς ηγέτες προς πολιτικούς αντιπάλους, αντιφρονούντες, ακόμη και μητέρες που ανησυχούν για το τι μαθαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, γινόμαστε μάρτυρες μιας ολικής επίθεσης στις παραδοσιακές αξίες, την κοινή λογική, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια.

Η ατζέντα της επιτήρησης

Όπως έχω γράψει προηγουμένως σχετικά με το Διαδίκτυο των Σωμάτων , υπάρχει μια γενική περιφρόνηση για το ανθρώπινο σώμα, την ψυχή και το πνεύμα που οδηγεί τους παγκόσμιους τεχνοκράτες να μας συγχωνεύσουν με την τεχνολογία με σκοπό την « παρακολούθηση του ανθρώπινου σώματος, συλλογή για την υγεία και άλλες προσωπικές πληροφορίες και μεταδίδουν αυτά τα δεδομένα μέσω του Διαδικτύου.»

Ανάλυση Συστημάτων Ασύρματου Δικτύου Περιοχής Σώματος In-to-Out: Προς Εφαρμογές Διαδικτύου Πραγμάτων Υγείας με επίγνωση QoS – Εικόνα 1. Η προτεινόμενη τυπική δομή του συστήματος υγείας IoT.

Αυτό το νέο αυταρχικό παράδειγμα θα μας βομβαρδίσει σύντομα με «ευκαιρίες» για μικροτσίπ και ψηφιακή παρακολούθηση υπό το πρόσχημα της διατήρησης της ασφάλειας και της βελτίωσης της κατάστασής μας. Ωστόσο, ο αείμνηστος Zbigniew Brzezinski, πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Carter και συνιδρυτής της Τριμερούς Επιτροπής, αποκάλυψε τον πραγματικό σκοπό των σχεδίων της παγκόσμιας φυλής για την ανθρωπότητα, δηλώνοντας:

«Η technotronic εποχή περιλαμβάνει τη σταδιακή εμφάνιση μιας πιο ελεγχόμενης κοινωνίας. Μια τέτοια κοινωνία θα κυριαρχείται από μια ελίτ, απεριόριστη από παραδοσιακές αξίες. Σύντομα θα είναι δυνατό να ασκείται σχεδόν συνεχής επιτήρηση σε κάθε πολίτη και να διατηρείται ενημερωμένα πλήρη αρχεία που περιέχουν ακόμη και τις πιο προσωπικές πληροφορίες για τον πολίτη. Αυτά τα αρχεία θα υπόκεινται σε άμεση ανάκτηση από τις αρχές. ― Zbigniew Brzezinski,  Between Two Ages: The America’s Role in the Technetronic Era 

Ο Μπρεζίνσκι προέβλεψε μια εποχή που οι τεχνοκράτες θα έβγαιναν από τη σκιά και θα καταλάμβαναν την εξουσία μέσω της μαζικής επιτήρησης και της τεχνολογικής προόδου. Όπως αποκαλύπτει μια εργασία με τίτλο, The Internet of Bodies: The Human Body as an Efficient and Secure Wireless Channel , η «τεχνοτρονική» (ή τεχνοκρατική) εποχή που οραματίστηκε ο Brzezinski θα ολοκληρωθεί με τη σύνδεση του ανθρώπινου σώματος σε ασύρματα κανάλια επικοινωνίας (συσκευή επικοινωνίας καναλιών, BCC) για να σας παρακολουθεί στο σπίτι, στην εργασία, στο παιχνίδι και σχεδόν παντού υπό οποιεσδήποτε συνθήκες μέσω Bluetooth, WiFi, 5G και άλλων μεθόδων. Η επεμβατική τεχνολογία επιτρέπει το τέλειο σύστημα επιτήρησης που πωλείται στον μέσο Joe ως ένας τρόπος να κάνει τις εργασίες της ζωής πιο αποτελεσματικές και βολικές.

Zbigniew Brzezinski

Διοχετεύοντας τις ιδέες του Brzezinski, ο Harari τόνισε ότι η βιομετρική επιτήρηση ήταν ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους ο COVID-19 κηρύχθηκε πανδημία, αν και υπήρχαν στοιχεία από την αρχή και καθ’ όλη τη διάρκεια της δήλωσης ότι αυτή η δήλωση ήταν δόλια .

Το να μένεις αδρανής δεν είναι επιλογή

Αυτή είναι η πρώτη στιγμή στην ιστορία του πλανήτη μας, όταν οποιοδήποτε είδος, με τις δικές του εθελοντικές ενέργειες, έχει γίνει κίνδυνος για τον εαυτό του—καθώς και για έναν τεράστιο αριθμό άλλων, Γιατί το μέλλον δεν μας χρειάζεται. 

Μια μικρή αλλά ισχυρή αίρεση απείλησε να επαναπροσδιορίσει την ανθρωπότητα και μαζί της να αλλάξει την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας προς το χειρότερο.

 Ήμασταν ήδη μάρτυρες του τρόπου με τον οποίο οι κυβερνήσεις σε μεγάλο βαθμό επέβαλλαν πειραματικά «εμβόλια» και απαιτούσαν διαβατήρια εμβολίων για να κάνουν καθημερινά πράγματα όπως το φαγητό σε ένα εστιατόριο ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τους τεχνοκράτες τύραννους να μας το κάνουν ξανά στο όνομα της ανθρώπινης αύξησης ή οποιασδήποτε άλλης ατζέντας εγκεκριμένης από την κυβέρνηση.

Ο Θεός σκόπευε ο άνθρωπος να γίνει ένα με τον Θεό. Θα γίνουμε ένα με τον Θεό. Θα έχουμε σχεδόν τόση γνώση και σχεδόν τόση δύναμη όσο ο Θεός. Η κλωνοποίηση και ο επαναπρογραμματισμός του DNA είναι το πρώτο σοβαρό βήμα για να γίνει ένα με τον Θεό. – Richard Seed,  National Public Radio,  1998.

Αν και υπόσχονται φυσική βελτίωση, ευημερία και μακροχρόνιες ευτυχισμένες ζωές μέσω του σχεδίου τους για την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση για να αλλάξουν την ανθρωπότητα, να ξέρετε ότι το πραγματικό σχέδιο είναι να μας μετατρέψουν σε κάτι λιγότερο από ανθρώπινο.

Είμαστε ο καθένας μας ξεχωριστά μοναδικά όντα με σώματα, ψυχές και πνεύματα δημιουργημένα κατ’ εικόνα του Θεού. Ο καθένας μας έχει σκοπό, νόημα και αξιοπρέπεια που ο επαναπρογραμματισμός του DNA και η πιο προηγμένη τεχνολογία δεν μπορούν ποτέ να ταιριάξουν.

Αυτή η σύγκρουση ιδεολογιών για το τι μας κάνει ανθρώπους μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Ελάτε να παραμείνετε σε εγρήγορση και να πολεμήσετε αυτή την ατζέντα με ό,τι έχετε να κάνετε και να πείτε. Θα μπερδέψουν τη σιωπή μας ως συμμόρφωση, γι’ αυτό πρέπει να καταστήσουμε ξεκάθαρα γνωστό ότι ποτέ δεν θα συμφωνήσουμε ούτε θα συμμορφωθούμε με την ατζέντα τους για την μετα-ανθρωποποίηση.

primenews

Back to top button