breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σιτιζoμεvoς τnς PFIZER, αvακαλυπτει vεο koρωvαιo…

 ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ PFIZER ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ KAI NA ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ. ΠΑΡΑΔΑΚΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ….

Αρκετά με το βιασμό της ανθρώπινης συνείδησης και τους εισαγόμενους ΚΑΤΗΧΗΤΕΣ, που οι θανατηφόρες φόλες χτύπησαν με σφυρί τον εγκέφαλο τους και λένε ανοησίες.

ΜΚΟ σιτιζόμενες του φιλάνθρωπου Bill Gates είναι:

1. Rotary Club

2. World Health Organization (WHO) (στα Ελληνικά χου χου χου)

ΛΙΓΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΡΑ

Τα mRNA εμβόλια απο αδενοϊό Johnson & Johnson έχουν μέν ένα μηχανισμό λιγότερο του ADE απο τους τρείς καταστροφικούς για την ανθρώπινη υγεία (έχουν δύο αντι για τους τρείς ADE μηχανισμούς που παράγουν θανάτους και παρενέργειες στις φόλες του κτηνίατρου) και θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι καλύτερα απο τα mRNA του κτηνίατρου αλλά έχουν ένα αρνητικό. Οι αδενοιοί μπαίνουν μέσα στον πυρήνα του κυττάρου για να παράγουν τα mRNA, που θα δώσουν τις τοξικές ακίδες. Εδώ έχουμε άλλα προβλήματα.

Οι παράμετροι είναι πολλές. Για τον λόγο αυτό χρειάζονταν σαφή στατιστικά και κλινικά δεδομένα, φάκελοι ασθενών και κίτρινες κάρτες. Για να μπορεί ένας πραγματικός επιστήμονας να αντιληφθεί πως κολυμπούν οι πάπιες. Εγώ ξέρω ήδη πως κολυμπούν.

Τα γιατρουδάκια, δεν ξέρουν τί είναι κολύμπι. Σε μια λεκάνη πνίγονται… Με πλάτες ανέβηκαν την κλίμακα και πρίν αποχωρήσουν έγιναν αναλώσιμα της Φάρμα.

Πέθανε πολύς κόσμος απο την κακή και ανισομερή πληροφόρηση. Η ηλιθιότητα είναι προνόμιο όλων των κοινωνικών ομάδων με ίδιο το ποσοστό σε όλες! Πρέπει να μην είσαι ηλίθιος για να το καταλάβεις. Δώρο Θεού αυτό.

πηγη

Back to top button