Ελλάδα

American Airlines: Οι πιλoτoι μας πέφτoυv vεκρoi μετα τov εμβoλιασμo τoυς…

Η American Airlines σταματά τα πολλαπλά δρομολόγια: «Οι πιλότοι μας πέφτουν νεκροί από COVID Jabs».. Η American Airlines ανακοίνωσε το κλείσιμο πολλαπλών πτήσεων σε όλη την Αμερική λόγω της τεράστιας έλλειψης πιλότων, πολλοί από τους οποίους έχουν πεθάνει από τότε που έκαναν το εμβόλιο για τον Covid.Η αεροπορική εταιρεία είπε στο Fox Business για τη δραστική απόφαση:

«Σε απάντηση στην έλλειψη πιλότων που επηρεάζει τον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών, η American Airlines πήρε τη δύσκολη απόφαση να τερματίσει την υπηρεσία σε Columbus, Georgia (CSG), Del Rio, Texas (DRT) και Long Beach, California (LGB) αυτή την άνοιξη», δήλωσαν οι αεροπορικές εταιρείες.

Τα νέα έρχονται καθώς πολλές αναφορές έχουν δείξει ότι οι πιλότοι υφίστανται θανατηφόρα καρδιακά επεισόδια, μερικές φορές κατά τη διάρκεια της πτήσης , λόγω επιπλοκών από το υποχρεωτικό εμβόλιο Covid που έπρεπε να κάνουν.

Το Nypost.com αναφέρει: «Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για τη φροντίδα και την εξυπηρέτηση που παρείχαν τα μέλη της ομάδας μας στους πελάτες μας σε αυτές τις πόλεις και συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα απευθυνθούμε προληπτικά σε πελάτες που έχουν προγραμματιστεί να ταξιδέψουν για να προσφέρουμε εναλλακτικές ρυθμίσεις», είπε η αεροπορική εταιρεία στο FOX Business.

Η American Airlines έχει αποσύρει 19 πόλεις από τα δρομολόγιά της από την αρχή της πανδημίας. Άλλες αεροπορικές εταιρείες έχουν δει παρόμοιες περικοπές υπηρεσιών λόγω της συνεχιζόμενης έλλειψης πιλότων, καθώς και της μείωσης της ζήτησης.

Δεν είναι συνωμοσιολογία λοιπόν αυτό.. Συμβαίνει!!! Και βέβαια όχι μόνο στις Αμερικάνικες εταιρίες, αλλά είναι παγκόσμιο.. Και έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση όπως καταλαβαίνετε και τις ίδιες τις αεροπορικές εταιρίες και τους εργαζόμενους σε αυτές, αλλά και τους ανθρώπους που τα ταξίδια για αυτούς δεν είναι μόνο για διακοπές, αλλά η ίδια η εργασία τους..

Από την άλλη προκαλεί μεγάλό σκεπτικισμό σε όσους πρόκειτε να ταξιδέψουν, εφόσον μπαίνει η παράμετρος ενός ξαφνικού θανάτου του ίδιου του πιλότου κατά τη διάρκεια της πτήσης… Και το μόνο σίγουρο είναι πως οι αεροπορικές εταιρίες ήδη χάνουν πολλά από τα έσοδα τους εξαιτίας όλης αυτής της παρανοϊκής κατάστασης που επικρατεί!!!


πηγη

Back to top button