breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Dr. Robert Malone μιλά για δυστοπικό εφιάλτη που σχεδιάζουν: «Τα παιδιά θα ζήσουν ένα τεχνοφασισμό»

 

O Dr. Robert Malone, επινοητής της τεχνολογίας των mRNA εμβολίων, μοριακός βιολόγος, επιδημιολόγος και ανοσολόγος-λοιμωξιολόγος, μίλησε για τον δυστοπικό εφιάλτη που θα ζήσουν οι επόμενες γενιές.

Αναφέροντας για πρώτη φορά τον όρο “τεχνοφασισμό” επισημαίνει τα εξής:

«Πρέπει να ξεφορτωθούμε αυτούς τους ανθρώπους (σ.σ. παγκοσμιοποιητές) να ανακτήσουμε την κυριότητα της χώρας μας εάν πιστεύετε στο Σύνταγμα, στην ελευθερία του λόγου, στην προσωπική και ιατρική αυτονομία, ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε.

Ειδάλλως τα παιδιά σας θα ζήσουν βασικά σε έναν τεχνοφασισμό για το υπόλοιπο της φυσικής τους ζωής, ως υπηρέτες».

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τόσο βαρυσήμαντες δηλώσεις για αυτά που αρκετοί θέλουν να επιβάλουν καθώς πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί για τους στόχους που έχουν οι ηγέτες του κόσμου. 

Σε παρέμβαση του είχε αναφέρει:

«Κατά την διάρκεια της πανδημίας, έχουμε δει Αμερικανούς ηγέτες, και ηγέτες από όλο τον κόσμο, που προέρχονται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να ρυμουλκούν την γραμμή covid με περισσότερο σθένος από οποιονδήποτε άλλο.

Υπάρχει ένα απόσπασμα που αποδίδεται στον Βenito Μussolini, σχετικά με την λογική των συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και την συγχώνευση μεταξύ μεγάλων ομάδων συμφερόντων, και του κράτους.

Έχει όρο για αυτό. Το ονομάζει φασισμό! Ο εμπνευστής του φασισμού, ρητά εκφράζει την ίδια  λογική με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Ότι πρέπει να υπάρξει συμμαχία, μια εταιρική σχέση, μια συγχώνευση μεταξύ των συμφερόντων των εταιρειών και των συμφερόντων του κράτους και της παγκόσμιας κυβέρνησης.

Αυτό που επιχειρεί να προωθήσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ο παγκόσμιος φασισμός».

pronews

Back to top button