breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

37χρονη έπρεπε να «μάθει να περπατά και να μιλά ξανά» μετά από το εμβόλιο PFIZER

 

Πριν από την πανδημία του COVID-19, η Dedra Long είχε μια γεμάτη ζωή, δουλεύοντας ως χειρουργός τεχνολόγος και μεγαλώνοντας τα τρία παιδιά της. Αφού προσβλήθηκε από τον COVID-19 τον Φεβρουάριο του 2020 και εκτέθηκε σε αυτόν αρκετές φορές μέσω της δουλειάς της, ανέπτυξε προβλήματα υγείας που την οδήγησαν να αναζητήσει νέα απασχόληση σε μια πιστωτική ένωση.

Το 2021, ο νέος εργοδότης της Λονγκ άρχισε να πιέζει τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν — και τότε ήταν που τα πράγματα πήραν τηΝ χειρότερη τροπή για τον Λονγκ.

«Αποφάσισα να το κάνω για να συνεχίσω να δουλεύω», είπε η Λονγκ στο The Defender. Αλλά τα εμβόλια που έκανε για να μπορέσει να διατηρήσει τη δουλειά της οδήγησαν σε τραυματισμούς που της αφαίρεσαν την ικανότητα να εργάζεται – ή ακόμα και να μιλάει.

Η Λονγκ, τώρα 37 ετών, είπε στο The Defender ότι «αυτή τη στιγμή είναι χωρίς δουλειά, καθώς ο τραυματισμός μου από το εμβόλιο επηρέασε την φωνή μου, κάτι που με εμπόδισε να κάνω την δουλειά μου».

Η υγεία της Λονγκ επιδεινώθηκε αμέσως μετά από κάθε εμβολιασμό της. Είπε ότι «άρχισε να έχει πονοκεφάλους και ημικρανίες πιο συχνά μετά το πρώτο εμβόλιο, μετά το δεύτερο είχε συνεχείς ημικρανίες».

Τρεις εβδομάδες μετά την δεύτερη δόση της, στις 4 Δεκεμβρίου 2021, η Λονγκ παρουσίασε έντονη ημικρανία και τρέμουλο στο δεξί της χέρι. Προσπάθησε να «αποκοιμηθεί», αλλά όταν ξύπνησε στις 5 Δεκεμβρίου 2021, βρήκε την ζωή της «για πάντα αλλαγμένη», είπε.

Η Long είπε στον Defender:

«Ήμουν υπερβολικά εξαντλημένη από έντονη κούραση. Ήταν δύσκολο να μετακινηθώ, αλλά έπρεπε να πάω για δουλειά. Ξαφνικά παρατήρησα ότι η αριστερή πλευρά του προσώπου μου είχε θέμα. Δεν είχα κανένα συναίσθημα παρά ένα μουδιασμένο θολό συναίσθημα. Τα χείλη και τα μάτια μου δεν κουνιόντουσαν.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η αρτηριακή πίεση της Λονγκ ήταν «υψηλή». Της είπαν ότι πιθανότατα είχε σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ) και την συμβούλεψαν να επισκεφτεί έναν νευρολόγο.

Η ιατρική τεκμηρίωση από τις 7 Δεκεμβρίου 2021 , επιβεβαιώνει την αφήγηση της Long, που περιγράφει «πολύ αυξημένη» αρτηριακή πίεση, «συσπάσεις των μυών του προσώπου και στις δύο πλευρές», «μούδιασμα γύρω από το δεξί αυτί» και «κάποια αδυναμία [των] αριστερών μυών του προσώπου .» Η Λονγκ ανέφερε επίσης ότι «σκοντάφτει και πέφτει εύκολα».

«Αυτή ήταν η αρχή του εφιάλτη μου», είπε ο Λονγκ. «Τότε άρχισαν τρέμουλο, σπασμοί, τραντάγματα και προβλήματα ομιλίας».

Σε μια επόμενη ιατρική επίσκεψη στις 15 Δεκεμβρίου 2021, η Λονγκ είπε στους γιατρούς ότι ανέπτυξε τραυλισμό εκτός από τις προηγούμενες παθήσεις της.

Στις 12 Ιανουαρίου 2022, η μαγνητική τομογραφία διαπίστωσε ότι το sella της Long – μια οστική δομή που προστατεύει την υπόφυση στον εγκέφαλο – ήταν “ανώμαλη” και “διατεταμένη”, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αφήνουν ανοιχτή την πιθανότητα του συνδρόμου sella (ESS ) .

Ο Λονγκ ανέφερε επίσης «δυσκολία στην αναπνοή» και «τρέμουλο και τραντάγματα τόσο σοβαρά που [οι γιατροί] πιστεύουν ότι είναι επιληπτικές κρίσεις».

Σε ένα ραντεβού στις 26 Οκτωβρίου 2022, η Λονγκ ανέφερε «απώλεια κομματιών μαλλιών», αλλά και «ξηρό δέρμα, εύθραυστα νύχια, εξάψεις, άφθονη εφίδρωση, ρίγη, περιστασιακούς πυρετούς» και «νέα τικ».

Οι τραυματισμοί από τα εμβόλια επηρέασαν «πρακτικά όλες τις πτυχές» της ζωής της!!!!

Η Long είπε στο The Defender ότι συνεχίζει να υποφέρει από μια μακρά λίστα συμπτωμάτων:

«Βιώνω σοβαρή κόπωση, προβλήματα μνήμης, αδυναμία στην αριστερή πλευρά ολόκληρου του σώματος, ανεξέλεγκτους σπασμούς στο σώμα, τραντάγματα, τρέμουλο, σύγχυση στην ομιλία [που] οδήγησαν τελικά σε μια περίεργη προφορά.

«[Δεν μπορώ] να περπατήσω, έχω υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλούς καρδιακούς παλμούς όταν στέκομαι, μη επιληπτικές κρίσεις, συσπάσεις στον αυχένα, ανεξέλεγκτα προβλήματα ουροδόχου κύστης και εντέρου, θολή όραση».

«Δεν μπορούσα να οδηγήσω για σχεδόν ένα χρόνο», πρόσθεσε η Λονγκ. «Ήμουν κλινήρης. Έπρεπε να μάθω να περπατάω και να μιλάω ξανά. Έχω αγωνιστεί σκληρά για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα».

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά…

 

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

el.gr

photo scr αρχείου
Back to top button