Ελλάδα

Δωρiστε τo σωμα σας για vα τραφoύν οι πειvασμεvoι!!!!

Αθαμάνας:  Απίστευτο;  

Όχι και τόσο αν κατανοήσουμε ότι ήδη βιώνουμε την εποχή του τελικού Αντίχριστου…  

Όποιος πάντως επιθυμεί μπορεί να βρει στους παρακάτω συνδέσμους όλες τις πληροφορίες για το πως θα γίνει καλός μεζές για τους άλλους.  

Αν θέλει μπορεί να δωρήσει συγκεκριμένο μέρος του σώματός του (πχ, συκωταριά, νεφρά, κλπ.), ή μπορεί επίσης ολόκληρος να μπει στη σούβλα.  Μην ανησυχείτε, θα σας έχουν πρώτα σκοτώσει ειρηνικά, με “ανθρώπινο τρόπο” …

Μια ερώτηση μόνο παραμένει…  

Τί σε κρατά Θεέ μου και δεν έχεις ακόμη ρίξει τη φωτιά σου…

Δειτε τι γραφουν…

Ένα σώμα μπορεί να ταΐσει έως και 40 άτομα*  Δώρισε τώρα

Μαζί θα μπορούσαμε να τερματίσουμε την παγκόσμια πείνα, τον υπερπληθυσμό και την κλιματική αλλαγή.

Ώρα συγκομιδής…

Οι δότες μας θα φροντιστούν από την εξειδικευμένη ομάδα μας για να διασφαλίσουμε ότι αντιμετωπίζονται με πλήρη σεβασμό και φροντίδα. Οι δωρητές θα προετοιμαστούν συναισθηματικά και σωματικά για να εισέλθουν στην αίθουσα συγκομιδής. Οι δωρητές θα έχουν χρόνο να περάσουν την τελευταία τους στιγμή ως άτομο πριν γίνουν Ανθρώπινο Κρέας.

Στη συνέχεια, ο δότης θα λάβει βοήθεια σε μια ανώδυνη και ειρηνική μέθοδο θανάτου, μετά την οποία θα ξεκινήσουμε αμέσως τη διαδικασία συγκομιδής και θα συλλέξουμε το σώμα και/ή τα όργανα του δότη.

Βοηθάμε τους δωρητές με ειρηνικό και σεβασμό τρόπο να τερματίσουν τη ζωή τους και να μαζέψουν το σώμα τους για να γίνει ένας αναλώσιμος πόρος για όσους έχουν ανάγκη. Όταν ένας δότης επιλέγει μερική δωρεά με μια Υπηρεσία Ημερομηνίας Λήξης, το σώμα θα καθαριστεί και θα προετοιμαστεί προτού επιστραφεί στους πλησιέστερους συγγενείς του με βάση τυχόν προηγούμενες ρυθμίσεις.


πηγη

Back to top button