Διεθνή

Εκπρόσωπος Μονής Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ: ”ο Ζελένσκι είναι αβάπτιστος!!!” Το Φανάρι επέλεξε έναν Αβάπτιστο, μη χριστιανό αντί και κατά της Αγίας Ρωσίας! ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Εκπρόσωπος Μονής Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ: ”ο Ζελένσκι είναι αβάπτιστος!!!” Το Φανάρι επέλεξε έναν Αβάπτιστο, μη χριστιανό αντί της Αγίας Ρωσίας!

“Ο Κύριος μου αποκάλυψε ότι ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι θα είναι ο πρόεδρος. Τηλεφώνησα στον φίλο του, Μιχαήλ, ήταν ακόμη πριν από τις εκλογές. Είπα: μπορείτε να τον συγχαρείτε, ότι ο Βλαντιμίρ θα είναι πρόεδρος. Τότε ο Μιχαήλ είπε: Ο Βλαντιμίρ είπε χαρούμενος ότι αν εκλεγώ θα βαφτιστώ κιόλας. Το είπα σε όλους.Όλα τα αδέρφια του μοναστηριού, όλοι οι ενορίτες προσεύχονταν να γίνει πρόεδρος ο Ζελένσκι.Και τώρα τον ρωτάω: αφού προσευχηθήκαμε για αυτόν, ας μην προσβάλει τη Λαύρα μας, αλλά αντίθετα προστατέψτε την».

Τι λεπτή είναι η θρησκευτική διπλωματία.. τον δίνει… Εκπρόσωπος της Μονής προχώρησε σε μια αποκαλυπτική και σοκαριστική δήλωση. Ο Ζελένσκι είναι αβάπτιστος. Αυτός ο αβάπτιστος που δεν είναι …..καν κατηχούμενος θέλει να πάρει στα χέρια του τον πιο ιερό τόπο του σλάβικου χριστιανισμού εκδιώκοντας 200 μοναχούς θεματοφύλακες πνευματικής παρακαταθήκης αιώνων…. Οπότε και επίσημα δεν είναι χριστιανός …και όμως είναι ο κυριότερος συνεργάτης του Οικουμενικού στο ουκρανικό για την αναδιάρθρωση της Ορθόδοξης Εκκλησίας… Αβάπτιστος!, ούτε στα χαρτιά δεν είσαι χριστιανός..ως και οι Ρομά βαπτίζονται. Ο Ζελένσκι δεν είναι βαπτισμένος γιατί η βάπτιση του είναι ασυμβίβαστη με την πραγματική του θρησκεία τον Ιουδαισμό. Δικαίωμα του είναι ν΄ακολουθεί την προγονική του θρησκεία δεν μπορεί ωστόσο να μπει στα Άγια των Αγίων της Ορθοδοξίας ούτε να την εκπροσωπήσει ούτε να μιλά εξ ονόματος της …Από την ώρα που έκανε αυτή την διείσδυση είναι πολιτικά ένοχος είναι πράκτορας και Δούρειος Ίππος του Σιωνισμού.. Το Φανάρι επέλεξε έναν Αβάπτιστο, μη χριστιανό αντί της Αγίας Ρωσίας! Τεράστιες ιστορικές ευθύνες… Είναι ξεκάθαρη Προδοσία μεγατόνων.

Ο Αβάπτιστος έτσι θα τον αποκαλούμε εις το εξής έχει το θράσος να στρογγυλοκάθεται στην Αγία Γη του Βαπτίσματος των Ρως.. και σε τύπον Αγίου Βλαδίμηρου του Βαπτιστή των Ρως!!!

dimpenews.com

Back to top button