breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Οι «ανατριχιαστικοί συνωμοτικοί παγκοσμιοποιητές» ήταν πίσω από τα lockdowns της Covid, όπως δείχνουν συνομιλίες της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου

Του Igor Chudov

Μια πολύ καλογραμμένη και βαθιά μελετημένη ανάρτηση, με έξοχη συγγραφή ενός εξέχοντος σκεπτικιστή για την Covid, του eugyppius, θα πρέπει να παρακινήσει οποιονδήποτε να θυμηθεί και να επανεξετάσει το πρόσφατο ιστορικό της Covid:

Ο eugyppius είναι ένας από τους αγαπημένους μου συγγραφείς στο Substack. Συμφώνησα με πολλές από τις προηγούμενες σκέψεις του σχετικά με την Covid, την κοινωνία και την επιστήμη.

Ωστόσο, δεν μπορώ να συμφωνήσω με την παραπάνω ανάρτησή του. Θέλω να καταθέσω το σκεπτικό μου που θα καταλήξει στο αντίθετο συμπέρασμα, δηλαδή:

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν απρόθυμη να συνεχίσει τα lockdown, αλλά ωθήθηκε σε αυτά από ισχυρές εξωτερικές δυνάμεις.

Αυτές οι δυνάμεις πληρώθηκαν και συντονίστηκαν από εύστοχα ονομαζόμενους (από τον eugyppius) “ανατριχιαστικούς συνωμοτικούς παγκοσμιοποιητές”, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, το ίδρυμά του και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Ο σκοπός των lockdowns ήταν να κρατήσουν τους ανθρώπους σε άθλια κατάσταση μέχρι να εμβολιαστούν.

Το υπόλοιπο του άρθρου είναι σκόπιμα γραμμένο με έναν μη επικριτικό τόνο. Δεν θα μιλήσω για “σατανικά σχέδια”, “ερήμωση” και άλλες τέτοιες έννοιες.

Ελπίζω να αποδείξω ότι εξωτερικές ιδιωτικές δυνάμεις επηρέασαν την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου (και άλλες κυβερνήσεις), ώστε να εφαρμόσουν το σχέδιό τους για την πανδημία.

Το σχέδιο ήταν πολύ απλό:

  • Κλείστε κάθε πολιτεία (και κάθε χώρα)
  • Αναπτύξτε το εμβόλιο για την COVID
  • Μόνο μετά τη χορήγηση του εμβολίου μπορούν οι άνθρωποι να επιστρέψουν στην εργασία τους

Το σχέδιο ίσχυε σε γενικές γραμμές πριν από την επίσημη έναρξη της πανδημίας. Το Event 201, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2019 και χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, εξέδωσε συστάσεις με παρόμοιες προτάσεις.

Οι συστάσεις του Event 201 αναφέρουν (1) πολιτικές αποφάσεις για επιβράδυνση ή διακοπή της κυκλοφορίας ανθρώπων και αγαθών, γνωστά και ως lockdown, (2) εμβόλια και (3) συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Τα σχέδια πανδημίας του WEF και του Μπιλ Γκέιτς

Ο Μπιλ Γκέιτς, καθώς και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, είχαν ένα σχέδιο πανδημίας. Πως το ξέρουμε; Πολύ απλά, το σχέδιό τους ήταν δημόσιο. Ακολουθεί το βίντεο από το WEF, όπου ο Μπιλ Γκέιτς εξηγεί το σχέδιό τους! Εμφανίζονται τα βασικά στιγμιότυπα οθόνης, με προστιθέμενες χρονικές σημάνσεις για τη διευκόλυνσή σας:

 

Κρατώντας τις κυβερνήσεις όμηρους μέσω της “συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα”

Στην παραπάνω εικόνα (3) υπογραμμίζεται με μπλε χρώμα η συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα. Είναι μια σχετικά νέα έννοια.

Στο παρελθόν, οι κυρίαρχες κυβερνήσεις εκλέγονταν από ψηφοφόρους και αποφάσιζαν για πολιτικές για να ευχαριστήσουν τους εγχώριους ψηφοφόρους ή, το πολύ, τις εγχώριες επιχειρήσεις.

Τις τελευταίες δεκαετίες, έχει εξελιχθεί μια νέα έννοια των παγκόσμιων ενδιαφερομένων. Πρόκειται για μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις ή ιδιωτικά φόρουμ, που δεν επιλέχθηκαν μέσω εκλογικής διαδικασίας, αλλά έχουν τεράστια επιρροή σε προηγούμενες κυρίαρχες κυβερνήσεις. Παραδείγματα “παγκοσμίων επιχειρηματικών ηγετών” που αναφέρονται στο απόσπασμα (3) είναι το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Google, το Facebook και άλλες μεγάλες εξωεδαφικές οντότητες.

Αυτοί οι μη εκλεγμένοι ενδιαφερόμενοι έπαιξαν μεγάλο ρόλο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οδηγώντας τις κυβερνήσεις να υιοθετήσουν τα lockdown.

Ο eugyppius αναφέρει πώς η επιθυμία του Μπόρις Τζόνσον να άρει τα lockdown δεν υποστηρίχθηκε από την κοινή γνώμη.

Ο Μπόρις Τζόνσον σκέφτηκε να άρει νωρίς τους περιορισμούς του lockdown, αλλά αποφάσισε να μην το κάνει, αφού του είπαν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν “πολύ μπροστά από την κοινή γνώμη”.

Τι διαμόρφωσε όμως αυτή την “κοινή γνώμη”;

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς του παγκόσμιου κοινωνικού δικτύου απέκλεισαν την ανεπιθύμητη αντιπολίτευση

Παγκόσμια ενδιαφερόμενα μέρη όπως η Google και το Facebook απαγόρευσαν τις διαμαρτυρίες και τις σελίδες κατά του lockdown, έτσι ώστε οι αντίπαλοι των lockdown να μην μπορούν να εκφράσουν την αντίθεσή τους:

Τέτοιες απαγορεύσεις, αναμφίβολα, συνέβαλαν στο να κατευθύνεται σταθερά η “κοινή γνώμη” υπέρ των lockdown.

Ο Μπιλ Γκέιτς χρηματοδότησε τα ΜΜΕ

Τα μέσα ενημέρωσης, απασχολημένα με τη διαμόρφωση της “κοινής γνώμης”, χρηματοδοτήθηκαν γενναιόδωρα από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Το BMGF έδωσε 319 εκατομμύρια δολάρια σε διάφορους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης. Τα μέσα ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου που χρηματοδοτούνται από τον Μπιλ Γκέιτς περιλαμβάνουν:

Δείγματα από τις παραπάνω δημοσιεύσεις, που επευφημούν για lockdown, φαίνονται παρακάτω.

Πανδημική μοντελοποίηση με ατζέντα

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, χρησιμοποιούσε “μοντέλα πανδημίας”, που σκόπιμα υπερεκτίμησαν τους προβλεπόμενους θανάτους, όπως δείχνει αυτή η ιστορία των Pandemic Files:

Μήπως οι μοντελιστές υπερεκτίμησαν ακούσια τους προβλεπόμενους θανάτους; Ήταν απλώς ένα σωρό ακαδημαϊκοί που αντέδρασαν υπερβολικά;

Όχι…

Τα κύρια ιδρύματα που ανέπτυξαν “μοντέλα πανδημίας” ήταν το Johns Hopkins και το Imperial College. Το Τζονς Χόπκινς ήταν ένας σημαντικός παίκτης πανδημικής ετοιμότητας, που χρηματοδότησε το προαναφερθέν Event 201 και έλαβε 1.048.972.282 $ από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Το Imperial College, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, έλαβε 318.891.807 δολάρια από τον Μπιλ Γκέιτς. Θα παραλείψω τα υπόλοιπα, για να διατηρήσω το μέγεθος της ανάρτησής μου διαχειρίσιμο.

Οι υπερβολικές προβλέψεις θανάτου που παρήγαγαν οι μοντελιστές, ήταν μέρος του σχεδίου εκείνων που τις υποστήριξαν. Τα μοντέλα βοήθησαν να διατηρηθούν τα lockdown και η ανθρώπινη δυστυχία, έως ότου τα εσπευσμένα “εμβόλια” ήταν έτοιμα για χορήγηση.

Οι κυβερνήσεις διατηρήθηκαν στη θέση τους

Δεν βάδισαν όλες οι κυβερνήσεις με τα σχέδια του Μπιλ Γκέιτς, του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και άλλων “παγκόσμιων ενδιαφερόμενων μερών”. Ο πρόεδρος της Τανζανίας Magufuli αρνήθηκε να ακολουθήσει τις οδηγίες για την πανδημία.

Η Guardian, υπό την αιγίδα του Μπιλ Γκέιτς, δημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρει ότι “είναι καιρός η Αφρική να περιορίσει τον αντιεμβολιαστή Πρόεδρο της Τανζανίας”.

Ένα μήνα αργότερα, στις 17 Μαρτίου, ο Magufuli πέθανε κάτω από ύποπτες συνθήκες. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Τύπος υπέρ του lockdown δυσφημούσε συνεχώς τον Μπόρις Τζόνσον.

Mέλη του WEF άσκησαν πίεση στον Μπόρις Τζόνσον

Ένα μέλος του WEF, η Nicola Sturgeon, υποχρέωσε τον Μπόρις Τζόνσον να επιβάλλει τις μάσκες στα σχολεία, παρόλο που δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία για κάτι τέτοιο:

To μέλος του WEF Rishi Sunak σχεδίασε να εκδιώξει τον σύμβουλο του Johnson, Dominic Cummings, ο οποίος ήταν δύσπιστος για τα lockdown και παραβίασε τους κανόνες τους:

Το σχέδιο λειτούργησε

Ο Μπιλ Γκέιτς, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το Facebook και άλλοι “ανατριχιαστικοί συνωμότες παγκοσμιοποιητές” τα κατάφεραν θαυμάσια. Τα lockdown διατηρήθηκαν ως επί το πλείστον σε διάφορες χώρες, μέχρι να γίνουν τα εμβόλια στους ανθρώπους.

Ξέρετε την υπόλοιπη ιστορία. Τα εμβόλια δεν σταμάτησαν την πανδημία. Τα lockdown συνεχίστηκαν για λίγο περισσότερο και χρησιμοποιήθηκαν ως πρόσχημα για να εξαναγκάσουν τους απρόθυμους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Τα εμβόλια θα “σταματούσαν τη μετάδοση”, μας είπαν.

Οπότε, οι άνθρωποι υπάκουα έκαναν ουρά για να εμβολιαστούν. Ήταν τρελαμένοι με τους “αδαείς ανεμβολίαστους” που αρνούνταν να “ακούσουν την εΜπιστήμη”. Ο Terry Register ήταν ένας από τους χιλιάδες τέτοιους ανθρώπους. Εμβολιάστηκε και “ενισχύθηκε” και το ανακοίνωσε με περηφάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιδεικνύοντας το αυτοκόλλητό του “Πήρα την ενισχυτική μου για την Covid”.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευτυχώς ακόμη μαζί μας, όλοι τους παραπλανήθηκαν από “παγκόσμιους ενδιαφερόμενους φορείς”, μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτούνται από τον Μπιλ Γκέιτς και μοντελιστές που πληρώνονται από το BMGF, των οποίων οι ψευδείς προβλέψεις επηρέασαν τις κυβερνητικές πολιτικές.

Ο Terry Register ήταν καλός άνθρωπος. Έκανε αυτό που πίστευε ως καθήκον του για να σώσει την ανθρωπότητα. Δεν φταίει ο Τέρι που τα πράγματα δεν πήγαν καλά και έγινε ένας αριθμος στις στατιστικές υπερβάλλουσας θνησιμότητας.

Ήταν οι κυβερνήσεις “απλά χαζές” ή έπεσαν θύματα σκιωδών επιρροών;

eugyppius λέει εύγλωττα:

Πάντα εκνευρίζει μερικούς ανθρώπους όταν το λέω αυτό, αλλά είναι απλώς η αλήθεια: Οι άνθρωποι που ευθύνονται για τα τελευταία τρία χρόνια οικονομικής καταστροφής, ψυχολογικού τραυματισμού και μαζικών φαρμακευτικών πειραματισμών είναι σκληροί και κακοί, αλλά είναι επίσης πραγματικά χαζοί. Τίποτα από αυτά δεν σήμαινε τίποτα, τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν για τίποτα και αυτό είναι το πιο πικρό χάπι από όλα. Κάθε τελευταίο άτομο σε αυτά τα μηνύματα κειμένου, από τον Τζόνσον μέχρι τον Χάνκοκ, έως άλλους υπουργούς, έως τυχαίους εμπειρογνώμονες και όλους τους άλλους, δεν έχει απολύτως καμία ιδέα τι κάνουν ή ποιοι είναι οι στόχοι των περιορισμών τους.

Συμφωνώ με τον eugyppius ότι οι άνθρωποι στις κυβερνήσεις, όπως ο Matt Hancock ή ο Boris Johnson, που εφάρμοσαν άχρηστα lockdown και ανάγκασαν τους ανθρώπους να κάνουν μη αποδεδειγμένα εμβόλια, είναι χαζοί.

Διαφωνώ με τη ρήση του eugyppius ότι η εφαρμογή των lockdown σε όλες τις χώρες ήταν ένα ατύχημα και ένας “καρπός ρηχών κυβερνητικών αξιωματούχων χαμηλής ισχύος που έχουν ορίζοντα σχεδιασμού που δεν υπερβαίνει τις δύο εβδομάδες”.

Αντιθέτως, τα γεγονότα του 2020 σχεδιάστηκαν και εφαρμόστηκαν εκ των προτέρων από αδίστακτους παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι εφάρμοσαν τα σχέδιά τους μέσω των ΜΜΕ που πλήρωσαν, τους γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που κατέστειλαν τις συζητήσεις και αιχμαλώτισαν την επιστήμη και τα μοντέλα της πανδημίας, για να προωθήσουν τα σχέδιά τους.

Άρθρο στο Politico

Δεν είμαι το μόνο άτομο που πιστεύει ότι ο Μπιλ Γκέιτς και οι συν-συνωμότες του απήγαγαν την πανδημία. Το Politico δημοσίευσε ένα λαμπρό άρθρο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο Μπιλ Γκέιτς ανέλαβε την παγκόσμια απάντηση στην Covid.

Αν δεν με πιστεύετε, διαβάστε απλά το άρθρο στο Politico!

primenews.

Back to top button