Διεθνή

Προφητεία της Γερόντισσας Νίνας του Βόλγκογκραντ για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία! Προέβλεψε το συριακό και ότι θα γινόταν πόλεμος στην Ουκρανία που θα κρατήσει 8 χρόνια. Ο Πούτιν δόθηκε από το Θεό και είναι δίκαιος!

Στην προφητεία της Γερόντισσας Νίνας του Βόλγκογκραντ (+2016) για τη Ρωσία και την Ουκρανία, προσδιορίζεται η ημερομηνία λήξης της σύγκρουσης
Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Βόλγκογκραντ πριν από 10 χρόνια προέβλεψε μια σοβαρή επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ Μόσχας και Κιέβου και την έκβασή τους

Μέχρι το τέλος του έτους, οι εχθροπραξίες θα πρέπει να τελειώσουν.

Το 2012, ένας αναγνώστης επικοινώνησε με το KP.RU. Ονόμασε τον εαυτό του Ανατόλι Σεργκέεβιτς. Δεν έδωσε επίθετο. Ναι, δεν ρώτησα. Μίλησε για την επίσκεψή του στη θεραπεύτρια και προφήτισσα του Βόλγκογκραντ τη μοναχή Nina κατά κόσμον Lyubov Lapteva. Όπως,είπε, δεν αρνήθηκε μια συνάντηση μαζί του, μετά από αίτημα του να τον θεραπεύσει από ενοχλητικές πληγές, και τον ευλόγησε. Και όταν τη ρώτησε για την τύχη του κόσμου, θρηνούσε ότι σύντομα θα γινόταν ένας μεγάλος πόλεμος στην Ανατολή, τον οποίο θα ξεκινούσε η Δύση (σσ αναφορά στο συριακό) Αλλά δεν χρειάζεται να τον φοβόμαστε. Γιατί αυτός θα δοξάσει τη Ρωσία, αν και όχι αμέσως, αλλά μετά από σκληρές δοκιμασίες.

Ο επισκέπτης ρώτησε τι είδους τεστ; Η Γερόντισσα είπε ότι αυτός ο πόλεμος, που θα γίνει μακριά από εμάς, θα τελείωνε, αλλά ένας πολύ κοντά μας θα άρχιζε. Έρχεται σύγκρουση στα ανατολικά της Ουκρανίας – στο Ντονμπάς. Και ισχυρή αντιπαράθεση με τη Δύση. Αλλά θα επιβιώσουμε χάρη στον Πούτιν. Παρατήρησε ότι η σύγκρουση θα κρατήσει 8 χρόνια. Μίλησε καθαρά και ξεκάθαρα. Δεν ήθελε να γράψει τίποτα. Και δεν το έγραψα. Αλλά θυμήθηκα. Ειδικά για 8 χρόνια.

Εκείνη την εποχή, εγώ, ο συντάκτης του επιστημονικού τμήματος της Komsomolskaya Pravda, εντυπωσιάστηκα από τα στοιχεία, αλλά δεν πείσθηκα. Ποια είναι η Νίνα; Πρώτη φορά άκουγα γι αυτήν, αλλά δεν εμπιστευόμουν καθόλου τους προφήτες…. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν απερίσκεπτο να γράψω γι’ αυτό. Ακόμη αργότερα – το 2013 – μετά το λεγόμενο Euromaidan, και το 2014, όταν ο Ποροσένκο ήρθε στην εξουσία και προκάλεσε σύγκρουση στο Ντονμπάς, και το 2018, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία άρχισαν να βομβαρδίζουν τη Συρία. Τώρα όμως είναι άλλο θέμα.

Και τώρα ας λογαριάσουμε: οι εχθροπραξίες στο Ντονμπάς ξεκίνησαν το 2014. Προσθέτουμε 8 χρόνια, όπως προέβλεψε η γερόντισσα και παίρνουμε το 2022. Μέχρι το τέλος του έτους, η σύγκρουση θα πρέπει να τελειώσει. ( σσ αυτά γράφτηκαν στις 11/3/2022 από τον αρθρογράφο λαμβάνοντας ως σημείο εκκίνησης της σύγκρουσης το 2014 που άρχισαν τα γεγονότα στο Ντονμπάς. Ερμήνευσε έτσι την ροή των γεγονότων. Όμως το 2022 αντί να παύσει η σύγκρουση αναβαθμίστηκε που σημαίνει το πιθανότερο ότι η γερόντισσα εννοούσε ως σύγκρουση την άμεση εμπλοκή της Ρωσίας στον πόλεμο που έγινε το 2022 οπότε καλό 2030 για τέλος σύρραξης.)

Η μοναχή Νίνα θεράπευε και προφήτευσε.

Η μεγαλόσχημη μοναχή κοιμήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2016 σε ηλικία 93 ετών. Και πριν δέχτηκε λίγο λιγότερους επισκέπτες από ό,τι η Vanga κάποτε. Αλλά, φυσικά, δεν ήταν τόσο διάσημη.

Η Νίνα έγινε μοναχή το 2005. Έλαβε το μοναχικό σχήμα – έδωσε τον επίσημο όρκο των Ορθοδόξων μοναχών να τηρούν ιδιαίτερα αυστηρούς ασκητικούς κανόνες συμπεριφοράς.

Η προφητεία της ηλικιωμένης Γερόντισσας Νίνας από το Βόλγκογκραντ για τα γεγονότα που περιμένουν τη Ρωσία, την Ουκρανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες στο εγγύς μέλλον. Πριν από το θάνατό της, η μοναχή άφησε μια πρόβλεψη για την τύχη του ρωσικού κράτους, η οποία έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα. Έσπευσαν στη μητέρα Νίνα για συμβουλές όχι μόνο από όλη τη Ρωσία, αλλά και από τα κράτη της Ευρώπης και το κοντινό εξωτερικό. Κι αυτό γιατί τα λόγια και οι οδηγίες της γερόντισσας γίνονται πραγματικότητα με εκπληκτική ακρίβεια.

Η τελευταία προφητεία της μοναχής Νίνας έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα. Προέβλεψε μεγάλο μέλλον για τη Ρωσία και επιτυχημένη ανάπτυξη υπό τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σχετικά με τον σημερινό αρχηγό του ρωσικού κράτους, η ηλικιωμένη γυναίκα είπε ότι «δόθηκε από τον Θεό» και είναι «σωστός και δίκαιος». Επιπλέον, η προφήτισσα προέβλεψε μια σύγκρουση στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με αυτήν, ο πόλεμος στο Donbass θα διαρκέσει 7-8 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι η ηλικιωμένη προέβλεψε εκ των προτέρων την ισχυρή πίεση των ΗΠΑ που ασκούνταν στη Ρωσία επί προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Τον αποκάλεσε «σκοτεινό πρόεδρο». Υπενθυμίζουμε ότι υπό την ηγεσία του Ομπάμα επιβλήθηκαν οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας και υπήρξε σοβαρή πολιτική πίεση από τη Δύση.

Η μητέρα Νίνα μίλησε και για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Τον αποκάλεσε καλό ηγέτη. Σύμφωνα με αυτήν, χάρη στον Τραμπ θα δημιουργηθεί συμμαχία μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ. Η δύναμη της Ρωσίας θα δοθεί από τις χώρες της Ανατολής, οι οποίες θα στραφούν στον Βλαντιμίρ Πούτιν για βοήθεια, προέβλεψε η ηλικιωμένη γυναίκα, κι αυτό γίνεται.

dimpenews.com

Back to top button