Διεθνή

Στο Νοσοκομείο ο Πάπας!! Επίσημα νοσηλεύεται για λοίμωξη του αναπνευστικού ενώ τα ΜΜΕ μιλούν για καρδιά! Τον ξενυχτάνε…!!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού, ο Πάπας Φραγκίσκος έχει προσβληθεί από λοίμωξη του αναπνευστικού και θα χρειαστεί νοσηλεία στη Ρώμη για «λίγες ημέρες».

Αν και αντιμετώπιζε δυσκολίες στην αναπνοή, δεν έχει Covid-19, ανέφερε η δήλωση.

Η δήλωση πρόσθεσε ότι ο Πάπας θα λάβει «την κατάλληλη ιατρική θεραπεία» κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο και ότι ήταν ευγνώμων για τα πολυάριθμα μηνύματα υποστήριξης και τις προσευχές που είχε λάβει. Το στενό προσωπικό του Πάπα, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού ασφαλείας, αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο Gemelli τη νύχτα.

Αυτή η εποχή του χρόνου είναι συνήθως πολυάσχολη για τον 86χρονο Πάπα, με πολυάριθμες εκδηλώσεις και λειτουργίες που έχουν προγραμματιστεί ενόψει του Σαββατοκύριακου του Πάσχα.

Η Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο, ακολουθούμενη από τη Μεγάλη Εβδομάδα και τον εορτασμό του Πάσχα την επόμενη εβδομάδα.

Παρά την ασθένειά του, ο Πάπας προήδρευσε στο εβδομαδιαίο γενικό ακροατήριό του στην πλατεία του Αγίου Πέτρου την Τετάρτη το πρωί..Προφανώς ύστερα παρουσίασε επιδείνωσε της υγείας του και εισήχθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο όπου…… τον ξενυχτάνε.. Ακυρώθηκαν τα ραντεβού του για την Πέμπτη λέει ένα από τα ανακοινωθέντα.

Oι αντικρουόμενες πληροφορίες για την ασθένεια του επιτείνουν την ανησυχία για υγεία του.

Η Αγία Έδρα είχε ανακοινώσει νωρίτερα την Τετάρτη ότι ο ποντίφικας είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Ρώμης για εξετάσεις που είχαν προγραμματιστεί εκ των προτέρων. Αντιφατικά ανακοινωθέντα από Βατικανό…Πάμε για λευκό καπνό μάλλον….
Ο Πάπας Φραγκίσκος νοσηλεύτηκε την Τετάρτη για «καρδιακό πρόβλημα», ανέφεραν πολλά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων το Il Corriere della Sera και το El Mundo αναφέρει το bfmtv

dimpenews.com

Back to top button