breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δρ. Τζoζεφ Μερκoλα: Tα voσoκoμεiα εixαν oικοvoμικά κivnτρα να σκoτώvoυν τoυς ασθεvεiς…

Nέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας…

Γνωρίζατε ότι οι γιατροί δωροδοκήθηκαν για να σπρώξουν τους ασθενείς τους;

Στα τέλη Μαρτίου 2020, το Κογκρέσο των ΗΠΑ ενέκρινε τον νόμο περί βοήθειας, ανακούφισης και οικονομικής ασφάλειας (CARES) για τον κορωνοϊό.

Μέσα σε αυτό το πακέτο τόνωσης των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, 100 δισεκατομμύρια δολάρια προορίζονταν για νοσοκομεία και τοπικά κέντρα υγείας που περιέθαλψαν ασθενείς με COVID.

Τα νοσοκομεία αποζημιώθηκαν επιπλέον 20% για κάθε ασθενή Medicare που νοσηλευόταν με COVID και το μόνο κριτήριο για να λάβετε αυτό το μπόνους ήταν ένα τεστ PCR θετικό για τον COVID.

Το ομοσπονδιακό πρόγραμμα πρόσθετης πληρωμής για θεραπείες για τον COVID-19 κατέβαλε επίσης μπόνους στα νοσοκομεία για κάθε ασθενή COVID-19 που λάμβανε φάρμακα για τον COVID-19 εγκεκριμένα έκτακτης ανάγκης (ρεμδεσιβίρη, πλάσμα ανάρρωσης, βαρισιτινίμπη, μολνουπιραβίρη και νιρματρελβίρη).

Τα νοσοκομεία έλαβαν επίσης επιβάρυνση 300% για ασθενείς με COVID που τοποθετήθηκαν σε αναπνευστήρες, ακόμη και αφού έγινε φανερό ότι επρόκειτο για θανατική ποινή.

Κάπου μεταξύ 50% και 86% όλων των ασθενών με COVID-19 πέθαναν, ωστόσο η κυβέρνηση δεν άφησε ποτέ το κίνητρο να χρησιμοποιεί αναπνευστήρες. Γιατί;

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020, τα στοιχεία που έχουν προσαρτηθεί δείχνουν ότι η δοκιμή PCR είναι απίστευτα αναξιόπιστη για πάνω από 35 κύκλους και οι υπηρεσίες υγείας έδωσαν οδηγίες στα εργαστήρια να χρησιμοποιούν 40 έως 45 κύκλους. Ουσιαστικά, είχαμε μια επιδημία ψευδών θετικών στοιχείων και τα οικονομικά κίνητρα στη συνέχεια ώθησαν τα νοσοκομεία να κακομεταχειρίζονται και να σκοτώνουν αμέτρητους ασθενείς, πολλοί από τους οποίους μπορεί να μην είχαν καν τον COVID.

Ο πρώην διευθυντής του CDC, Robert Redfield και ο Brett Giroir, βοηθός γραμματέας για θέματα υγείας στο Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, δήλωσαν και οι δύο ότι πιστεύουν ότι τα οικονομικά κίνητρα οδήγησαν σε αύξηση του ποσοστού θανάτου από COVID-19 στις ΗΠΑ.

Νοσοκομεία με 300% μπόνους ανά διασωλήνωση ασθενή

Ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί ασθενείς «με COVID-19» πέθαναν, ήταν επειδή εξαναγκάστηκαν σε διασωλήνωση επειδή τα νοσοκομεία έλαβαν 300% μπόνους για ασθενείς που «έπρεπε να διασωληνωθούν»! Αυτό δεν το λες και δευτερεύον κίνητρο. Όπως αναφέρθηκε από το USA Today τον Απρίλιο του 2020: 

 Ο Scott Jensen, R-Minn., γιατρός στη Μινεσότα, έδωσε συνέντευξη στην παρουσιάστρια του “The Ingraham Angle” Laura Ingraham στις 8 Απριλίου στο Fox News και ισχυρίστηκε ότι τα νοσοκομεία πληρώνονται περισσότερο εάν οι ασθενείς του Medicare αναφέρονται ως ασθενείς με COVID-19 και λαμβάνουν τρεις φορές περισσότερα χρήματα αν τους διασωληνώσουν…

Ο Jensen σήκωσε την συνέντευξη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook στις 15 Απριλίου, λέγοντας εν μέρει: «Πώς μπορεί κανείς να μην πιστεύει ότι η αύξηση του αριθμού των θανάτων από τον COVID-19 μπορεί να «ανοίξει ένα δρόμο» στις πολιτείες ώστε να λαμβάνουν μεγαλύτερο πακέτο των ομοσπονδιακών δολαρίων; Ήδη ορισμένες πολιτείες παραπονιούνται ότι δεν παίρνουν αρκετά από τα δολάρια του νόμου CARES επειδή έχουν σημαντικά πιο λίγους αναλογικούς θανάτους από COVID-19».

Στις 19 Απριλίου, υποστήριξε τον ισχυρισμό του μέσω βίντεο στη σελίδα του στο Facebook. Ο Jensen είπε: «Οι διευθυντές νοσοκομείων ήθελαν σαν τρελοι να βλέπουν τον COVID-19 να επισυνάπτεται σε σε κάποιο χαρτί εξιτηρίου ή σε ένα πιστοποιητικό θανάτου. Γιατί;

Διότι εάν πρόκειται για μια απλή πνευμονία για την οποία ένα άτομο εισάγεται στο νοσοκομείο – εάν ανήκει φυσικά στο Medicare – συνήθως, η ομαδική καταβολή του εφάπαξ ποσού που σχετίζεται με τη διάγνωση θα είναι 5.000 $. Αλλά αν πρόκειται για πνευμονία COVID-19, τότε είναι 13.000 $ και αν αυτός ο ασθενής με πνευμονία COVID-19 καταλήξει σε αναπνευστήρα, φτάνει τα 39.000 $.

Ο Τζένσεν διευκρίνισε… ότι δεν πιστεύει ότι οι απλοί γιατροί «παίζουν το παιχνίδι τους συστήματος» τόσο όσο άλλοι «παίκτες», δηλαδή οι διοικητές των νοσοκομείων, οι οποίοι είπε ότι μπορεί να πιέσουν τους γιατρούς να αναφέρουν όλες τις διαγνώσεις, συμπεριλαμβανομένου του «πιθανού» COVID-19, κατά τα εξιτήρια ή τα πιστοποιητικά θανάτου για να λάβουν την υψηλότερη δυνατή κατανομή Medicare που επιτρέπεται σύμφωνα με τον νόμο Coronavirus Aid, Relief and Economic Security Act…

Το USA TODAY επικοινώνησε με τον Marty Makary, χειρουργό και καθηγητή πολιτικής και διαχείρισης υγείας στο Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, για να σχολιάσει σχετικά με τον ισχυρισμό αυτό. Ο Makary απάντησε με email στις 21 Απριλίου λέγοντας ότι «αυτό που είπε ο Scott Jensen μου ακούγεται σωστό».

Γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνέχισε να πληρώνει για το θανατηφόρο πρωτόκολλο;

Γιατί δεν καταργήθηκε η πληρωμή του μπόνους 300% μόλις έγινε φανερό ότι η τοποθέτηση ασθενών με COVID σε αναπνευστήρες ήταν θανατική ποινή; Ήδη από τις 9 Απριλίου 2020, το Business Insider ανέφερε  ότι το 80% των ασθενών με COVID-19 στην πόλη της Νέας Υόρκης που είχαν τοποθετηθεί σε αναπνευστήρες πέθανε, γεγονός που έκανε αρκετούς γιατρούς να αμφισβητήσουν τη χρήση τους. Κάπου μεταξύ 50% και 86% όλων των ασθενών με COVID-19 πέθαναν, ωστόσο η κυβέρνηση δεν εγκατέλειψε ποτέ το οικονομικό κίνητρο για χρήση αναπνευστήρων. Γιατί;

Το Associated Press  δημοσίευσε επίσης παρόμοιες αναφορές από την Κίνα και το Ηνωμένο Βασίλειο Μια έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε το ποσοστό στο 66%, ενώ μια μικρή μελέτη από τη Γουχάν της Κίνας ανέφερε την αναλογία θανάτων στο 86%. Στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τον δικηγόρο Thomas Renz το 2021 έδειξαν ότι στα νοσοκομεία του Τέξας, το 84,9% των ασθενών πέθαναν μετά από περισσότερες από 96 ώρες σε αναπνευστήρα. 

Το χαμηλότερο ποσοστό που έχω δει είναι 50%. 17 Έτσι, κάπου μεταξύ 50% και 86% όλων των ασθενών με COVID-19 πέθαναν, ωστόσο η κυβέρνηση δεν εγκατέλειψε ποτέ το οικονομικό κίνητρο για χρήση αναπνευστήρων. Γιατί;

Τα οικονομικά κίνητρα έθεσαν σε κίνδυνο και τους ασθενείς γηροκομείων

Οι οίκοι ευγηρίας σε ορισμένες πολιτείες λάμβαναν επίσης «πληρωμές κινήτρων». Για παράδειγμα, στο Ουισκόνσιν, το Υπουργείο Υπηρεσιών Υγείας (DHS) πλήρωνε 2.900 $ για κάθε εισαγωγή που λάμβανε ένας οίκος ευγηρίας απευθείας από ένα νοσοκομείο. 18

Αυτό, αν και μέχρι τότε, ήταν ευρέως γνωστό ότι περισσότερο από το 80% των θανάτων συνέβη σε οίκους ευγηρίας, εγκαταστάσεις υποβοηθούμενης διαβίωσης και κέντρα απεξάρτησης. Πάνω από το 90% των κατοίκων αυτών των κέντρων έχουν τουλάχιστον μία χρόνια νόσο και περισσότερο από το 70% έχουν δύο παθήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να αποδυναμώσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα. 

Ζουν επίσης σε στενούς χώρους και μοιράζονται τα ιδια αντικείμενα, γεγονός που διευκολύνει την εξάπλωση των παθογόνων παραγόντων. Ωστόσο, αντί να προστατεύει τους ηλικιωμένους, έτσι ώστε τα γηροκομεία να μην δέχονται πιθανώς μολυσμένους ασθενείς, το DHS πλήρωσε αυτές τις εγκαταστάσεις για να τους φιλοξενήσούν. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Ανικανότητα ή το απόλυτο κακό;

Σε τελική ανάλυση, είναι ξεκάθαρο ότι το θέμα με τον COVID αντιμετωπίστηκε αισχρά. Είτε οι υπηρεσίες υγείας των ΗΠΑ και οι υπεύθυνοι λήψης πολιτικών αποφάσεων ήταν ανίκανοι και άχρηστοι για τη δουλειά που είχαν αναλάβει, είτε ενήργησαν με κακία και δόλο, και τα αποτελέσματα των οικονομικών κινήτρων τους για κακή ιατρική ήταν επιδιωκόμενα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι στρατηγικές τους ήταν κακοσχεδιασμένες και κατέληξαν σε άσκοπους θανάτους και ταλαιπωρία εκατομμυρίων ανθρώπων. Και το χειρότερο είναι πως, δισεκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων χρησιμοποιήθηκαν για να πληρωθούν για όλα αυτά. Η παροχή οικονομικών κινήτρων σε γιατρούς και παιδιάτρους για την έγχυση μιας πειραματικής γονιδιακής θεραπείας σε μωρά είναι, κατά την άποψή μου, εντελώς ασυνείδητη και δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί, αλλά το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τη συνεχή χρήση αναπνευστήρων.

Φαίνεται ότι η ιατρική κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID έγινε με στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα αποτελέσματα για την υγεία, και αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να λογοδοτούν οι υπηρεσίες υγείας μας.

πηγη

Back to top button