Διεθνή

Bill Gates: Θα “θεραπεύσουμε” τους “τρελούς συνωμοσιολόγους” και θα εμβολιάσουμε όλο τον κόσμο!


Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Μπιλ Γκέητς δηλώνει έκπληκτος με τις “τρελές και κακόβουλες θεωρίες συνωμοσίας” που υποστηρίζουν ότι ο ίδιος επωφελείται από την πανδημία COVID-19 και ότι αυτοί που τις πιστεύουν χρήζουν μελέτης για τροποποίηση συμπεριφοράς.

Τη συνέντευξη, υποτιτλισμένη στα Ελληνικά, μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Στη συνέντευξη, ο Γκέητς πλέκει το εγκώμιο του Δρ. Φάουτσι και του διευθυντή των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (NIH) των ΗΠΑ, Φράνσις Κόλινς, οι οποίοι, κατά τη γνώμη του, ήταν “οι μόνοι λογικοί άνθρωποι” της κυβέρνησης Τραμπ. Δηλώνει ενθουσιασμένος με τη νέα κυβέρνηση Μπάιντεν και τις πρωτοβουλίες που εξήγγειλε για την προώθηση των εμβολίων σε όλες τις χώρες, μεταξύ των οποίων, η επιστροφή των ΗΠΑ στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και η κατάργηση του νόμου “Mexico City Rule”, της κυβέρνησης Τραμπ, σύμφωνα με τον οποίο απαγορευόταν η χρηματοδότηση οργανισμών υγείας που παρέχουν υπηρεσίες εκτρώσεων και οικογενειακού προγραμματισμού.

Επίσης, δηλώνει αισιόδοξος ότι μέχρι το τέλος του 2022 θα υπάρχουν αρκετές δόσεις για να εμβολιαστεί ολόκληρος ο πλανήτης.

Το χειρότερο όμως, δεν είναι το τι λέει, αλλά το ύφος και ο τρόπος που τα λέει. Είναι το ύφος ανθρώπου που έχει υψωθεί πέρα και πάνω από την υπόλοιπη ανθρωπότητα, και από εκεί ψηλά παρατηρεί και κρίνει τη συμπεριφορά των κατώτερων ειδών. Αν λοιπόν οι “συνωμοσιολόγοι” είναι τρελοί, τότε αυτός που έχει αναγάγει τον εαυτό του σε κάτι σαν επίγειο Θεό, είναι σίγουρα λογικότατος! Εξίσου λογικοί είναι και όλοι οι “αψέκαστοι ορθολογιστές”, που απαντούν στις λεγόμενες “θεωρίες συνωμοσίας” με το ανυπέρβλητο επιχείρημα: “σιγά μην τον νοιάζει τον Μπιλ Γκέητς πότε πηγαίνω εγώ για ψώνια”!


Το αρχικό βίντεο της συνέντευξης μπορείτε να το δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=J-yICEa9K1A

Back to top button