Ελλάδα

Λιγνάδης:«Ήθελα να ζω στην Αρχαία Ελλάδα γιατί ήταν δεκτικοί σε κάθε είδους έρωτα»(Πάει καλά αυτός;)ΒΙΝΤΕΟ

Η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, φιλοξένησε ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Δημήτρης Λιγνάδης, στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, στην οποία, μίλησε για τον έρωτα και πως τον αντιλαμβάνεται αλλά και ότι το ίνδαλμά του είναι ο σκληρός, Αλέξης Μινωτής.

“Δεν είναι τυχαίο, ότι το ίνδαλμά μου είναι ο Μινωτής, ο σκληρός Μινωτής. Μόνο βρισιές έλεγε στα παρασκήνια. Ήταν πολύ σκληρός σε εισαγωγικά κακός άνθρωπος. Από τον Μινωτή άκουγα δέκα βρισιές και ένα καλό. Λυσσάω και επειδή είμαι φιλόδοξος, λέω δεν μασάω. Έχω μάθει να χειρίζομαι από μικρός τις δυσκολίες” έλεγε τότε ο Δημήτρης Λιγνάδης που χθες το απόγευμα συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Θέλω μόνο τα πάντα δεν θέλω πολλά. Για μένα ο έρωτας γράφεται με Ε κεφαλαίο. Ο έρωτας δεν το έχει σε μίντιουμ, το έχει μόνο έξτρα λαρτζ. Ναι στον έρωτα είμαι κτητικός. Ο έρωτας είναι πάντα καταδικασμένος”…. είχε πει πριν χρόνια ο Δημήτρης Λιγνάδης

Δες το βίντεο

 

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2012  ο γνωστός σκηνοθέτης και πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, είχε ερωτηθεί για την εποχή που θα προτιμούσε ο ίδιος να ζει. «Αν υποθετικά πάντα, υπήρχε μία μηχανή του χρόνου σε ποια χρονική περίοδο θα θέλατε να σας πετάξει;», ήταν η ερώτηση.

Και ο κ. Λιγνάδης είχε απαντήσει: «Στην Αρχαία Ελλάδα. Γιατί εκείνη τη χρονική περίοδο οι άνθρωποι ήταν πολύ ανοιχτά πνεύματα, ήταν δεκτικοί και ανεκτικοί σε κάθε είδους έρωτα, ήταν ένα το κεφάλι με το σώμα… όχι σαν τους σημερινούς ανθρώπους που είναι αριστεροί από το λαιμό και πάνω και καπιταλιστές από το λαιμό και κάτω και κουβαλούν όλα τα πρέπει και τα μη. Και αν νομίζεις πως επέλεξα την εποχή αυτή γιατί δεν πιστεύω στο Θεό θα σου πω πως πιστεύω στο Θεό». Μπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη.

Η απάντηση του Λιγνάδη στη Μενδώνη
Τη δική του απάντηση έδωσε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, μέσω του MEGA, σε όσα είπε για εκείνον η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, χωρίς όμως επί της ουσίας να απαντήσει στις καταγγελίες που του αποδίδονται τις τελευταίες ημέρες.

Ο κ. Λιγνάδης εξηγεί πως «το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί

Ακόμα, ζητά «να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Λιγνάδη στο MEGA:

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου… Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη.

Πηγή

Back to top button