breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Έπεσε εντολή από το Μαξίμου – Ρίξτε τον θάνατο της κοπέλας σε κάποια σπάνια ασθένεια – Το αναπαράγουν όλη μέρα τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα – Υπάρχει άνθρωπος που το πιστεύει;

Συγγενής πλήρης κολποκοιλιακός αποκλεισμός είναι η ασθένεια από την οποία έπασχε η 15χρονη μαθήτρια που κατέληξε στα Τρίκαλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha.

Δύο ανακοπές υπέστη η 15χρονη μαθήτρια από τον Βύρωνα, η οποία κατέληξε στα Τρίκαλα, όπου είχε πάει εκδρομή με το σχολείο της. Η ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας εξετάζει το παθολογικό υπόβαθρο που δεδομένα υπήρχε και προσπαθεί να διαπιστώσει μέσα από τις εξετάσεις που πραγματοποιεί αν το θέμα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν το αίτιο που προκάλεσε τις δύο ανακοπές.

Ο διευθυντής του σχολείου της ανέφερεε ότι «ξαφνικά έπεσε το παιδί από την καρέκλα, ενώ τις πρώτες βοήθειες προσέφερε ο γιατρός που συνόδευε τα παιδιά στην εκδρομή. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ στο νοσοκομείο δόθηκε τιτάνια μάχη από τους γιατρούς, οι οποίοι «επί δύο-δυόμισι ώρες προσπαθούσαν να κάνουν ανάνηψη, χωρίς να τα καταφέρουν».

Ο παππούς της κοπέλας, μιλώντας στον Alpha, είπε ότι «ήταν ένα ελάχιστο (σ.σ.: πρόβλημα υγείας), την είχαν δει και καθηγητές καρδιολογίας. Είχε κάτι ανεπαίσθητο, που ήθελε, απλά, προσοχή. Δεν ανέβαζε πάρα πολλούς σφυγμούς το παιδί. Εκανε και πολεμικές τέχνες και χορό και γυμναστική, κανονικά. Ηθελε να γίνει γιατρός».

Back to top button