breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Κεραυνός» δικηγόρου: «Λάδωσαν» κόσμο για να προωθήσει τα εμβόλια COVID σε εγκύους

Στην αρχή δεν συνιστούσαν σε εγκύους να εμβολιαστούν, αλλά μετά τα χρήματα άλλαξαν τροπάριο!!! Απόλυτο ΣΟΚ!!! Τι ισχύει για την Ελλάδα;;;

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τα οποία εισακούγονται και από τους τηλέ-ειδικούς στην Ελλάδα, φέρονται να χρηματοδότησαν το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων (ACOG) με ποσό 11 εκατομμυρίων δολαρίων για την προώθηση του εμβολιασμού κατά του COVID-19 ως «ασφαλούς και αποτελεσματικού» για τις εγκύους γυναίκες, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα από την Αμερικανίδα δικηγόρο Maggie Thorp.

Έγγραφα που έλαβε η Thorp μέσω ενός αιτήματος για το Freedom of Information Act (FOIA) αποκάλυψαν ότι το CDC και το ACOG συνήψαν πολλαπλές «συμφωνίες συνεργασίας» σε αυτή την κατεύθυνση.

Η χρηματοδότηση στόχευε πληθυσμούς που διστάζουν να εμβολιαστούν, συμπεριλαμβανομένων εγκύων γυναικών, φέρεται να αποκάλυψε η έρευνα της Thorp.

Η Thorp αποκάλεσε τους «έμπιστους αγγελιοφόρους» του CDC «Δούρειους ίππους» για να μεταδώσουν το μήνυμα των εμβολίων.

Σε γενικές γραμμές, οι επιχορηγήσεις υποστήριξαν την ανάπτυξη στρατηγικών επικοινωνίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εργαλείων που υποστηρίζουν «αποτελεσματικές συζητήσεις εμβολιασμού κατά του COVID-19» μεταξύ γιατρών και ασθενών καθώς και την πρόσληψη μιας παγκόσμιας εταιρείας επικοινωνίας δημόσιας υγείας, της APCO Worldwide, για την παραγωγή διαφόρων επικοινωνιακών υλικών.

Σύμφωνα με την Thorp, από τον Δεκέμβριο του 2020, όταν κυκλοφόρησαν τα εμβόλια, έως τις 21 Ιουλίου 2021, η ACOG είχε κρατήσει ουδέτερη θέση για τον εμβολιασμό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, συνιστώντας στις εγκύους γυναίκες «να είναι ελεύθερες να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19. ”

Αλλά αυτή η σύσταση «άλλαξε απότομα στις 30 Ιουλίου 2021», είπε ο Thorp, προφανώς με΄τα την χρηματοδότηση, με την ACOG να συστήνει τον εμβολιασμό στις εγκύους γυναίκες.

Σήμερα, η ACOG συνιστά σε όλα τα άτομα ηλικίας 6 μηνών και άνω, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων και των θηλαζόντων ατόμων , να λάβουν ένα εμβόλιο ή σειρά εμβολίων για τον COVID-19.

Αυτή η συνεργασία CDC-ACOG αποτελεί μέρος της στρατηγικής προσέγγισης του CDC και του HHS για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 που περιλαμβάνεται στην δημόσια εκπαιδευτική εκστρατεία « We Can Do This ».

Μέσω της εκστρατείας, το HHS και το CDC επιδίωξαν με τα δικά τους λόγια να «παρακινήσουν την αλλαγή συμπεριφοράς», μέσω στρατηγικών μηνυμάτων, που συχνά αναπτύσσονται από εταιρείες δημοσίων σχέσεων, χρησιμοποιώντας την «έρευνα αγοράς, διαφημίσεις και γενικά μέσα που εξαπλώνονται σε όλους τους τομείς της ζωής των ανθρώπων».

Στην Ελλάδα άραγε συνέβησαν τέτοια πράγματα;;;

Ιδού τι συνέβη:

«Το περιεχόμενο του εμβολίου COVID-19 βιοδιανέμεται στην κυκλοφορία του αίματος μέσα σε λίγες ώρες και διασχίζει όλα τα φυσιολογικά εμπόδια, συμπεριλαμβανομένου του μητρικού-πλακουντιακού-εμβρυϊκού φραγμού και του αιματοεγκεφαλικού φραγμού τόσο στην μητέρα όσο και στο έμβρυο», σύμφωνα με τον ειδικό μητρικής-εμβρυϊκής ιατρικής Dr. James. Χωρίδιο.

  • Σε σύγκριση με το εμβόλιο της γρίπης, τα εμβόλια κατά του COVID-19 σχετίζονται με σημαντική αύξηση των ανεπιθύμητων ενεργειών μεταξύ των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας.
  • Τα δεδομένα αποκάλυψαν 27 φορές υψηλότερο κίνδυνο αποβολής και υπερδιπλάσιο κίνδυνο δυσμενών εμβρυϊκών εκβάσεων σε έξι διαφορετικές κατηγορίες μετά από εμβολιασμούς COVID-19.
  • Το περιεχόμενο του εμβολίου COVID-19 βιοδιανέμεται στην κυκλοφορία του αίματος μέσα σε λίγες ώρες και διασχίζει «όλα τα φυσιολογικά εμπόδια, συμπεριλαμβανομένου του φραγμού μητέρας-πλακούντα-εμβρυϊκού και του αιματοεγκεφαλικού φραγμού τόσο στη μητέρα όσο και στο έμβρυο».
  • Τα ποσοστά γεννήσεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες μειώθηκαν σημαντικά στα τέλη του 2021, μήνες μετά την ευρεία χρήση των εμβολίων για τον COVID-19.
  • Οι ερευνητές έχουν ζητήσει την άμεση αναστολή του εμβολιασμού κατά του COVID-19 για όλα τα άτομα σε αναπαραγωγική ηλικία.

el.gr

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

 

Back to top button