breaking newsΕλλάδα

Μυστήριο με την εξαφάνιση Βρετανίδας σε ελληνικό νησί – Θρίλερ με τα πλάνα από εστιατόριο

 

Σε ένα απίστευτο θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 75χρονης πρώην υπαλλήλου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Suzan Hart, στο νησί της Τέλενδου.

Η 75χρονη μαζί με τον σύζυγό της, δεινοί αναρριχητές, επισκέφτηκαν το νησί της Τέλενδου στις 30 Απριλίου, για μονοήμερη εκδρομή από το νησί της Καλύμνου, όπου έκαναν διακοπές.

Μόλις κατέβηκαν από το πλοιάριο, ο σύζυγός της πήγε μαζί με φίλους το προς το βουνό για αναρρίχηση, ενώ η 75χρονη ήθελε να επισκεφτεί το εστιατόριο του νησιού και να απολαύσει τον ήλιο, διαβάζοντας ένα βιβλίο.

Όμως, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, των εργαζομένων στο εστιατόριο, η Suzan δεν πήγε ποτέ εκεί και κανείς από το νησί δεν έχει μία απάντηση ως προς το πού κατευθύνθηκε.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά η περιπέτεια της οικογένειας. Ο σύζυγός της δεν την είδε ξανά, ενώ οι κόρες της προσπαθούν να μάθουν πού βρίσκεται η μητέρα της και αν θα «πρέπει να ξεκινήσουμε να πενθούμε ή να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες πως ζει». Αυτά ήταν τα λόγια μία εκ των τριών παιδιών της στην αγγλική Mirror.

exafanisi 4

Την ίδια ώρα η Bethan Blackwell διαψεύδει τις φήμες που αναπαράχθηκαν από ελληνικό κανάλι πως εθελοντές που πραγματοποιούσαν έρευνες στο νησί, εντόπισαν τη σορό της σε δύσβατη περιοχή της Τέλενδου.

Το τελευταίο στίγμα της 75χρονης εντοπίστηκε από κάμερα του εστιατορίου, όπου θα γευμάτιζε. Συγκεκριμένα τα πλάνα τη δείχνουν να περπατά έξω από το κατάστημα, με την οικογένειά της να εκφράζει φόβους για την υγεία της, καθώς φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα άνοιας.

Όμως εδώ έχει δημιουργηθεί ακόμη ένα κώλυμα. Όπως ανέφερε η Μπέθαν: «Μας είπαν ότι το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από την τελευταία φορά που την είδαν, την δείχνει να απομακρύνεται από το εστιατόριο στο οποίο βρισκόταν στην Τέλενδο. Οπότε ρωτήσαμε: ‘Τι γίνεται από την άλλη πλευρά όμως;’. Αυτό μπορεί να λύσει κάποια πράγματα – μπορεί να πήρε το πλοίο, να επέστρεψε στην Κάλυμνο και να εξαφανίστηκε εκεί».

Ωστόσο, αυτά τα πλάνα δεν έχουν καταφέρει ακόμη να τα δουν.

πηγή ieidiseis.gr

 

Back to top button