Διεθνή

ΟΧΙ στην Αποχή. ΝΑΙ στην παθητική Συμμετοχή. Ψηφίζουμε ΟΛΟΙ τον πρώτο ώστε να βγει με 99,9% και να καταγγελθεί το καθεστώς..

Και καθώς επαξίως οδεύουμε ΜΠΡΟΣΤΑ ολοταχώς στις ίδιες ράγιες προς τις δεύτερες εκλογές καλό είναι να εξετάσουμε διάφορα σενάρια και εκδοχολογία συμπεριφοράς του εκλογικού σώματος.. Η Αποχή είναι γνωστό μέσο πάλης καΙ φθαρμένο ως και λογοτεχνικά ακυρωμένο από το Σαραμάγκου που φαντάστηκε ότι όντως συνέβη σε απόλυτο μέγεθος και ποιές οι συνέπειες του. Μια καλή πράξη Αντίστασης θα ήταν στις δεύτερες εκλογές όλοι οι πολίτες να ψηφίσουν το τωρινό πρώτο κόμμα για να ν’αναδείξει Κυβερνήτη με 99,9% ώστε να φανεί σε όλο τον κόσμο εντός και εκτός ότι η χώρα μας διάγει μια σκοτεινή περίοδο.. Το ότι το χάρηκαν το 40αρι του εκλογικού καύσωνα που ήρθε νωρίς δείχνει ότι αδυνατούν ν’αποτιμήσουν τους πραγματικούς κινδύνους που εγκυμονεί. Ο μονοπολισμός στη δημοκρατία είναι κουσούρι δεν είναι προνόμιο…συνάδει με ολοκληρωτικά καθεστώτα..

ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΨΗΦΙZΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ 99,9% ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Αφού χάρηκαν το 40αρι γιατί όχι και 90αρι … ψηφίστε όλοι και μαζικά τον πρώτο καθολική ψήφος

ΝΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ

πολύ βαριά το πήραν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ”η φαντασία στην εξουσία” δεν λέγατε χωρίς φαντασία εξουσία δεν θα δείτε γιατί η φαντασία είναι το πραγματικό οχυρό και εγγύηση της ελευθερίας….

Όταν ο αντίπαλος σε παρασύρει να μιλάς την ίδια γλώσσα και ν΄ακολουθείς την δική του ατζέντα το έχεις χάσει το παιχνίδι ..

Σαν πιο πολιτισμένοι είμαστε της Παθητικής Αντίστασης και νομίζω ότι η Παθητική Συμμετοχή ή αν θες η Λευκή Συμμετοχή είναι ένα καλό μέτρο Παθητικής Αντίστασης σε αυτές τις δεύτερες εκλογές….

dimpenews.com

Back to top button