breaking newsΔιεθνή

Ο διάσημος Γαλλο-Βέλγος συγγραφέας ο Eric-Emmanuel Schmitt ”Une révélation, c’est toujours une révolution”, ”μια αποκάλυψη (μεταφυσική) είναι πάντα μια Επανάσταση”! Δηλώνει ότι βρήκε το Θεό στην έρημο ”μπήκα στη Σαχάρα άθεος και βγήκα πιστός”!

Ο γνωστός σύγχρονος διάσημος πολυγραφότατος και πολυδιαβασμένος γαλλο-Βέλγος συγγραφέας και δραματουργός ο  Eric-Emmanuel Schmitt δηλώνει (RTBF 17/4/23) ”Une révélation, c’est toujours une révolution”…”μια αποκάλυψη (μεταφυσική) είναι πάντα μια Επανάσταση” ! Και συνεχίζει ”’άπαξ και δέχθηκες κάτι, πρέπει να δεχθείς να τα ξανασκεφτείς όλα, να ξεκινήσεις από το μηδέν, να διατυπώσεις τα πράγματα διαφορετικά». Είναι ο ίδιος που δήλωσε ότι βρήκε το Θεό στην έρημο..Πάντα ήταν μεγάλο καθαρτήριο ψυχών η έρημος…

Στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο ”La nuit de feu‘ η νύχτα της φωτιάς’περιγράφει ότι ”μπήκε στη Σαχάρα άθεος και βγήκε πιστός”.

Η κοινωνία έχει nadezda….ελπίδα (στα ρώσικα).. Αν η κοινωνία βρίσκεται όντως στην ”έρημο του πραγματικού” όπως σημειώνει ο Ζίζεκ μπορεί να μπει άθεη και να βγει πιστή σύμφωνα με τον Eric-Emmanuel Schmitt.

dimpenews.com

Back to top button