Διεθνή

Πες τα Νεόφυτε…. Μόρφου: Χαζάρος Σατανιστής ο Ζελένσκι! Οι φασίστες Χαζάροι σατανιστές στην Ουκρανία προετοιμάζονταν από καιρό κατά Ρωσίας! BINTEO

Σε βαρυσήμαντη συνέντευξη του ο Μητροπολίτης Μόρφου και Γέροντας του γένους Νεόφυτος που παραχώρησε στον πρωτ. Ταράσιο Ζαμπούντκο για λογαριασμό της Ένωσης Ορθοδόξων Δημοσιογράφων (Ε.Ο.Δ.) στις 3 Μαΐου, 2023.. είπε καυστικές αλήθειες και στόλισε περαιτέρω τον Ζελένσκι και τ΄ασκέρι του: ”Χαζάρος Σατανιστής ο Ζελένσκι! Οι φασίστες Χαζάροι σατανιστές στην Ουκρανία προετοιμάζονταν από καιρό κατά Ρωσίας!” Ο λαός επικαιροποιώντας την παροιμιώδη ρήση ”πέστα Χρυσόστομε” στο εξής θα λέει ”πέστα Νεόφυτε”… Αλλά δεν είναι μόνο ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος που αποκαλεί σατανιστή το Ζελένσκι πλέον το σινάφι του το ομολογεί είναι δικός μας όπως ο σατανιστής Αμερικανός μουσικός Marilyn Manson/Μέριλυν Μάνσον είναι ο πρώτος ειδήμονας γκουρού του Σατανισμού που αναγορεύει το Ζελένσκι σε Αντίχριστο! Αποκαλυπτική αποκάλυψη..!!!

Στη συνέντευξη ο Μόρφου Νεόφυτος μεταξύ άλλων τόνισε:

Σε μια εποχή που η Νέα Τάξη πραγμάτων δεν το κρύβει πλέον πως ο στόχος της είναι ο αποχριστιανισμός και ιδιαιτέρως να λιθοβολήσει όπου υπάρχουν Ορθόδοξες φωνές και παρουσίες. Μια τέτοια Ορθόδοξη φωνή και παρουσία ήταν και είναι ο Μητροπολίτης Κιέβου Ονούφριος με τη συντριπτική πλειοψηφία των επισκόπων της Ουκρανίας των μοναστηριών και του λαού να είναι εδώ και χρόνια να είναι με τον Ονούφριο (σσ είναι ηλίου φαεινότερο έγινε εκκλησιαστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία) . Η αφεντιά μου είμαι ένας επίσκοπος πρόσφυγας ένας πονεμένος επίσκοπος ξέρω τι σημαίνει αδικία και πολιτική και εκκλησιαστική αδικία αυτά πάνε μαζί .. Οπότε ένας πρόσφυγας μητροπολίτης αδικημένος από την ιστορία από τα συμφέροντα των δυνατών και ιδιαιτέρως των Δυτικών Εγγλέζων και Αμερικανών και Τούρκων όπου η πατρίδα μου είναι η μισή κατεχόμενη (είναι φυσικό επόμενο να συμπάσχω) και αδικημένη και μικρή πατρίδα αλίμονο να μην υπάρχει έστω ένας επίσκοπος στην Κύπρο που να μην μπορεί ν’ αντιληφθεί τη δική σας προσφυγιά την δική σας αδικία .. όλοι εμείς οι Ορθόδοξοι όπου κι αν είμαστε είμαστε κύτταρα του σώματος του Χριστού ..

Διαφωνώ με τον τρόπο που πάει να λύσει το μεγάλο πρόβλημα που είχε η Ουκρανία εδώ και δεκαετίες ο Οικουμενικός πατριάρχης μας φίλος ο Πλάτων αλλά φιλτάτη η αλήθεια και αυτή τη στιγμή την αλήθεια εκφράζει ο Κιέβου Ονούφριος άρα ο Μόρφου πρέπει να είναι με την αλήθεια γιατί η αλήθεια είναι ο Χριστός το κατασκεύασμα Επιφανίου είναι ένα σχίσμα που έχει απλώσει τις ρίζες του σε όλον τον τον κόσμο..

θα μεγεθυνθεί αυτός ο πόλεμος και τα άλλα συμπαρτυρούντα πείνες επιδημίες κι όλα αυτά. Πίσω από τον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσίας κρύβονται άλλες 40 χώρες του δυτικού μπλοκ και πίσω από τη Ρωσία κρύβεται και η Κίνα και η Περσία και η Ινδία κ.α έχουμε ένα μικρό γήπεδο την Ουκρανία όπου γίνεται ένας παγκόσμιος πόλεμος ..η Τουρκία θα πληρώσει γι αυτή τη μεσοβέζικη στάση της ..

Το 70% των Κυπρίων έκαναν το εμβόλιο που τώρα έχει παρενέργειες φοβερές, αναπηρίες θανάτους ξαφνικούς μια από αυτές τις παρενέργειες είναι γονιδιακό εμβόλιο έχει σκοπό δηλ. την αλλοίωση βούλησης, της ελευθερίας του ανθρώπου ….Παγκόσμια ο κόσμος είναι σαν ναρκωμένος το ουκρανικό είναι ένα μέρος ενός πολύπλοκου σχεδιασμού της Παγκόσμιας Νέα Τάξης πραγμάτων.

Νομιμοποιείται αυτή τη στιγμή σε όλα τα κράτη του κόσμου η ομοφυλοφιλία ιδιαιτέρως στα δυτικά και διδάσκουμε στα παιδιά ότι υπάρχουν πολλά φύλα αλλάζει η ανθρωπογνωσία η ανθρωπολογία το γονιδίωμα και ενώ η πανδημία ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία για πατριάρχες επισκόπους να τοποθετηθούν για όλα αυτά, άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει

(σχολιάζοντας τις κατεδαφίσει και εμπρησμούς ναών στην Ουκρανία)….

τον Σατανά τρία πράγματα τον πειράζουν η θεία λειτουργία η νηστεία και η προσευχή και κυρίως η θεία λειτουργία

οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι πίσω από τον Χαζάρο Σατανιστή Ζελένσκι κρύβονται άλλοι άλλες δυνάμεις και πίσω από τις άλλες δυνάμεις είναι ο Σατανάς ο οποίος τους υπαγορεύει. Όπως ένας άγιος ακούει μέσαν του στην καρδίαν του τη φωνή του Χριστού του Αγίου Πνεύματος την χάρην την αισθάνεται λοιπόν κατά τον ίδιον τρόπον και ένας μάγος και ένας σατανιστής μέσα του ακούει τον πειρασμόν είναι ο αφέντης του έχει δώσει δικαιώματα…

όπου υπάρχει λειτουργία Ορθόδοξη υπάρχει ελευθερία από το θάνατον από την αμαρτία κι από τον δαίμονα .. το σχέδιο είναι αυτό δεν θέλουν σε όλη την Δυτική Ουκρανία Ορθοδοξία Ορθοδόξους θέλουν Ουνίτες και θα δείτε ότι στο τέλος αν προλάβει ο Επιφάνιος από τα ρωσικά στρατεύματα θα οδηγήσουν τα πράγματα σε ένα κατασκεύασμα πρωτοφανές είναι ένα πείραμα που πάνε να κάνουν στη Δυτική Ουκρανία να την κάνουν όλη Ουνίτικη κα τότε θα εκπλαγούν οι Αγιορείτες και επισκόποι μας που συλλειτουργούν με αυτούς που θα τους δουν να συλλειτουργούν και με Ουνίτες

να σας ρωτήσω εγώ τώρα και γιατί δεν φρόντισε η Συνοδός σας και ο Μητροπολίτης Κιέβου Ονούφριος να ζητήσει Αυτοκεφαλία από τη Ρωσία και γιατί δεν προνόησε ο Κύριλλος Πατριάρχης Μόσχας

αφού βλέπανε οι διάφοροι φασίστες Χάζαροι σατανιστές στην Ουκρανία εδώ και 20 και 30 χρόνια προετοίμαζαν τους οπαδούς τους εναντίον της Ρωσίας…….. σαν να λες στους Κυπρίους δεν είστε Έλληνες.. οπότε έχει ευθύνες και η δική σας Εκκλησία όπως και το Πατριαρχείο Μόσχας . Ο εκάστοτε ηγέτης πρέπει να προνοεί να προβλέπει και να προλαμβάνει τούτο εστί διοίκησις κατά τον Αγ. Ιωάννη το Χρυσόστομο. ε, δυστυχώς δεν προνοήσατε δεν προβλέψατε δεν προλάβατε τα πράγματα και φτάσαμε τώρα σε αυτά τα τραγικά συμβαίνοντα.

μια εικόνα όπως είπα σε μια Γιαπωνέζα είναι ένα παράθυρο που όταν την προσκυνήσεις κάνεις το σταυρό σου ανοίγει και βλέπεις την πραγματικότητα της Ουράνιας Λειτουργίας της ουράνιας ζωής…μια εικόνα είναι ολοζώντανη.

μην χάνετε το κουράγιο σας η Ορθοδοξία από καιρούς εις καιρόν δοκιμάζεται ”δει ταύτα πάντα γενέσθαι” πρέπει όλα αυτά να γίνουν για να βγάλει και η Ουκρανία καινούργιους Αγίους.

και πιστεύω πολύ στην προσευχή…

Ο λαός επικαιροποιώντας την παροιμιώδη ρήση ”πέστα Χρυσόστομε” στο εξής θα λέει ”πέστα Νεόφυτε”...

dimpenews.com

Back to top button