breaking newsΔιεθνή

Τουρκία – Ερντογάν: «Θα προστατεύσουμε το μέλλον με τίμημα τη ζωή μας»

Ανάρτηση δύο μέρες πριν από τις εκλογές στην Τουρκία έκανε στο Twitter ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πέρα από τη «χείρα φιλίας», εξαπολύει απειλές προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Αν χρειαστεί, θα προστατεύσουμε την ανεξαρτησία και το μέλλον μας με τίμημα τη ζωή μας, όπως κάναμε και το βράδυ της 15ης Ιουλίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος, πολώνοντας και άλλο την κατάσταση στη γειτονική χώρα όπου και ακούγονται, πλέον, πληροφορίες και για απόπειρα δολοφονίας του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Τι έγραψε στην ανάρτησή του

«Η αγάπη και ο αγώνας μας θα γίνουν για το αγαπημένο μας έθνος. Δεν αγωνιζόμαστε με κανέναν για λογαριασμό μας και δεν γνωρίζουμε κανέναν όταν πρόκειται για το έθνος μας. Θεωρούμε καθήκον μας να τρέξουμε για το έθνος μας, το οποίο αγαπάμε, βάζοντας τη ζωή μας στα δόντια μας. Αναπτύσσουμε μόνο σχέδια, παράγουμε έργα, κάνουμε πολιτική καρδιάς και κερδίζουμε καρδιές.

Όποια παγίδα κι αν μας στήσουν μπροστά μας, δεν θα σταματήσουμε να υπηρετούμε την πατρίδα μας. Δεν διστάζουμε να αναπτύξουμε τη χώρα και τις πόλεις μας, δηλαδή το ψωμί μας, με επενδύσεις. Όσες επιθέσεις κι αν δεχτούμε, δεν θα ρίξουμε σκιά στη βούληση του έθνους και στη δημοκρατία μας.

Όταν χρειάζεται, όπως τη νύχτα της 15ης Ιουλίου, διεκδικούμε την ανεξαρτησία και το μέλλον μας με κόστος τη ζωή μας. Γιατί υπάρχουμε για αυτό το έθνος, του οποίου έχουμε την τιμή να είμαστε μέλος και υπηρέτες. Υπάρχουμε για να υπηρετούμε 85 εκατομμύρια ανθρώπους με αγάπη, χωρίς καμία διάκριση.

Για το σκοπό αυτό, αντιμετωπίσαμε πολλές προδοσίες, ξεπεράσαμε πολλές αντιξοότητες, αγωνιστήκαμε για την ύπαρξη και την ανυπαρξία. Τα τελευταία 21 χρόνια έχουμε δημιουργήσει την υποδομή του τουρκικού αιώνα σε κάθε τομέα και έχουμε ολοκληρώσει τις προετοιμασίες του.

Ευελπιστούμε ότι με την 14η Μαΐου θα ξεκινήσουμε την οικοδόμηση του Τουρκικού Αιώνα.

Θα το πετύχουμε αυτό, όπως κάνουμε εδώ και 21 χρόνια, με την αμέριστη υποστήριξή σας και τις ειλικρινείς προσευχές σας.

Θα προστατεύσουμε την αδελφότητά μας παρά τους εμπόρους της αναταραχής και όσους προσπαθούν να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας.

ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΈΝΑ.
ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΕΓΆΛΟΙ.
ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΊ.
ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΔΈΛΦΙΑ.
ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ!»

Prime News.

Back to top button