Διεθνή

Άναψε φωτιές ο Τριντό…… πηγαίνοντας στο Κίεβο. Κάηκαν 3.000.000 εκτάρια δασών στον Καναδά και αφού ο καπνός έπνιξε τις ΗΠΑ έφτασε ως την Ευρώπη.

Άναψε φωτιές ο Τριντό πηγαίνοντας στο Κίεβο.. Καμένη γη ο Καναδάς.. Είπε ο πρωθυπουργός του Καναδά Τριντό να πάει στο Κίεβο και .. άναψε φωτιές στη χώρα του. Κάρβουνο έγιναν 3.000.000 εκτάρια δασών οι καπνοί αφού έπνιξαν μεγάλες Πολιτείες των ΗΠΑ και η κίτρινη αιθαλομίχλη έκανε δυστοπική τη Νέα Υόρκη τώρα έφτασαν στην Ευρώπη σύμφωνα με το midilibre.fr.

Πιο συγκεκριμένα στα βόρεια της Γηραιάς Ηπείρου, με καπνό να παρατηρείται μέχρι τη Νορβηγία, χιλιάδες χιλιόμετρα από την καταστροφή, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Νορβηγικό Ινστιτούτο Κλιματικής και Περιβαλλοντικής Έρευνας (NILU).

Αν δεν βρισκόμαστε σε κατάσταση της Βόρειας Αμερικής, αφού στη Νορβηγία παρατηρούνται «πολύ χαμηλές» συγκεντρώσεις σωματιδίων στα νότια της χώρας, ούτως ή άλλως εγείρουν το ζήτημα μιας πιο μαζικής παρουσίας αυτών των αναθυμιάσεων στην Ευρώπη.

.

Αλλά ο Τριντό δεν σταμάτησε … στο Κίεβο και δεν εκτονώθηκε με το να συναντήσει τον πολυπόθητο του Ζελένσκι αλλά υποσχέθηκε ότι ο Καναδάς θα παραδώσει το κατασχεθέν ρωσικό αεροσκάφος An-124 “Ruslan” στην Ουκρανία ως μέρος ενός νέου πακέτου στρατιωτικής βοήθειας.

Μαζί με το αεροσκάφος, το πακέτο θα περιλαμβάνει 10.000 βλήματα πυροβολικού και 76 τεθωρακισμένα οχήματα Roshel Senator. Ακόμη ο Καναδάς θα δώσει στρατιτική βοήθεια ύψους 400.000.000 δολαρίων στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας.

Άναψε φωτιές .. ο Τριντό..

dimpenews.com

Back to top button