breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Θα τρώτε έντομα και συνθετικό κρέας;

 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θέλει να αναγκάσει την ανθρωπότητα να τρώει γενετικά τροποποιημένα έντομα που εκτρέφονται εργοστασιακά και συνθετικό «πλαστικό» κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο. Αυτό θα «σώσει τον πλανήτη», λένε.

Ένας από τους “στόχους βιωσιμότητας” του WEF είναι το “Zero Hunger”. Στόχος τους είναι να ταΐσουν όλους τους ανθρώπους του κόσμου, με νέες «βιώσιμες» λύσεις διατροφής. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει την καταστροφή της φυσικής, υγιούς βιομηχανίας βοείου κρέατος που τρέφεται με χόρτο και την αντικατάσταση του υγιεινού κρέατος με γενετικά τροποποιημένη και σε μεγάλο βαθμό ψεκασμένη φυτική πρωτεΐνη, τεχνητό εργαστήριο που καλλιεργείται «πλαστικό “Κρέας και γενετικά τροποποιημένα έντομα που εκτρέφονται σε τεράστια εργοστάσια ζωύφιων. Κάνοντας αυτό, θα “σώσουμε τον πλανήτη”, λένε…

Ο Μπιλ Γκέιτς – ο οποίος συνεργάζεται στενά με το WEF – αγοράζει όλη τη γεωργική γη στην Αμερική, ενώ κατασκευάζει εργοστάσια όπου θα καλλιεργείται συνθετικό κρέας που καλλιεργείται σε εργαστήρια.

Το βόειο κρέας από παρτίδες βιομηχανικών τροφίμων έχει ήδη αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά καρκινογόνο, σε σύγκριση με το βόειο κρέας που τρέφεται με χόρτο. Αυτή η νέα προμήθεια ΓΤΟ, συνθετικής «τροφής» θα κάνει τα ποσοστά καρκίνου να φτάνουν στο άπειρο και πέρα… χωρίς αμφιβολία. Ένα ακόμη εργαλείο για την ευγονική και τη γενοκτονία.

Καταστροφή της προμήθειας τροφίμων

Προκειμένου να εξαρτηθεί η ανθρωπότητα από τη νέα συνθετική, προμήθεια τροφίμων ΓΤΟ, η υπάρχουσα παραγωγή τροφίμων πρέπει να καταστραφεί. Τα τελευταία χρόνια πάνω από εκατό από τα μεγαλύτερα κέντρα παραγωγής τροφίμων στις ΗΠΑ τυλίχτηκαν στις φλόγες. Μόλις πρόσφατα πυρπολήθηκε η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής στον κόσμο, που βρίσκεται στο Παρίσι.

Στην Ολλανδία, η κυβέρνηση απαιτεί από όλους τους αγρότες να σκοτώσουν το μεγαλύτερο μέρος των ζώων τους. Η κυβέρνηση απειλεί να αρπάξει τη γη των αγροτών που αρνούνται να καταστρέψουν τα ζώα τους.

Η γελοία δικαιολογία είναι ότι τα βοοειδή παράγουν πάρα πολύ διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο είναι “κακό για το κλίμα”. Αλλά την ίδια στιγμή η κυβέρνηση θέλει να αντικαταστήσει τη γεωργική γη με… κρατήστε τη θέση σας… βιομηχανικά πάρκα και νέες αστικές περιοχές. Σκοπεύουν να συνδέσουν όλες τις μεγάλες πόλεις σε μια τερατώδη Mega Smart City που ονομάζεται TriState, που θα καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της Ολλανδίας. Πράγματι, αυτό θα είναι πολύ καλύτερο για το κλίμα από όλες τις αγελάδες που βόσκουν σε καταπράσινα λιβάδια!

Οι τιμές της ενέργειας αυξάνονται εκρηκτικά, όπου οι περισσότερες εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας. Ένας παραγωγός προϊόντων στην Ολλανδία είδε τον ετήσιο λογαριασμό ενέργειας του να αυξάνεται από 146.000 ευρώ σε πάνω από ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ! Αυτός είναι πολλαπλασιασμός του ενεργειακού κόστους με συντελεστή ΕΙΚΟΣΙ ! Πτώχευσε εν μία νυκτί…

Έτσι καταστρέφουν την υπάρχουσα εφοδιαστική αλυσίδα, απαιτώντας τη θανάτωση των βοοειδών, την κατάσχεση αγροτικών εκτάσεων, την καύση επιχειρήσεων τροφίμων και την απώθησή τους από τον γκρεμό με τρελό ενεργειακό κόστος.

Η ίδια ατζέντα προωθείται σε όλο τον κόσμο. Στην Αυστραλία η καλλιέργεια της δικής σας τροφής δαιμονοποιείται ως «πολύ επικίνδυνη» για λόγους «βιοασφάλειας», και στο Ηνωμένο Βασίλειο η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι η κηπουρική αυξάνει τις καρδιακές παθήσεις. Οι άνθρωποι λένε ότι πρέπει να φορούν μάσκα προσώπου ενώ εργάζονται στον κήπο τους!

Εν τω μεταξύ, κατασκευάζονται εργοστάσια εντόμων σε όλο τον κόσμο, για να εκτρέφουν τρισεκατομμύρια γενετικά τροποποιημένα ζωύφια, για να αντικαταστήσουν τη φυσική προσφορά τροφίμων.

Φυσικά αυτά τα έντομα θα τρέφονται με τα φθηνότερα σκουπίδια που μπορεί κανείς να φανταστεί, παρόμοια με τα εξαιρετικά τοξικά ιχθυοτροφεία, όπου αμέτρητα ψάρια κολυμπούν – και καταναλώνουν! – τα δικά τους απόβλητα. Όλοι για έναν «καλύτερο και πιο βιώσιμο κόσμο» επευφημούν τους τρελούς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Ενώ η υπόσχεση για την επίτευξη του «Zero Hunger» στον κόσμο ακούγεται ανθρωπιστική, η πραγματική ατζέντα είναι όσο διαβολική μπορεί να είναι: θέλουν να εξαρτήσουν την ανθρωπότητα από τεχνητά τρόφιμα, πλήρως ελεγχόμενα από το WEF.
eviatime.
Back to top button