Διεθνή

Θεοσημεία! Θαυμαστή εμφάνιση του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πάνω από το τρούλο εκκλησίας του στην Αίγυπτο!! ΦΩΤΟ

Θεοσημεία, θαυμαστή εμφάνιση του Αρχαγγέλου Μιχαήλ πάνω από το τρούλο εκκλησίας του στην Αίγυπτο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αίγυπτος δίνει τέτοια συγκλονιστικά σημεία ενδεικτική είναι η εμφάνιση της Παναγίας στη Zeitoun.

Αυτή τη φορά στις 1.00 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα θεαματική εμφάνιση του Αρχαγγέλου Μιχαήλ μέχρι το επόμενο πρωί…

Τα δεδομένα της εμφάνισης…

Η εμφάνιση του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Kafr Samry, Minya al-Qamh, στις 1.00 τα ξημερώματα. Αφηγούνται οι κυρίες Suhair Louis Gerges, και Zizyf Adel Anis από Minya Al-Qamh / Sharkia στην Ezbet Al-Nakhl από Κάιρο: Ήμασταν στην Εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Kafr Samra για να βιώσουμε ένα πνευματικό καταφύγιο και κοιμηθήκαμε στον ξενώνα της εκκλησίας αφού παρακολουθήσαμε την ακολουθία στο ναό…

Η κ Suhair αφηγείται: Κοιμόμουν έως τις 1.00 π.μ το πρωί, και ξύπνησα και είπα στον εαυτό μου : Αχ, να έβλεπα τον Αρχάγγελο Μιχαήλ! Και η φωνή μου δεν έβγαινε για 5 λεπτά, και έκλαιγα από συγκίνηση, και βγαίνω από το δωμάτιό μου και πάω στο δωμάτιο που κοιμόταν η κυρία Ζιζέφ στον ίδιο όροφο του κτιρίου.

Η κ Ζιζέφ με τη σειρά της αφηγείται: Είχα δεί τον Αρχάγγελο Μιχαήλ πριν από πολύ καιρό, και μάλιστα έχω και μια εικόνα του στο δωμάτιο .Κατά τις 1.00 τα ξημερώματα, η κ. Σουχαίρ μου χτύπησε την πόρτα και με ξύπνησε και να μου ζήτησε να σηκωθώ για να δω τον άγγελο Μιχαήλ να εμφανίζεται στον τρούλο δίπλα στο Σταυρό. Και αρχίσαμε να προσευχόμαστε για τη θεραπεία των ανθρώπων που γνωρίζουμε και για τους ιερείς πατέρες της εκκλησίας μας και τους διακόνους της και για χάρη των οικογένειών μας και βλέπουμε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να ανοιγοκλείνει τα φτερά του μετά από κάθε αίτημα. Και η κ Σουχάιρ, που ήταν μαζί μου, άρχισε να αμφιβάλει και τότε ο Αρχάγγελος άνοιξε τα φτερά του περισσότερο και αγκάλιαζε τα πάντα.

Κάτω από το κτίριο στέκονταν οι στρατιώτες στην υπηρεσία της εκκλησίας για να την φυλάνε. Άρχισαν να μας φωνάζουν για λόγους ασφαλείας γιατί . Μετά από αυτό το συμβάν ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εξαφανίστηκε για μισή ώρα, και αρχίσαμε να προσευχόμαστε και να του ζητάμε να μας εμφανιστεί ξανά και να μας κάνει αυτή τη χάρη στο όνομα του πατέρα μας Σαμουήλ, του πατέρας μας Ιούστου, και πατέρα μας Άβρααμ. Και λέγαμε: Θέλουμε να σας ξαναδούμε Αρχάγγελε! Και τότε ξανά εμφανίστηκε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, και ήμασταν πάλι χαρούμενες και ενθουσιασμένες. Αυτή η θεοσημεία διήρκησε από τις 1.00 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5.30 το πρωί, και το χρώμα των φτερών του ήταν καθαρό λευκό και γκρι.. Η τελευταία εικόνα που είχαμε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, ήταν όταν πέταξε από τον τρούλο, και εμφανίστηκε σαν ένα θεόρατο περιστέρι είδαμε που με τα πολύ όμορφα φτερά, που έκανε κύκλους γύρω από το κτίριο.

Minya al-Qamh είναι η πρωτεύουσα του ομώνυμου markaz στην επαρχία του Δέλτα του Νείλου της Sharqia της Αιγύπτου..

dimpenews.com

Back to top button