Διεθνή

Με το μακελειό στη Γαλλία στοχοποιήθηκε η Χάσακα Συρίας και σήμερα οι Αμερικάνοι σκότωσαν εκεί 1 πολίτη και τραυμάτισαν άλλους. Ήταν μια πρακτοροποιημένη τρομοκρατική; Γιατί οι ΗΠΑ νοιάζονται για Al-Hasakah.

Να μια εξήγηση για το ανερμήνευτο μακελειό στη Γαλλία.. Ο τρομοκράτης κατάγεται από τη Χάσακα έφυγε το 2011 για να μην πολεμήσει του πληρεξούσιους της Δύσης την ψευδεπίγραφη συριακή αντιπολίτευση και τους τζιχαντιστές συνεργάτες τους πήγε στην Τουρκία μήτρα της συριακής αντιπολίτευσης το πολιτικό σκέλος των Δυτικών η δε οικογένεια του είναι στις ΗΠΑ. Οπότε δυτικών αντιλήψεων.

Σήμερα μαθαίνουμε από το SANA ότι ένας πολίτης και άλλοι τραυματίστηκαν από τις δυνάμεις κατοχής των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια αεροπορικής ρίψης σήμερα το πρωί στη νότια ύπαιθρο της Αλ-Χασάκα της Συρίας.

Alwatan: Ένας πολίτης σκοτώθηκε και άλλοι τραυματίστηκαν από τις σφαίρες της αμερικανικής κατοχής κατά τη διάρκεια της εφαρμογής μιας επιχείρησης αεροπορικής ρίψης σήμερα τα ξημερώματα, νότια της Χασάκα (SANA)

Η Χάσακα είναι μια διαχωριστική γραμμή, διχοτομημένη, είναι η γραμμή επαφής Κούρδων που δουλεύουν για Αμερικανούς για να γίνεται η αφαίμαξη των συριακών ενεργειακών πηγών στο Βορρά και από την άλλη το υπόλοιπο ελέγχεται από το συριακό κράτος.. Με το μακελειό στη Γαλλία στοχοποιήθηκε διεθνώς η Χάσακα η οποία αν κρατήθηκε είναι γιατί η επαρχία της ήταν παραδοσιακό λίκνο των Σύριων Αραμαίων..Με τον τρομοκράτη να δηλώνει Σύριος χριστιανός από Χάσακα αμέσως υποχωρεί η γραμμή άμυνας στην κοινή γνώμη και έτσι οι Αμερικάνοι νομιμοποιούνται να απαλλοτριώσουν κι άλλα συριακά εδάφη σε μια οριακή και κρίσιμη περιοχή γι αυτούς αφού θέλουν να δημιουργήσουν μια ακόμη μεγαλύτερη ζώνη ασφαλείας για να παίρνουν ανενόχλητοι το συριακό πετρέλαιο κι αέριο..

O τρομοκράτης διαταραγμένος ή μη εν γνώσει ή εν αγνοία του χειραγωγήθηκε από δυτικές υπηρεσίες για λογαριασμό Αμερικάνικων συμφερόντων;

O τρομοκράτης προφυλακίστηκε και τέθηκε σε απομόνωση στο σωφρονιστικό κέντρο Aiton, στη Savoie, σε κελί αντι-αυτοκτονικό μ΄επιτήρηση 24/24 ώρες την ημέρα (BFMTV).

dimpenews.com

Back to top button