Διεθνή

Ο κατακλυσμός της Νόβα Καχόβκα υπενθυμίζει την προφητεία ότι το Κίεβο θα καταποντιστεί από πλημμύρες 6 μήνες μετά τη βεβήλωση της Λαύρας!

Καθώς ο κατακλυσμός που προκάλεσε η ανατίναξη ενός από τα φράγματα του Δνείπερου αυτό στη Novaya Kakhovka -Νόβα Καχόβκα έχει σοκάρει την παγκόσμια κοινότητα οι συναφείς προφητείες βγαίνουν στην επιφάνεια.Ο Boris Korchevnikov, ΔΣ της tv SPAS, παρουσιαστής του Russia 1 είχε δηλώσει: προφητείες ότι θα πνιγεί σε πλημμύρα το Κίεβο 6 μήνες μετά την βεβήλωση της Λαύρας! Θα πνιγεί από νερά Δνείπερου ;;; Το σπάσιμο του φράγματος είναι προμήνυμα για τον κατακλυσμό του Κιέβου μετά τη βεβήλωση Λαύρας;

Ο Boris Korchevnikov, Διευθύνων Σύμβουλος του τηλεοπτικού καναλιού SPAS, παρουσιαστής του τηλεοπτικού καναλιού Russia 1 ειδικά για το RT News στα ρωσικά:

Η πλημμύρα του Κιέβου, που υποσχέθηκαν οι προφητείες, σε λίγο καιρό αφού οι σχισματικοί βλασφημούν τον Θεό στη Λαύρα -στην κοινή μας ρωσική καρδιά- σίγουρα θα γίνει. Λένε ότι ακόμη και το όριο μετρήθηκε – έξι μήνες μετά την ψεύτικη λειτουργία.

Σήμερα δόθηκε τελεσίγραφο 3 ημερών στους μοναχούς να εγκαταλείψουν τη Λαύρα και να την παραδώσουν.

(Φωτο σπίτια στη Χερσώνα…)

Τα σημερινά γεγονότα μια πρόγευση από τα μελλούμενα… οι καιροί θα φέρουν πολύ νερό!!!

Τα Σημεία κυριολεκτικά των καιρών που θα προηγηθούν πριν την εμφάνιση των 4 αποκαλυπτικών θηρίων: ”και ιδού οι 4 άνεμοι του ουρανού συνεφώρμησαν επί την θάλασσαν την μεγάλην.”

Ο προφήτης Δανιήλ αναφέρεται σε αυτά (7:2), ο προφήτης βλέπει “τους τέσσερις ανέμους του ουρανού (που) όρμησαν μαζί επάνω στη μεγάλη θάλασσα. Και από τη θάλασσα ανέβηκαν τέσσερα μεγάλα θηρία”/ Ο Δανιήλ ελάλησε και είπεν, Εγώ εθεώρουν εν τω οράματι μου την νύκτα και ιδού οι τέσσαρες άνεμοι του ουρανού συνεφώρμησαν επί την θάλασσαν την μεγάλην.”

Αυτό που θα προηγηθεί της εμφάνισης των αποκαλυπτικών θηρίων θα είναι μια κοσμοχαλασιά με κύρια εμπλοκή των 4 ανέμων που αναφέρονται και στην Αποκάλυψη: ”τέσσαρας ἀγγέλους ἑστῶτας ἐπὶ τὰς τέσσαρας γωνίας τῆς γῆς, κρατοῦντας τοὺς τέσσαρας ἀνέμους τῆς γῆς” Aντίθετα με το κείμενο της Αποκάλυψης στο όραμα οι 4 ”ταχύτητες” των ανέμων θα λυθούν κάτι που θυμίζει πραγματικά Οδύσσεια και την τὴν μῆνιν τῶν θεῶν που εκφράστηκε με ανάλογο τρόπο.

Και η ομοβροντία των 4 ανέμων τη γης που θα συμπνεύσουν θα παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμα τους κάτι σαν κυκλώνες ή τυφώνες στο μέγιστο κι αποκαλυπτικές εικόνες καταστροφής θ΄αποτυπωθούν στη γη. Οι άνθρωποι θα παρασύρονται και θα βρίσκονται στη θάλασσα και καθώς θα πνέουν οι άνεμοι θα τους παρασύρουν ρεύματα κι αν είναι τυχεροί το νερό θα τους πετάει στη στεριά αν όχι θα τους καταπίνει η άβυσσος..Θα είναι τέτοια τα ρεύματα που θα δημιουργηθούν που τα θαλάσσια κοίτη θα ξεβραστούν στη στεριά. Οι επιζήσαντες θα επιχειρούν να επαναφέρουν έστω τα δελφίνια που θα ψυχορραγούν στις ακτές…Θ΄απελπίζονται όμως από το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής…Θα είναι τόσο ισχυροί οι άνεμοι που οι ιχθείς θα βρεθούν στα δέντρα στα ύψη στους αιθέρες και τα πτηνά θα καταβαραθρωθούν στους βυθούς. Θα είναι σαν μετά από αποκαλυπτικών διαστάσεων τσουνάμι. Αυτό δεν είναι το αποκαλυπτικό στάδιο ”μὴ ἀδικήσητε τὴν γῆν μήτε τὴν θάλασσαν μήτε τὰ δένδρα”.Αλλά συναφές προς το άλλο Αποκαλυπτικό: ” 9 καὶ ἀπέθανε τὸ τρίτον τῶν κτισμάτων τῶν ἐν τῇ θαλάσσῃ, τὰ ἔχοντα ψυχάς, καὶ τὸ τρίτον τῶν πλοίων διεφθάρη.”

Θα είναι τέτοιο το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής που οι εναπομείναντες θα λυπούνται περισσότερο τα θαλάσσια κοίτη και τα κατοικούντα εν αυτή στοιχεία που θ΄αργοπεθαίνουν αβοήθητα παρά τους εαυτούς τους!!

Οι άνθρωποι θα σκορπίσουν αλλά στη θάλασσα σαν μετά από ναυάγιο..

Ιεζ. 5,12 καὶ τὸ τέταρτόν σου εἰς πάντα ἄνεμον σκορπιῶ αὐτούς,

Zαχαρίας:2,6 Ω, ω· φευγετε απο της γης του βορρα, λεγει Κυριος· διοτι σας διεσκορπισα προς τους τεσσαρας ανεμους του ουρανου, λεγει Κυριος.

(Ιερεμίας 36 ) ”Και θέλω φέρει επί την Ελάμ τους τέσσαρας ανέμους εκ των τεσσάρων άκρων του ουρανού, και θέλω διασκορπίσει αυτούς εις πάντας τούτους τους ανέμους·…

”καὶ πνεῦμα Θεοῦ ἐπεφέρετο ἐπάνω τοῦ ὕδατος” η συντέλεια μοιάζει …..με τη Γένεση…συμπληρώνεται ο κύκλος του Α και του Ω κι ως …. ”κυκλώνας”.

dimpenews.com

Back to top button