Διεθνή

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης απαγόρευσε την Gay Pride. Ο Θεός έβλεπε 1000 χρόνια ΜΠΡΟΣΤΑ. Επέτρεψε την Πτώση της Πόλης λόγω της επερχόμενης Πτώσης του ψευτορωμαίικου! Το ”ποθούμενο” τ’ ανταλλάξαμε με το ξάναμμα, τον πόθο.

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης απαγόρευσε την Gay Pride. Ο Θεός έβλεπε 1000 χρόνια ΜΠΡΟΣΤΑ.Επέτρεψε την Πτώση της Πόλης λόγω της επερχόμενης Πτώσης του ψευδορωμαίικου! Το ”ποθούμενο” τ’ ανταλλάξαμε με το ξάναμμα, τον πόθο.

Ο Θεός τρέχει με τα χίλια είναι χίλια χρόνια ΜΠΡΟΣΤΑ… είναι ο μεγαλύτερος λάτρης της ταχύτητας εξού και το θέω που σημαίνει τρέχω. Ο Θεός έβλεπε μπροστά γι αυτό παραχώρησε την Πτώση της Πόλης λόγω της προβλεπόμενης πτώσης του δυτικού ανθρώπου που θα ήταν ο αυριανός νεοέλληνας. Ο Θεός προτίμησε να την βεβηλώσουν τα ισλαμικά στίφη παρά τα άθεα αλλά κυρίως αντίχριστα των δυτικών συμπεριληφθέντων του εξαχρειωμένου εκδυτικοποιημένου ψευτορωμαίικου.

Ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης απαγόρευσε την Gay Pride στο σύνολο της πόλης. Κάποιοι φιλο-LGBT ήθελαν να παρελάσουν παρά την απαγόρευση των αρχών.

Γιατί την θέλουμε την Πόλη για να παρελάσει η περήφανη Gay Pride μας με σημαιοφόρο τον Αμερικάνο Πρέσβη όπως έγινε προχθές στο Σύνταγμα;

Όταν ξέρουμε τι θέλουμε ξέρουμε και τι ζητάμε και πως θα το αποκτήσουμε .. το ποθούμενο τ΄ ανταλλάξαμε με το ξάναμμα τον πόθο.

dimpenews.com

Back to top button