breaking newsΔιεθνή

Τρομοκρατική επίθεση σε πάρκο στη Γαλλία. Ο Σύριος τζιχαντιστής απ’ αυτούς που υποστήριζε η Δύση κατά του Μπασάρ έσφαξε μωρά 3 ετών σαν κοτόπουλα. Σατανοτζιχαντισμός δημόσια ανθρωποθυσία..Χτύπησε 8 παιδιά τα 3 σε κρίσιμα κατάσταση.

Τρομοκρατική επίθεση σε πάρκο στη Γαλλία. Ο Σύριος τζιχαντιστής απ’ αυτούς που υποστήριζε η Δύση κατά του Μπασάρ έσφαξε μωρά 3 ετών σαν κοτόπουλα. Σατανοτζιχαντισμός δημόσια ανθρωποθυσία..

Μωρά χαροπαλεύουν.

Όλα τα θύματα είναι κάτω από 3 ετών.Αρχικές αναφορές μιλούσαν για οκτώ μικρά παιδιά ότι χτυπήθηκαν εκ των οποίων τα 3 νοσηλεύονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Τραυματίστηκαν και 2 ενήλικες ο ένας σοβαρά Σύμφωνα με το BFMTV, τρία παιδιά σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τη Le Figaro, ο τρομοκράτης άνδρας συριακής υπηκοότητας απέκτησε καθεστώς πρόσφυγα στη Σουηδία στις 26 Απριλίου. Στη Γαλλία, είχε επίσης υποβάλει αίτηση για άσυλο στην OFPRA τον Νοέμβριο του 2022.

Η Δύση σύσσωμη υποστήριξε την φιλοτουρκική συριακή αντιπολίτευση που πολέμησε δίπλα σε τούρκικο στρατό κατοχής και σε όλες τις τζιχαντιστικές οργανώσεις ( Αλ Νούσρα, Ισλαμικός Στρατός κ.α κατά συριακού στρατού) ..Άνοιξε τα σύνορα της διάπλατα για εισροές από Β Συρία και Τουρκία από όπου έρχονταν οι ηττημένοι όταν ο τακτικός στρατός προοδευτικά τους νικούσε. Οι ηττημένοι φεύγουν.

Η Δύση αρνείται ως και σήμερα πεισματικά να δώσει έστω και μια νόμιμη βίζα στους πολίτες του συριακού κράτους ..Δεν θέλουν πολίτες ταυτοποιημένους, αντιτζιχαντιστές, με νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα και νόμιμη μετακίνηση. Επέλεξε την ανωμαλία την αντικανονικότητα. Πληρώνει τις πολιτικές της σύμπραξη με τζιχαντιστές για ανατροπή Άσαντ της γύρισε μπούμερανγκ.

Tρομερή τραγωδία συνέβη αυτήν την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023, το πρωί. Ένας άνδρας εμφανίστηκε σε ένα παιδικό πάρκο που βρίσκεται στην καρδιά του Annecy (Haute-Savoie) και τραυμάτισε πολλά μικρά παιδάκια με ένα μαχαίρι. Αδίστακτος μαχαίρωνε αδιακρίτως μωρά. Ένας τζιχαντιστής Ηρώδης ένα κράμα τζιχαντοσατανισμού που επιδίδεται σε δημόσιες ανθρωποθυσίες παίδων
Γύρω στις 9:45 π.μ., ένας άνδρας που φορούσε τουρμπάνι, σύμφωνα με αρκετούς μάρτυρες που επικαλείται η Le Dauphiné, επιτέθηκε σε πολλά παιδιά σε μια παιδική χαρά κοντά στη λίμνη Annecy.

Μια πρώτη αναφορά αυτή τη στιγμή αναφέρει ότι τραυματίστηκαν οκτώ παιδιά. Πολλοί είναι σε απόλυτη επείγουσα ανάγκη.
Ο Gérald Darmanin, υπουργός Εσωτερικών, εξήγησε ότι ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη. Σύμφωνα με το BFMTV, το άτομο είναι Σύριος αιτών άσυλο.
Η πρωθυπουργός Ελίζαμπεθ Μπορν ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί εκεί επειγόντως, ενώ οι βουλευτές τήρησαν ενός λεπτού σιγή στην Εθνοσυνέλευση.

12:50 μ.μ.
Το προφίλ του υπόπτου
Σύριος, αιτών άσυλο, 32 ετών… το προφίλ του δράστη Abdalmasih H.

12:30 μμ.
6 θύματα
Ο απολογισμός είναι βαρύς. Σύμφωνα με την περιφέρεια Haute-Savoie, θύματα τέσσερα παιδιά και δύο ενήλικες. Δύο παιδιά και ένας ενήλικας είναι εκτός κινδύνου.

12:25 μ.μ.
Ο ύποπτος έχει ήδη εντοπιστεί
Αυτός ο άνθρωπος, σίγουρα, ήταν στο Pâquier για περίπου δύο μήνες. Ήταν εκεί κάθε πρωί, από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλοι τον είχαν εντοπίσει λίγο επειδή ήταν ολομόναχος”, λέει ένας μάρτυρας της σκηνής στο France Bleu. .Μελετούσε τον τόπο του εγκλήματος και προσχεδίαζε κινήσεις του

12:08 μ.μ.
Το βίντεο της σύλληψης
Είναι ένα «ντοκουμέντο» του BFMTV. Οι συνάδελφοί μας έχουν λάβει ένα βίντεο από τη σύλληψη του δράστη, το οποίο κινηματογραφήθηκε από μάρτυρα. Ο ύποπτος καθηλωμένος στο έδαφος από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Επίθεση με μαχαίρι στο Annecy: η σύλληψη του επιτιθέμενου βιντεοσκοπήθηκε από μάρτυρα pic.twitter.com/Q0EHJypyRr

– BFMTV (@BFMTV) 8 Ιουνίου 2023
12:04 μ.μ.
“Αυτή η επίθεση είναι η κορυφή της βδελυγμίας”
Σε ένα tweet, ο πρόεδρος της περιφέρειας Auvergne-Rhône-Alpes, Laurent Wauquiez, πιστεύει ότι «αυτή η επίθεση στα παιδιά είναι το αποκορύφωμα της βδελυγμίας […] Στέλνω όλη μου την υποστήριξή στα θύματα και τους αγαπημένους τους Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς μας για το θάρρος που έδειξαν στη σύλληψη του δράστη».

Φρίκη πάλι. Αυτή η επίθεση στα παιδιά είναι το αποκορύφωμα της αηδίας.
Εκφράζω την πλήρη υποστήριξή μου στα θύματα και τις οικογένειές τους. Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς μας για το θάρρος που έδειξαν στη σύλληψη του δράστη.https://t.co/mfvxScoJkR

— Laurent Wauquiez (@laurentwauquiez) 8 Ιουνίου 2023
11:58.
Τέσσερα παιδιά «στην εντατική» σύμφωνα με το BFMTV
Σύμφωνα με πληροφορίες της Le Figaro, «τουλάχιστον εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση με μαχαίρι, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά σύμφωνα με νέα καταμέτρηση». Το BFMTV προσθέτει ότι τέσσερα παιδιά βρίσκονται «σε κρίσιμη κατάσταση».

11:53 π.μ.
Εμανουέλ Μακρόν: «Το έθνος είναι σε σοκ»
Σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε γύρω στις 11:45 π.μ., ο Εμμανουέλ Μακρόν κατήγγειλε μια “επίθεση απόλυτης δειλίας […] Τα παιδιά και ένας ενήλικας βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου. Το Έθνος είναι σε σοκ. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους καθώς και οι οικογένειές τους και των κινητοποιημένων εργαζομένων στην αρωγή».

Επίθεση απόλυτης δειλίας σήμερα το πρωί σε πάρκο στο Annecy. Τα παιδιά και ένας ενήλικας βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου. Το Έθνος είναι σε σοκ. …

— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) 8 Ιουνίου 2023
11:49.
Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη Συνέλευση
Η Εθνοσυνέλευση τήρησε ενός λεπτού σιγή λίγο μετά τις 11 το πρωί για να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα.

Επίθεση με μαχαίρι στο Annecy: η Εθνοσυνέλευση τηρεί ενός λεπτού σιγή ως φόρο τιμής στα θύματα.#Annecy #DirectAN pic.twitter.com/FQbJtYypXC

– LCP (@LCP) 8 Ιουνίου 2023
11:42 π.μ.
Ο δήμαρχος του Annecy κάνει λόγο για «αποκρουστική» επίθεση
Σε ανάρτησή του που δημοσιεύτηκε στο Twitter, ο δήμαρχος του Annecy, François Astorg, κάνει λόγο για «αποκρουστική» επίθεση και στέλνει όλες του τις «σκέψεις στα θύματα και τις οικογένειες».

Αποτρόπαια επίθεση σήμερα το πρωί στο Pâquier στο Annecy.

— Francois Astorg (@francoisastorg) 8 Ιουνίου 2023
11:38 π.μ.
Ο εισαγγελέας του Annecy θα μιλήσει στις 12:30 μ.μ.

11:20 π.μ.
Το προφίλ του εισβολέα
Σύμφωνα με το Le Parisien, στον δράστη βρέθηκε συριακή ταυτότητα. Άγνωστος στους φακέλους της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών, θα ήταν αιτών άσυλο, διευκρινίζουν οι συνάδελφοί μας.

11:10 π.μ.
Τρομερό ρεκόρ
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κοινοποίησαν οι συνάδελφοί μας από το Dauphiné Libéré, λυπούμαστε για τη στιγμή που τραυματίστηκαν οκτώ μικρά παιδιά. Σύμφωνα με το BFMTV, τρία θα ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Μάρτυρας επιτίθεται στην αστυνομία στο BFMTV: «Είδα τον δράστη να πηγαίνει κατευθείαν σ’ ένα μωρό και να το μαχαιρώνει ενώ η αστυνομία ήταν εκεί. Έμεινα έκπληκτος με το πόσο αργοί ήταν, τους φώναζα να τον χτυπήσουν. »

dimpenews.com

Back to top button