breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

ΗΠΑ: Άλλος ένας «ευυπόληπτος» δημοσιογράφος συνελήφθη με υλικό παιδικής πορνογραφίας!

Έπειτα από τα απανωτά σκάνδαλα με κορυφαίους παρουσιαστές και συντελεστές μεγάλων δικτύων όπως το BBC και το CNN, τώρα, ο πρώην παραγωγός του ABC News, James Gordon Meek, ομολόγησε την ενοχή του για μεταφορά και κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Ο Μικ μάλιστα κάποτε καυχήθηκε ότι βίασε ένα «μικρό κορίτσι».

Είναι ενδιαφέρον πώς τα μέσα ενημέρωσης είναι περισσότερο αναστατωμένα για την Πρωτοφανή επιτυχία της εκπληκτικής ταινίας Sound of Freedom που ασχολείται με τα κυκλώματα διακίνησης και βιασμό παιδιών, παρά από αυτό.

Ο Μικ αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης πολύ λιγότερη από το ανώτατο όριο των 20 ετών μετά τη σύναψη συμφωνίας για παραδοχή ενοχής.

Οι Διωκτικές αρχές μάλιστα βρήκαν ανησυχητικά μηνύματα στο τηλέφωνο του Meek όπου καυχιόταν ότι βίαζε ένα μικρό παιδί.

«Έχετε βιάσει ποτέ ένα μικρό κορίτσι; Είναι καταπληκτικό», είπε ο Meek σε ένα μήνυμα. Ένας άλλος περιέγραψε τη φαντασία του για «απαγωγή, ναρκωτικές ουσίες και βιασμό» ενός 12χρονου κοριτσιού.

Είναι τελικά εξαιρετικά ανησυχητικό το γεγονός ότι ανώμαλα κτήνη καταλαμβάνουν υψηλότατες θέσεις εξουσίας και έπειτα, προωθούν κι άλλα ανώμαλα κτήνη, δημιουργώντας μία εφιαλτική κατάσταση για ολόκληρη την κοινωνία.

Ο τραπεζίτης του παιδοβιαστή Επστάιν «αυτοκτόνησε» πριν καταθέσει στο FBI!

Η εμπλοκή ενός τραπεζίτη που αυτοκτόνησε το 2020, με την υπόθεση Επστάιν, φέρνει πάλι στην επικαιρότητα μία υπόθεση της οποίας οι νεκροί μάρτυρες, παραπέμπουν στο σκάνδαλο Noor1.

Ο βιαστής παιδιών Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος «αυτοκτόνησε» παρότι βρισκόταν σε εικοσιτετράωρη φύλαξη σε κελί, έχει καταγραφεί ως ο προμηθευτής παιδιών για επώνυμους πολιτικούς και επιχειρηματίες, αλλά και ως φίλος «πανίσχυρων», μεταξύ των οποίων ο Μπιλ Κλίντον. Φυσικά, ο Επστάιν αυτοκτόνησε πριν προλάβει να δώσει στοιχεία για την δράση των ευυπόληπτων φίλων του, τους οποίους φιλοξενούσε τακτικά στο ιδιόκτητο νησί του, μαζί με ανήλικα κορίτσια.

Τόσες πολλές «αυτοκτονίες» που «τελειώνουν» τις έρευνές του το FBI… Σχεδόν σαν να ήταν «προγραμματισμένες».

Ο ιδιωτικός τραπεζίτης του Jeffrey Epstein στη Deutsche Bank και τη Citi βρέθηκε να αιωρείται από ένα σχοινί. Εκτελεστική «Αυτοκτονία» λίγο πριν τον ανακρίνει το FBI Ο ιδιωτικός τραπεζίτης του Epstein βρέθηκε κρεμασμένος από ένα σχοινί.

Η δικαστής η οποία ανέλαβε την υπόθεση, είδε τον γιο της να δολοφονείται και τον σύζυγο της να πυροβολείται από έναν άνδρα ντυμένο ως ντελίβερι της Fed Ex.

Ο ψεύτικος οδηγός της Fed Ex που σκότωσε τον γιο της δικαστού βρέθηκε αργότερα νεκρός!

Ο ιδιωτικός τραπεζίτης του Jeffrey Epstein, ο οποίος μεσολάβησε και υπέγραψε πολλά εκατομμύρια δολάρια σε αμφιλεγόμενα δάνεια της Deutsche Bank και της Citibank για τον καταδικασθέντα παιδόφιλο, πέθανε από «αυτοκτονία».

Το FBI προσπαθούσε να πάρει κατάθεση από το στέλεχος της τράπεζας σχετικά με τα δάνεια που ενέκρινε για τον Έπσταϊν και τον λαβύρινθο του κατηγορούμενου διακινητή παιδιών από εταιρείες με έδρα τις ΗΠΑ και υπεράκτιες εταιρείες.

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι ο Thomas Bowers πέθανε από μια προφανή αυτοκτονία κρεμασμένος στο σπίτι του πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών το 2020.

Πηγές είπαν ότι η Citi δάνεισε στον Έπσταϊν πολύ περισσότερα χρήματα, περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια και επέτρεψε επίσης στον Έπσταιν να χρησιμοποιήσει την τράπεζα για να στείλει χιλιάδες τραπεζικά εμβάσματα από τους λογαριασμούς του. Ο Μπάουερς, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, μεσολάβησε για τα δάνεια για τον Έπσταϊν…

Όλοι καταλήγουν νεκροί! Τι σύμπτωση! Σίγουρα δεν χρειάζεται για το FBI να ερευνήσει κάτι περαιτέρω!

primenews.

Back to top button