breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Τα σχολεία του Καναδά διδάσκουν πλέον και πoρνό-σεξ στα παιδιά στο σχολείο

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει πώς τα παιδιά ενθαρρύνονται από τους δασκάλους να αρχίσουν να αυνaνίζoνται. Το βίντεο αυτό διανεμήθηκε σε πολλές χιλιάδες σχολεία στο πλαίσιο του προγράμματος «ολοκληρωμένης σeξoυαλικής αγωγής» του ΠΟΥ, στόχος του οποίου είναι τα παιδιά να γνωρίσουν και γιατί όχι (!!)…να αρχίσουν να κάνουν σeξ όσο το δυνατόν νωρίτερα…

Μετάφραση – Υποτιτλισμός – Σχολιασμός: NIOLAND

Αγαπητοί συμπολίτες μου, από τη στιγμή που αποφασίζετε να ψηφίσετε, με μοναδικό σας κριτήριο “πόσα θα μπούνε στη τσέπη σας” αγνοώντας το ηθικό κομμάτι αυτών που ψηφίζετε, τότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα παραπονεθείτε όταν στις τάξεις των παιδιών σας έλθουν αυτά που θα δείτε σε αυτό το βίντεο.

Ελπίζω να μην κατάφέρουν να το φέρουν και στην πατρίδα μας και προετοιμαστείτε για αντίσταση, διότι αλλιώτικα θα είστε συνένοχοι στο έγκλημα κατά των παιδιών σας και απλά θα έχετε εξαγοραστεί για μερικά προεκλογικά ευρώ.

Μην πείτε δεν ήξερα, δεν γνώριζα ή ότι με εξαπάτησαν αυτοί οι διεστραμμένοι ψυχοπαθείς, διότι απλά θέλατε να εξαπατηθείτε.

Έχετε ενημερωθεί εδώ και πολλά χρόνια για αυτά που διαδραματίζονται σε όλο το πλανήτη και που σύντομα προγρμματίζουν και για τα Ελληνικά σχολεία.

Θεωρώ ότι θα σοκαριστείτε όλοι με το περιεχόμενο αυτού του βίντεο. Αλλά εάν δεν σοκαριστείτε και δεν ξυπνήσετε από το λήθαργο τότε…έχουμε θέμα…

Τα καναδικά σχολεία διδάσκουν στα παιδιά να χέζουν και να κατουράνε το ένα πάνω στο άλλο και να πίνουν σπέρμα από κώλους! Αυτό είναι το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα σπουδών “SOGI” … Σύνδεσμοι

Ιστότοπος της καναδικής κυβέρνησης σχετικά με το SOGI (“Σεξουαλικός Προσανατολισμός και Ταυτότητα Φύλου”):

https://www2.gov.bc.ca/gov/content/erase/sogi

Σε μια τάξη της 9ης δημοτικού στον Καναδά παρουσιάστηκε μια παρουσίαση και σεξουαλικές πορνογραφικές παραστάσεις σε κάρτες κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος “σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης” από την Planned Parenthood της Ρετζίνας.

Στη συνέχεια παρατίθενται φωτογραφίες από την παρουσίαση:

https://www.catie.ca/sites/default/files/2022-01/CATIE_SaferSexGuide_2022_English_WEB.pdf

Action4Canada: Ομοσπονδιακές Δημόσιες Βιβλιοθήκες που υποστηρίζουν το πορνό για ανηλίκους [ΒΙΝΤΕΟ]

«Τα σχολεία πρέπει να εκπαιδεύουν τα παιδιά για να έχουν σεξουαλικούς συντρόφους» λένε τα Ηνωμένα Έθνη και ο ΠΟΥ. Η ατζέντα του ΟΗΕ για την ομαλοποίηση της παιδοφιλίας…

Σχολικό βίντεο καθοδηγεί τα παιδιά να αρχίσουν να αυνανίζονται. Δείτε το με ελληνικούς υπότιτλους. Στη συνέχεια ακολουθεί το video που επεξηγεί το μάθημα “σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης” από την Planned Parenthood της Ρετζίνας, που αναφέρθηκε πριν…

Το βίντεο αυτό αποτελεί μέρος ενός ευρωπαϊκού σχολικού προγράμματος που συνεργάζεται στενά με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τα Ηνωμένα Έθνη για την εφαρμογή της ατζέντας τους σε σχολεία σε εθνικό επίπεδο. Αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα της εκτέλεσης αυτών των κατευθυντήριων γραμμών, στην προκειμένη περίπτωση στην Ολλανδία.

Το βίντεο δείχνει πώς τα παιδιά ενθαρρύνονται από τους δασκάλους να αρχίσουν να αυνανίζονται.

Το βίντεο αυτό διανεμήθηκε σε πολλές χιλιάδες σχολεία στο πλαίσιο του προγράμματος “ολοκληρωμένης σεξουαλικής αγωγής” του ΠΟΥ, στόχος του οποίου είναι τα παιδιά να αρχίσουν να κάνουν σεξ όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ο εκδότης αυτού του βίντεο, το Ίδρυμα Rutgers, δραστηριοποιείται σε 27 χώρες, είναι στενός συνεργάτης του ΠΟΥ και του ΟΗΕ και χρηματοδοτείται από τον Bill Gates και την Planned Parenthood.

Η γλώσσα που ομιλείται στο βίντεο είναι τα ολλανδικά, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό είναι ένα πραγματικό παράδειγμα εκτέλεσης μιας ΔΙΕΘΝΟΥΣ ατζέντας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ηνωμένων Εθνών, επομένως αυτό θα έρθει στα δημόσια σχολεία σε κάθε χώρα του κόσμου.

primenews.

Back to top button