breaking newsΕλλάδα

Ξεσηκώνονται οι κάτοικοι στον Έβρο: “Ο Μητσοτάκης αφήνει τους λαθρομετανάστες να περνάνε τα σύνορα” – Που οδηγείται άραγε η χώρα;

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μηχανοκίνητη πορεία στις Φέρες για λήψη μέτρων κατά των λαθροδιακινητών

Ο κόσμος του Έβρου αντιδρά με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και μηχανοκίνητη πορεία στις Φέρες όπου θα υπάρξει κλείσιμο των δρόμων, για την λήψη μέτρων κατά των “δολοφόνων” λαθροδιακινητών.

Η πορεία έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 10:00 π.μ. με μηχανοκίνητη ειρηνική συγκέντρωση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Θα ακολουθήσει πορεία στην παραλία και στο κέντρο της πόλης με προορισμό τις Φέρες. Εκεί αναμένεται να ενωθούν και αγρότες με τα τρακτέρ τους και θα υπάρξει κλείσιμο των δρόμων, αφού τα όσα αποφασίστηκαν στην προχθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Οικονόμου, δεν θεωρούνται ικανοποιητικά.

Το κυρίαρχο αίτημα, πέρα από την αυξημένη αστυνόμευση, είναι η τοποθέτηση ειδικών καρφιών στην Εγνατία Οδό και όπου αλλού χρειάζεται, ώστε να αποτραπεί η αντίθετη κυκλοφορία των οχημάτων-καρμανιόλες των λαθροδιακινητών.

Back to top button