Διεθνή

Έσπασε την καμόρα ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος. Κατηγορηματικά είπε όχι στις νέες ταυτότητες! BINTEO

Έσπασε την καμόρα ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος και ξεσπάθωσε για ταυτότητες, θεομηνίες και τη δολοφονία του Αντώνη σε δημόσια ομιλία του κατά την εορτή στο Γενέσιο της Παναγίας στην πλατεία Λουτρακίου όπου πανηγύριζε η Παναγία η Γιάτρισσα. Κατηγορηματικά είπε όχι στις νέες ταυτότητες:

και τέτοιες ημέρες όπου πλήττεται όχι μόνο η πατρίδα μας αλλά ο πλανήτης μας ολόκληρος από θεομηνίες επιβάλλεται να μην ζούμε στο παρά φύση ή στο κατά φύση αλλά στο υπέρ φύση όπως ήταν ο Τόκος Της η γέννησή Της και η Γέννησή Του Υιού της που έσωσαν τον κόσμο. Τι απογοήτευση γευθήκαμε με την πανδημία. Τι φόβος μας κατέλαβε με τους θανάτους που αυτή έφερε και το αθεράπευτο για έτη ολόκληρα .. τι δεν βλέπουμε τώρα με τις θεομηνίες με τις πυρκαγιές τι δεν βλέπουμε με την αλλοίωση των χαρακτήρων του ανθρώπινου γένους. Καθώς βλέπουμε αμετανόητα σκληρόκαρδα να πετάνε ανθρώπους στη θάλασσα γιατί το ΙQ τους είναι χαμηλό κι αυτοί τάχα να λένε πως σέβονται τη φύση και μένουν ασυγκίνητοι μπροστά στον ανθρώπινο πόνο δεν υπολογίζουν τίποτα εντελώς. Ακούς να σου λένε ειδικοί επιστήμονες τέτοια βροχή έχει να πέσει εδώ και 1000 χρόνια. Μα δεν προσέξαμε τίποτα ούτε τις υποδομές μας ούτε τα σχέδια μας ούτε τις μελέτες μας τι κάνουμε τόσα χρόνια..Μας έμεινε μόνο ο Θεός και η Παναγία η Γιάτρισσα. Πότε όλην αυτήν την περίοδο κλίναμε γόνυ ψυχής στην Παναγία;..

Αν οι ταυτότητες που δεν τις θέλαμε και κάναμε συλλαλητήρια, τώρα είναι καλές ταυτότητες και τα τσιπάκια τα τωρινά είναι πιο αθώα από τα άλλα και ας μας δένουν χειροπόδαρα. Εγώ λέω όχι, εγώ δεν την αποδέχομαι αυτή την ελευθερία. Ως πνευματικός σας πατέρας λέω όχι. Αλλά λέω ναι να έχουμε την ιδιοπροσωπία μας ως χριστιανοί Ορθόδοξοι να μην φοβόμαστε κανέναν άνθρωπο παρά μόνο το Θεό και τη Μητέρα του αυτούς να φοβόμαστε.. Το λέω δυνατά για να τ΄ακούσω κι εγώ και ν΄αγωνιστώ μαζί με τον κλήρο μας για την ελευθερία της ψυχής μας για την υγεία μας τη ψυχοσωματική.

dimpenews.com

Back to top button