breaking newsΔιεθνή

7αρι στο Μαρόκο. Πανίσχυρος σεισμός τουλάχιστον 632 νεκροί,329 τραυματίες πολλοί αγνοούμενοι. Θα είναι χιλιάδες οι νεκροί! Θα σειστεί η Μεσόγειος;! Άρχισε η Αποκάλυψη. Μεταποκαλυπτική εποχή! ΒΙΝΤΕΟ

Άρχισε η Αποκάλυψη…. Μεταποκαλυπτική εποχή. Θα σειστεί η Μεσόγειος .7αρι στο Μάρόκο. Πανίσχυρος σεισμός τουλάχιστον 632 νεκροί, 329 τραυματίες πολλοί αγνοούμενοι σύμφωνα με τελευταίο απολογισμό. Θα κουνηθεί η Μεσόγειος!!! Πέφταν οι μιναρέδες σαν δίδυμοι πύργοι. Eικόνες Αποκάλυψης από λιμάνια…τα πλοία βγήκαν στη στεριά.. Μετά τα ισοπεδωτικά 8αρια της Τουρκίας, 7αρι στο Μαρόκο…Προφανώς θα είναι χιλιάδες οι νεκροί.

H τηλεόραση του Μαρόκου ανακοίνωσε τώρα ότι είναι τουλάχιστον 632 οι νεκροί, 329 τραυματίες.

. ένας πανίσχυρος σεισμός έπληξε το Μαρόκο τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές κι ενσπείροντας τον πανικό σε πολλές πόλεις και κυρίως στο Marrakech τον απόλυτο τουριστικό προορισμό. .Σύμφωνα με το πρώτο προσωρινό απολογισμό μιλούσαν για 296 νεκρούς.Στη συνέχεια διπλασιάστηκε το νούμερο πάμε για χιλιάδες νεκρούς Δεν αναφέρονται αγνοούμενοι που σημαίνει το νούμερο μπορεί να γίνει τρομακτικό. Το Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής και Τεχνικής Έρευνας (CNRST), που εδρεύει στο Ραμπάτ, ανέφερε ότι ο σεισμός ήταν μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με το επίκεντρό του να βρίσκεται στην επαρχία Αλ-Χάουζ, στα νοτιοδυτικά του Μαρακές.

dimpenews.com

Back to top button