Διεθνή

Έκρηξη βόμβας στην Πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία.. Σύλληψη 4 Σύριων.

Εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός στην πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία. Στην περιοχή εντοπίστηκαν δύο άτομα να κινούνται πεζή προς σταθμευμένο αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο άτομα.

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, εξερράγη τα ξημερώματα κοντά από την Πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στη 1:37 τα ξημερώματα του Σαββάτου 21/10, σημειώθηκε έκρηξη κοντά από την Πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα μέλη της αστυνομίας μεταξύ των οποίων και Πυροτεχνουργοί όπου εντόπισαν ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο σε απόσταση 30 με 40 μέτρα από την πρεσβεία του Ισραήλ. Το μεταλλικό αντικείμενο, σύμφωνα με την αστυνομία περιείχε μικρή ποσότητα πυροτεχνικής ύλης που πυροδοτήθηκε και εκτονώθηκε χωρίς να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν από τα μέλη της αστυνομίας δύο πρόσωπα να κινούνται πεζά και να κατευθύνονται προς συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Από την έρευνα της αστυνομίας στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν 2 μαχαίρια και ένα σφυρί, ενώ στο αυτοκίνητο βρίσκονταν ακόμα δύο άτομα.

Συνελήφθησαν ο 21χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου για αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της κατοχής επιθετικού οργάνου. Και τα 4 πρόσωπα ηλικίας 17 με 21 ετών βρίσκονται στο ΤΑΕ για εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive τα τέσσερα πρόσωπα είναι Συριακής καταγωγής. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

”Έκρηξη σημειώθηκε κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί” αναφέρει ως ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ το ισραηλινό ynetnews.

dimepenews.com

Back to top button