Διεθνή

Ιρανός ΥΠΕΞ: αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν το Ιράν και τις συνυφασμένες υποδομές του, η απάντηση θα είναι πέρα ​​από κάθε φαντασία.

Ιρανός ΥΠΕΞ: αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν το Ιράν και τις συνυφασμένες υποδομές του, η απάντηση θα είναι πέρα ​​από κάθε φαντασία.

Ιρανός ΥΠΕΞ: «Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπήσουν το Ιράν και τις συνυφασμένες υποδομές του, η απάντηση θα είναι πέρα ​​από κάθε φαντασία.

Η τυφλή και ολοκληρωτική υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών στο ισραηλινό καθεστώς έχει φτάσει σε σημείο ανησυχίας για όλες τις χώρες της περιοχής και είναι πιθανό τα πράγματα να ξεφύγουν από τον έλεγχο όλων των μερών ανά πάσα στιγμή».
Υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν: «Προειδοποιώ τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι εάν η κλίμακα της σύγκρουσης δεν ελεγχθεί, δεν θα είναι ασφαλής».

Στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, προειδοποίησε τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι «δεν θα γλυτώσετε από τη φωτιά του πολέμου στην περιοχή» εάν ο πόλεμος στη Γάζα δεν σταματήσει.
«Το λέω ειλικρινά στους Αμερικανούς πολιτικούς: Δεν καλωσορίζουμε την επέκταση του πολέμου στην περιοχή, αλλά αν συνεχιστεί η γενοκτονία στη Γάζα, δεν θα γλιτώσουν από αυτή τη φωτιά”.

Το Al Mayadeen αναφέρει ότι η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει όλους τους αμάχους Ισραηλινούς ομήρους στην Τεχεράνη, στο Ιράν.

dimpenews.com

Back to top button