breaking newsΔιεθνή

Μεσσιανιστές ραβίνοι με ημίψηλα καπέλα σαν το μάγο του Οζ έκαναν τελετουργίες και εμψύχωναν φονταμενταλιστικά τους στρατιώτες του Ισραήλ πριν την επιχείρηση-φιάσκο! Ανίερος ”ιερός” πόλεμος. Οι σιωνιστές τραγουδούν ”δεν υπάρχουν πια σχολεία στη Γάζα γιατί δεν υπάρχουν πια μαθητές”. ΒΙΝΤΕΟ

Μεσσιανιστές ραβίνοι με ημίψηλα καπέλα σαν το μάγο του Οζ έκαναν τελετουργίες και εμψύχωναν με θρησκευτικό φονταμενταλισμό τους στρατιώτες του Ισραήλ πριν την επιχείρηση που εστέφθη με αποτυχία.. αποσύρθηκαν ήλθον είδον κι απήλθον από Γάζα.. Φυσούσαν με το κέρας … είναι στο π.Χ γι αυτό τόση πρωτόγονη βαρβαρότητα .

είναι ένας ανίερος ”ιερός” πόλεμος του παλιού Ισραήλ για να φέρει το Μεσσία μια και ο Χριστός δεν τους έκανε τον βρήκαν λίγο οι εξηγητές του Ιουδαϊσμού οι σύγχρονοι Ιεροεξεταστές τον χαρακτήρισαν ψευδοπροφήτη και του έχουν φάκελο σεκταριστή…. Είναι ανίερος ”ιερός” πόλεμος κατά της ανθρωπότητας για επιβολή της δοξασίας τους γιατί η υπομονή τους τελείωσε θέλουν να ζήσουν μέρες δόξης με Αντίχριστο..

‘Οι σιωνιστές τραγουδούν δεν υπάρχουν πια σχολεία στη Γάζα γιατί δεν υπάρχουν πια μαθητές” αληθινή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

dimpenews.com

Back to top button