Διεθνή

Με μιντιακό μπλακ άουτ επιχειρεί ο Ισραηλινός στρατός στη Γάζα. Διεισδύσεις και μάχες… BINTEO

Ταξιαρχίες Al-Qassam: Οι σιωνιστικές δυνάμεις έβαλαν τα τανκ τους σε μέρη όπου δεν υπήρχε τίποτα..

Η Κατοχή προχωρά σε ορισμένους άξονες και αγροτικές περιοχές, και εκείνες στις οποίες υπήρχαν αρκετοί κάτοικοι πριν τους βομβαρδισμούς τους, και μπαίνει σε αδύναμους άξονες.

Εξαλείψαμε μια σιωνιστική δύναμη αφού μπήκε σε ένα κτίριο στο Beit Hanoun που στόχευσε μια μπουλντόζα και ένα όχημα που διασφάλιζε την πεζή δύναμη.

Η Κατοχή έχει αρχίσει να κινείται στο έδαφος σε πολλούς άξονες και έχει ξεκινήσει μια χερσαία επιχείρηση που δεν θέλει να ανακοινώσει για δικούς της λόγους.”

Ο Ισραηλινός στρατιωτικός αναλυτής Yossi Yehoshua: «Η πολιτική των εκπροσώπων του ισραηλινού στρατού βασίζεται στην επιβολή ενός μπλακ άουτ – εκτός από ψίχουλα – στη φύση των μαχών που λαμβάνουν χώρα στη Γάζα, κάτι που είναι μια αλλαγή από την επικοινωνιακή προσέγγιση που ακολούθησε ο στρατός κατά τη διάρκεια του πολέμου πριν από εννέα χρόνια. Η πολιτική που προτείνει η Επιτροπή είναι η ελάχιστη επαφή μεταξύ αξιωματικών του στρατού και δημοσιογράφων και η απαγόρευση εισόδου στρατιωτικών ανταποκριτών σε ζώνες μάχης. “

Δημοσιεύονται σκηνές από συγκρούσεις των μαχητών Παλαιστίνη της με τις σιωνιστικές δυνάμεις που διεισδύουν δυτικά του Ερέζ την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, καθώς και τις συγκρούσεις τους μαζί τους.

Εκπρόσωπος του ΟΗΕ είπε στο Al-Mayadeen: 27.000 κατοικίες καταστράφηκαν στη Γάζα, πράγμα που σημαίνει ότι 27.000 οικογένειες κοιμούνται στο δρόμο.

Το σχέδιο του Ισραήλ για την επίτευξη του «Μεγάλου Ισραήλ», η πρώτη φάση εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας σκοτώνοντας και κυνηγώντας τους Παλαιστίνιους προς την Αίγυπτο Σινά και, στη συνέχεια, η δεύτερη φάση εισβολή στη Δυτική Όχθη σκοτώνοντας και κυνηγώντας τους Παλαιστίνιους προς την Ιορδανία.

Οι πρώτες στιγμές της χερσαίας επιχείρησης για Γάζα..όπως τις έδωσε η Τσαχάλ..

Η Ρωσία, η Βραζιλία και η Κίνα καταδίκασαν την επίθεση που εξαπέλυσε το «Ισραήλ» στη Λωρίδα της Γάζας στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας, Vasily Nebenzia, εξέφρασε την έκπληξή του για όσα συνέβησαν στη Γάζα, «την αδιάκριτη δολοφονία και εκτοπισμό 1,6 εκατομμυρίων ανθρώπων, τον θάνατο 63 υπαλλήλων του ΟΗΕ, την καταστροφή κτιρίων της UNRWA και την εφαρμογή μιας παγκόσμιας πολιορκίας στη λωρίδα. “
Καταδίκασε επίσης την αποτροπή εισόδου βοήθειας μέσω του συνοριακού περάσματος Ριφάατ με την Αίγυπτο, καθώς το Ισραήλ επέτρεψε την είσοδο μόνο σε 90 φορτηγά, εξηγώντας ότι ο πληθυσμός της Λωρίδας της Γάζας έχει φτάσει σε κατάσταση απόγνωσης, τη στιγμή που το Ισραήλ είχε εισέλθει σε μια πολύπλευρη χερσαία επίθεση.

dimpenews.com

Back to top button