Διεθνή

Ο στρατός Κατοχής των ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι είχε τραυματίες από επίθεση με drones κατά της βάσης του Al-Tanf στη Συρία.

Ο αμερικανικός στρατός ανακοινώνει ότι ένας αριθμός στρατιωτών του τραυματίστηκαν σε επίθεση με drone στη βάση Al-Tanf στη Συρία. Την ανακοίνωση έκανε η CENTCOM. H βάση κατοχής χτυπήθηκε..

Επίθεση στην αμερικανική βάση Al-Tanf στο τριεθνές των συνόρων Συρίας-Ιράκ-Ιορδανίας με 3 drones.Τρία drones στόχευσαν την αμερικανική βάση στο al-Tanf.

SANA/ Η ιρακινή αντίσταση ανακοίνωσε ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τις αμερικανικές δυνάμεις κατοχής που βρίσκονταν στη βάση Al-Tanf, στα σύνορα Συρίας-Ιράκ και στο κοίτασμα φυσικού αερίου Conico, βορειοανατολικά του Deir Ezzor, και ισχυρίστηκε ότι οι στόχοι είχαν χτυπηθεί άμεσα. Η ιρακινή αντίσταση ανέφερε σε δήλωση, αντίγραφο της οποίας έφτασε στον ανταποκριτή του SANA στη Βαγδάτη, «ότι στόχευσε τη βάση Al-Tanf σήμερα το πρωί με τρία drones», σημειώνοντας ότι τα drones έπληξαν τους στόχους τους άμεσα και με ακρίβεια.

Αργότερα, η ιρακινή αντίσταση ανακοίνωσε ότι στοχεύθηκαν οι αμερικανικές δυνάμεις κατοχής στο κοίτασμα φυσικού αερίου Conico, βορειοανατολικά του Deir Ezzor, και ότι αυτό είχε ως αποτέλεσμα άμεσες απώλειες.

Oι παράνομες Κατοχικές βάσεις στη Συρία χτυπήθηκαν .

dimpenews.com

Back to top button