breaking newsΕλλάδα

Σοβαρές Καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Στην περιοχή της Χειμάρρας, αναδύεται μια σειρά σοβαρών καταγγελιών από τους κατοίκους της περιοχής. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την αρπαγή των περιουσιών τους από άγνωστους.

Οι κατοίκοι αναφέρουν ότι αγνώστοι άτομα εισβάλλουν στις ιδιοκτησίες τους και αρπάζουν τα αξιώντας προσωπικά αντικείμενα και χρήματα. Τα περιστατικά αυτά έχουν δημιουργήσει έντονο φόβο και αναστάτωση στην περιοχή.

Οι κάτοικοι αισθάνονται ότι δεν είναι ασφαλείς ούτε στα σπίτια τους, και εκφράζουν την ανάγκη για ασφάλεια και προστασία από τις αρχές. Τοπικοί αξιωματούχοι καλούν την αστυνομία να εξετάσει τις καταγγελίες και να λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση αυτής της ανησυχητικής κατάστασης.

Οι έρευνες είναι υπό εξέλιξη και αναμένεται να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα γεγονότα αυτά. Η τοπική κοινότητα περιμένει ότι οι υπεύθυνοι θα λάβουν γρήγορα μέτρα για να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους και την προστασία των περιουσιών τους.

Ο ένας κάτοικος της Χειμάρρας εξέφρασε την ανησυχία του μπροστά στην κάμερα του καναλιού Alpha, καταγγέλλοντας την έναρξη τεράστιων έργων στο χωριό Δρυμάδες. Περιγράφει αυτήν την κατάσταση ως “έναν μαραθώνιο υφαρπαγών και αδειών προς την αλβανική κυβέρνηση για να δώσει άδειες σε ολιγάρχες.”

Την ίδια ώρα, η δίκη του εκλεγμένου Έλληνα δημάρχου παραμένει σε εξέλιξη και, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, η αυθαιρεσία από πλευράς Αλβανών στην περιοχή φαίνεται να επιδεινώνεται.

Το αλβανικό μέσο ενημέρωσης αναφέρει ότι, παρά την εκτενή κάλυψη της δίκης του Φρέντι Μπελέρη, αποφεύγει να σχολιάσει ή να συνδέσει τη δίκη αυτή με τις καταγγελίες για υφαρπαγή των ελληνικών περιουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη του Φρέντι Μπελέρη, που είχε διακοπεί, αναμένεται να συνεχιστεί την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου.

Back to top button