Διεθνή

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή. ΥΠΕΞ Ιορδανίας: “κάθε απόπειρα εκτοπισμού Παλαιστινίων της Δυτικής Όχθης θα θεωρηθεί κήρυξη πολέμου.”

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή. ΥΠΕΞ Ιορδανίας: “θα θεωρήσουμε κάθε απόπειρα εκτοπισμού των Παλαιστινίων της Δυτικής Όχθης ως κήρυξη πολέμου.” Μαζική ανάφλεξη αλυσιδωτή αντίδραση. Το μέτωπο του Λιβάνου ήδη σιγοκαίει με ανταλλαγές πυρών..

Πρεσβεία του Ιράν στη Συρία δημοσιεύει: « o χρόνος παρήλθε ».

Βαρύ το κλίμα έκρυθμη η κατάσταση. Το Ισραήλ επαναπατρίζει τις διπλωματικές αντιπροσωπείες του από Μαρόκο, Αίγυπτο.

Η Σαουδική Αραβία έδωσε εντολή οι υπήκοοι της ν΄αναχωρήσουν από Λίβανο.

Αλλάζει το κλίμα…και στη Γαλλία. Το Συμβούλιο Επικρατείας απορρίπτει την πρωτοφανή συστηματική απαγόρευση των διαδηλώσεων υπέρ της Παλαιστίνης που είχε διατάξει ο Υπ. Εσωτερικών Gérald Darmanin. (BFTMV)

Το πιο ανέντιμο ήταν αυτό…. και τους σκοτώνουν και τους το φορτώνουν…. νέοι κανόνες πολέμου

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στα ερείπια και τα σώματα των θυμάτων των βομβαρδισμών, ο Yousef Abu Al-Rish, υφυπουργός Υγείας της Λωρίδας της Γάζας δήλωσε ο ισραηλινός στρατός είχε προειδοποιήσει το Νοσοκομείο Baptist Al-Ahly με δύο πυραύλους πριν το βομβαρδίσει.

Kοριτσάκι 4 μηνών μισοκαμμένο .. σπαρταράει σαν το ψάρι από τις ανθρωπιστικές βόμβες του δίκαιου πολέμου του Ισραήλ κατά του άξονα του κακού..

Η Ευαγγελική εκκλησία στην Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε ότι έλαβε 3 τηλεφωνικές προειδοποιήσεις από το Ισραήλ ότι θα χτυπούσαν το Νοσοκομείο Baptist της Γάζας πριν το κάνουν.

Η μηχανή της προπαγάνδας δουλεύει ακατάπαυστα για κατασκευασμένα στοιχεία ώστε να ανασκευάσει την εκδοχή του χτυπήματος στο νοσοκομείο.

dimpenews.com

Back to top button