breaking newsΔιεθνή

Υπόθεση φρίκης: Κατηγορίες εναντίον νταντά που κατηγορείται για ασέλγεια σε βρέφος και διάδωση εικόνων κακοποίησης μέσω κοινωνικών μέσων.

Μια νταντά από την Καλιφόρνια βρίσκεται αντιμέτωπη με πολύ σοβαρές κατηγορίες και αν κριθεί ένοχη, αντιμετωπίζει μια ποινή φυλάκισης που φτάνει τα 60 χρόνια. Στην καρδιά αυτής της υπόθεσης βρίσκεται μια απίστευτη φρίκη, καθώς η νταντά κατηγορείται για τον απάνθρωπο χειρισμό ενός βρέφους μόλις 8 μηνών και τη διάδοση εικόνων της κακοποίησης στο διαδίκτυο. Όλα αυτά συμβαίνουν υπό την καθοδήγηση ενός άνδρα που λαμβάνει αυτές τις αποτρόπαιες φωτογραφίες μέσω των κοινωνικών μέσων, σύμφωνα με τις αρχές.

Η Michelle Hidalgo, 28 ετών, κατηγορείται ότι κακοποίησε το μικρό κορίτσι, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του άνδρα που την καθοδήγησε να διαπράξει ακαταλάγιστες πράξεις στο βρέφος και να τις καταγράψει. Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από αστυνομικές πηγές και περιλαμβάνονται στα δικαστικά αρχεία που βρίσκονται στην κατοχή του East Bay Times.

Η κάτοικος της πόλης Antioch κατηγορήθηκε αρχικά τον περασμένο μήνα με επτά κατηγορίες που σχετίζονταν με την υποτιθέμενη “παραγωγή και διανομή παιδικής πορνογραφίας”, όπως αναφέρθηκε από το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Contra Costa σε ανακοίνωση τύπου στις 26 Σεπτεμβρίου.

Τώρα, έχουν προστεθεί στις κατηγορίες της τρεις ακόμα, αυτές που σχετίζονται με την παιδική κακοποίηση ενός θύματος κάτω των 10 ετών, καθώς και μια κατηγορία για τη χρήση ανηλίκου για σεξουαλικές πράξεις, σύμφωνα με τα έγγραφα κατηγορίας που υποβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Ένα έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της Hidalgo τον προηγούμενο μήνα οδήγησε τις αρχές στην κατάσχεση εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση, όπως αναφέρουν οι εισαγγελείς.

Η Hidalgo, που εργαζόταν ως νταντά μερικής απασχόλησης για την οικογένεια του θύματος, φαίνεται να ομολόγησε ότι μοιράστηκε τις αποκρουστικές εικόνες και ανέφερε σε έναν ερευνητή ότι αυτό ήταν ένα “ηλίθιο” λάθος που έκανε μόνο μία φορά, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που εξέτασε η East Bay Times.

Όταν εξέτασαν τον διαδικτυακό της λογαριασμό, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η Hidalgo φαίνεται να συνομιλούσε με έναν άνδρα που ζητούσε περισσότερες ακατάλληλες φωτογραφίες του βρέφους, σύμφωνα με τοπικό πρακτορείο, που επικαλείται αρχεία.

Επιπλέον, η νταντά φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε προβεί σε σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού μέσω στοματικού σεξ, σύμφωνα με ένορκη κατάθεση που αναφέρθηκε επίσης από το KTVU. Παρόλα αυτά, η Hidalgo επέμεινε ότι δεν είχε κακοποιήσει το βρέφος όταν αντιμετώπισε τους ντετέκτιβ πριν από την ανακοίνωση των τελευταίων κατηγοριών, όπως ανέφερε ο σταθμός.

Ωστόσο, οι αξιωματούχοι ανακάλυψαν αποδείξεις που διέψευδαν αυτήν τη δήλωση, όταν η αστυνομία έλεγξε τον λογαριασμό της στο iCloud, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι εισαγγελείς.

Οι αξιωματούχοι ενημερώθηκαν αρχικά για την κατηγορούμενη κακοποίηση από μια εταιρεία κοινωνικών μέσων της 21ης Σεπτεμβρίου, όταν ανακοίνωσαν ότι υλικό που απεικονίζει σεξουαλική πράξη με ένα μικρό παιδί κοινοποιούνταν στην πλατφόρμα, σύμφωνα με τη δήλωση του γραφείου του εισαγγελέα.

Οι γονείς του θύματος ανέφεραν ότι συνδέθηκαν με την Hidalgo μέσω του Care.com και δεν είχαν προηγουμένως καμία σχέση μαζί της πριν την προσλάβουν, όπως αναφέρει η αστυνομία σύμφωνα με την East Bay Times.

Σε περίπτωση καταδίκης, η Hidalgo αντιμετωπίζει την πιθανότητα επιβολής ποινής φυλάκισης που φτάνει τα 60 χρόνια, και θα πρέπει να παραμείνει πίσω από τα κάγκελα εφόσον δεν καταβάλει εγγύηση ύψους 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

PrimeNews.

Back to top button