Διεθνή

Όπως με Γιουγκοσλαβία. Έφτασαν τα στρατά του ΝΑΤΟ-ΗΠΑ σ’ Ελευσίνα. Όπως με Γιουγκοσλαβία τώρα πάνε για να πατήσουν Συρία αλλά .. θα την πατήσουν! Πρώτος στόχος δεν είναι η Χαμάς αλλά η .. Χάμα!!!

Όπως με Γιουγκοσλαβία. Έφτασαν τα στρατά του ΝΑΤΟ-ΗΠΑ σ’ Ελευσίνα. Όπως με Γιουγκοσλαβία τώρα πάνε για να πατήσουν Συρία αλλά .. θα την πατήσουν!

Εφτασαν στην 112 Πτέρυγα Μάχης οι πρώτοι Αμερικανοί: H Ελευσίνα θα γεμίσει τα επόμενα 24ωρα με μεταφορικά αεροσκάφη και δυνάμεις των ΗΠΑ λέει το Hellasjournal. Δηλ. μέσω Αθηνών θα χτυπούν τους λαούς της θάλασσας Φοίνικες και Φιλ-ισταίους…( τους φιλώντες, αγαπώντες τα ιστία) και βέβαια πρώτος στόχος δεν είναι η Χαμάς αλλά η Χάμα..!!

Όλα ξεκίνησαν με χτύπημα στη Χομς στην στρατιωτική Ακαδημία κατά την τελετή αποφοίτησης. Απάντησε ο Άσαντ την επομένη με γιουρούσι Χαμάς κατά εποίκων στο Ισραήλ και επήλθε η σύρραξη. ΗΠΑ Ισραήλ τώρα θέλουν την κεφαλή Άσαντ επί πίνακι… Λίβανος Συρία οι στόχοι των ΗΠΑ. Ο Άσαντ δηλ. κι η αυλή των θαυμάτων του.

Η 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα μπορεί να υποστηρίξει μεταφορικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν κατά τη διάρκεια διμερών ασκήσεων..

Αμερικανοί επιτελείς από το στρατηγείο των δυνάμεων των ΗΠΑ που έχουν έδρα την Ευρώπη και συγκεκριμένα την Γερμανία, βρίσκονται ήδη στο έδαφος της Αττικής και συγκεκριμένα στην 112 Πτέρυγα Μάχης.

«Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της Hellasjournal, από το απόγευμα της Κυριακής πρόκειται να ξεκινήσουν οι αφίξεις μεταφορικών αεροσκαφών, υλικών και προσωπικού των Αμερικανών.»

ΕΚΤΑΚΤΟ Η Κίνα στέλνει 6 πολεμικά πλοία στη Μέση Ανατολή. Σπεύδει να υπερασπιστεί συροκινέζικο σύμφωνο και Άσαντ! Κίνα-ΗΠΑ θα παιχθεί..

dimpenews.com

Back to top button