Διεθνή

Εβραίος προερχόμενος από επιζήσαντες του Ολοκαυτώματος: είμαι Ιουδαίος είμαι Ισραηλινός δεν υποστηρίζω τη Γενοκτονίας κατά Παλαιστίνης! ΒΙΝΤΕΟ

Εβραίος προερχόμενος από επιζήσαντες του Ολοκαυτώματος: είμαι Ιουδαίος είμαι Ισραηλινός δεν υποστηρίζω τη Γενοκτονίας κατά Παλαιστίνης! Tη δήλωση αυτή έκανε ενώ συμμετείχε στα μεγάλα συλλαλητήρια υπέρ της Παλαιστίνης στην Αγγλία.

”Είμαι Εβραίος, είμαι Ισραηλινός, οι γονείς μου ήταν οι μόνοι επιζώντες της οικογένειάς τους από το Ολοκαύτωμα.
Δεν πρόκειται να υποστηρίξω τη γενοκτονία, έτσι δεν είναι; ”

Είμαι εδώ με τους Παλαιστίνιους και είμαστε εδώ με την Παλαιστίνη γιατί δεν πιστεύουμε ότι η Βρετανική κυβέρνηση κάνει το σωστό. Η Βρετανική κυβέρνηση υποστηρίζει αυτή τη Γενοκτονία εξοπλίζει το Ισραήλ χρηματοδοτεί το Ισραήλ. Το ΒΒC και τ΄άλλα μίντια εδώ υποστηρίζουν τη Γενοκτονία, αυτό είναι ανήθικο. Δεν συμφωνούμε με αυτό. Δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ με αυτό. Κι ως Ιουδαίος εγώ ο ίδιος και Ισραηλινός είμαι ολοκληρωτικά αντίθετος σε αυτό και θα συνεχίσουμε να εναντιωνόμαστε. Υπάρχουν τώρα πάνω από 60ανάλογα events σε όλη τη Βρετανία. Ο λαός δεν θέλει να υποστηρίξει αυτό. Είναι αντίθετοι σε αυτή την κυβέρνηση και σε τόσα άλλα θέματα αλλά ειδικότερα σε αυτό το ένα.

dimpenews.com

Back to top button