Διεθνή

ΜΗΝΥΜΑ ΑΣΑΝΤ ΠΟΛΕΜΟΣ : Περισσότερη αραβική πραότητα ισοδυναμεί με περισσότερη σιωνιστική αγριότητα και σφαγές εναντίον μας..

O Άσαντ δίνει τον τόνο κατά την ομιλία του στη Αραβική Σύνοδο Κορυφής στο Ριάντ: Περισσότερη αραβική πραότητα ισοδυναμεί με περισσότερη σιωνιστική αγριότητα και σφαγές εναντίον μας..

Το μόνο αποτέλεσμα της αποτυχημένης ειρήνης είναι ότι η ισραηλινή οντότητα έχει γίνει πιο επιθετική και η κατάσταση στην Παλαιστίνη έχει γίνει πιο άθλια….

κατά την Αραβική Σύνοδο Κορυφής είπε ότι το ζήτημα δεν είναι η Γάζα αλλά η Παλαιστίνη .

Η συζήτηση για λύση δύο κρατών, η έναρξη της ειρηνευτικής διαδικασίας και άλλες λεπτομέρειες δεν είναι προτεραιότητα αυτήν την επείγουσα στιγμή……

Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ από το Ριάντ και ύστερα από τη συνάντηση που είχε με ον πρόεδρο του Ιράκ: Αυτό που ενθαρρύνει την «ισραηλινή» δολοφονική μηχανή είναι η συνενοχή της Δύσης που δικαιολογεί κάθε μορφή εγκλήματος και καταστροφής στη Λωρίδα της Γάζας…. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Δύση παρέχουν εργαλεία υποστήριξης και πολιτική κάλυψη για αυτές τις σφαγές, που ισοδυναμούν με γενοκτονία…

Ο Πρόεδρος Αλ Άσαντ πρόσθεσε ότι ο σφετερισμός του δικαιώματος των Παλαιστινίων στη γη και το κράτος τους από την ισραηλινή οντότητα και η κατοχή των εδαφών της Συρίας και του Λιβάνου είναι η κύρια και μόνιμη αιτία όλων των προβλημάτων της περιοχής.

dimpenews.com

Back to top button