Διεθνή

Υποστράτηγος Abbas Ibrahim τ. Αρχηγός μυστικών υπηρεσιών Λιβάνου: το Ισραήλ χάνει γιατί δεν έχει δίκιο και υψηλό σκοπό και ο ισραηλινός στρατός ηττάται εκ των έσω. O ισραηλινός στρατός έχει ηττηθεί για πάντα!

Υποστράτηγος Abbas Ibrahim τ. Αρχηγός μυστικών υπηρεσιών Λιβάνου (2011-Μάρτη 2023) στο «Stage Dialogue»: Δεν υπάρχει ελευθερία χωρίς αίμα και ανεξαρτησία χωρίς θυσίες. Ο παλαιστινιακός λαός δεν φείδεται σε αίμα και θυσίες για χάρη της απελευθέρωσης της Παλαιστίνης. Το Ισραήλ χάνει γιατί δεν έχει δίκιο και υψηλό σκοπό και ο ισραηλινός στρατός ηττάται εκ των έσω. Το Ισραήλ μάχεται για να ανακτήσει το κύρος του, και αυτό δεν θα συμβεί, ειδικά όταν οι αμερικανικοί στόλοι εγκαταλείψουν τη θάλασσα του και ο παλαιστινιακός λαός παραμείνει στη γη του, αλλά ο ισραηλινός στρατός έχει ηττηθεί για πάντα.

Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει μέχρι σήμερα, και το Ισραήλ ηττήθηκε και ο νικητής θα επιβάλει τους όρους του..Αυτό που έκανε η Χαμάς ήταν μια φυσική αντίδραση σε αυτό που έκανε το Ισραήλ για να απελευθερώσει Παλαιστίνιους κρατούμενους από τις ισραηλινές φυλακές, και δεν ήταν λάθος.Το στρατιωτικό σώμα του κινήματος της Χαμάς εξακολουθεί να ισχυρό παρά όλους τους βομβαρδισμούς που έγιναν (LBCI)..

Είναι ο βαρόνος των πληροφοριών στη Μ Ανατολή …

dimpenews.com

Back to top button