breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Απόλυτος εφιάλτης: Η νέα απειλή για την ανθρωπότητα βρίσκεται ήδη σε τρόφιμα μολυσμένα με ξένο RNA και DNA

«Αν τα εμβόλια και οι θεραπείες RNA είναι τρομακτικά, οι γονιδιακές θεραπείες που βασίζονται στο DNA είναι ένας απόλυτος εφιάλτης», αναφέρει ο δικηγόρος Thomas Renz

Η «πανδημία» του κορωνοϊού COVID-19 πρόσθεσε μια νέα έννοια στο δημόσιο λεξικό που ονομάζεται mRNA: δηλαδή, αγγελιοφόρο RNA.

Οι επιστήμονες ενημέρωσαν τον κόσμο ότι τα εμβόλια COVID των Pfizer-BioNTech και Moderna γίνονται με mRNA, αν και όπως έκτοτε αποκαλύφθηκε, τα εμβόλια mRNA δεν περιέχουν στην πραγματικότητα mRNA, αλλά εργαστηριακό RNA ή/και σωματίδια DNA που είναι ισχυρότερα από το mRNA και επιβιώνουν κατά τη διαδικασία της πέψης.

Αυτά τα «εμβόλια RNA και DNA», όπως ονομάζονται με μεγαλύτερη ακρίβεια, χορηγούνται τόσο σε ανθρώπους όσο και σε ζώα στη σύγχρονη εποχή.

Και τα υπολείμματα RNA και DNA που καταλήγουν να μπουν στα τρόφιμα που τρώνε οι άνθρωποι είναι ίσως πιο σοβαρή απειλή για τη δημόσια υγεία από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, , όπως επισημαίνει το Natural News.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δημιούργησε μια σελίδα πληροφοριών για «εμβόλια DNA» στον ιστότοπό του που εξηγεί με περισσότερες λεπτομέρειες πώς λειτουργούν. Ένα αξιοσημείωτο απόσπασμα έχει ως εξής:

Ραγδαία ανάπτυξη του εμβολιασμού με DNA!

«Ο τομέας του εμβολιασμού με DNA αναπτύσσεται ραγδαία. Τα εμβόλια που αναπτύσσονται αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιούν όχι μόνο DNA, αλλά περιλαμβάνουν επίσης πρόσθετα που βοηθούν το DNA να εισέλθει στα κύτταρα, το στοχεύουν σε συγκεκριμένα κύτταρα ή που μπορεί να λειτουργήσουν ως ανοσοενισχυτικά για τη διέγερση ή την κατεύθυνση της ανοσολογικής απόκρισης».

Αυτή είναι μια τρομακτική αποκάλυψη, καθώς δείχνει πώς τα εμβόλια DNA, όπως ορίζονται από επίσημες πηγές δημόσιας υγείας, είναι ένας Δούρειος Ίππος που μεταφέρει ξένο εργαστηριακό DNA σε κυτταρικούς πυρήνες, πιθανώς μόνιμα.

Μια έρευνα που εξετάζει όλα αυτά εξηγεί ότι υπάρχουν πολλά βακτηριακά είδη που είναι ικανά να μεταφέρουν πλασμίδια εμβολίου σε κύτταρα-ξενιστές θηλαστικών.

Αυτά τα βακτηριακά είδη είναι βασικά εργοστάσια κυττάρων ικανά να παράγουν πολύ μεγάλο αριθμό πλασμιδίων DNA.

Η εργασία υπογραμμίζει περαιτέρω μια ανακάλυψη που έγινε από τον Walter Shaffner το 1980 που δείχνει για πρώτη φορά την εμφάνιση γονιδιακής μεταφοράς από βακτήρια σε κύτταρα θηλαστικών «όταν τα διπλά αντίγραφα του γονιδιώματος του ιού SV40, που μεταφέρθηκαν από εργαστηριακά στελέχη E. coli, μεταφέρθηκαν σε συν- καλλιεργημένα κύτταρα θηλαστικών».

«Τα συστήματα χορήγησης εμβολίου DNA βακτηριδίων συνίστανται στην εσωτερίκευση βακτηρίων, που φιλοξενούν έναν πλασμιδιακό φορέα που περιέχει την αλληλουχία του γονιδίου που ενδιαφέρει, από τα κύτταρα-στόχους», εξηγεί το έγγραφο.

«Στη συνέχεια σχηματίζονται πρωτογενή κυστίδια τα οποία συντήκονται σε λυσοσωμικά διαμερίσματα όπου συμβαίνει λύση βακτηρίων, απελευθερώνοντας το πλασμιδικό DNA στο κυτταρόπλασμα του ξενιστή.

Το DNA του πλασμιδίου στη συνέχεια μεταναστεύει στον πυρήνα του κυττάρου όπου η γονιδιακή αλληλουχία που μας ενδιαφέρει μεταγράφεται για επακόλουθη μεταγωγή και πρωτεϊνική σύνθεση από τον μηχανισμό των κυττάρων του ξενιστή».

Το παραθυράκι επιτρέπει στα βιολογικά τρόφιμα να περιέχουν αλλοιωμένο DNA… τον απόλυτο εφιάλτη!

Με πολύ απλούστερους όρους, τα εμβόλια DNA έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπουν στις φαρμακευτικές εταιρείες να παρέχουν όποιο χημικό φορτίο επιθυμούν χρησιμοποιώντας SV40 και άλλα βοηθητικά συστατικά.

Ακόμη χειρότερα, αυτό το ωφέλιμο φορτίο μπορεί να αυτοαναπαράγεται, καταλαμβάνοντας το γονιδίωμα ενός ατόμου για πάντα.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Pfizer-BioNTech και η Moderna λένε ψέματα ότι οι εγκοπές «mRNA» τους βασίζονται σε RNA και όχι σε DNA, είναι επειδή τα εμβόλια DNA αποτελούν πολύ χειρότερη απειλή για τον οργανισμό.

«Αν τα εμβόλια και οι θεραπείες RNA είναι τρομακτικά, οι γονιδιακές θεραπείες που βασίζονται στο DNA, είναι ο απόλυτος εφιάλτης», γράφει ο δικηγόρος Thomas Renz στο Substack του.

«… υπάρχουν δισεκατομμύρια γραμμές κώδικα που συνθέτουν το ανθρώπινο γονιδίωμα και δεν μπορούμε καν να γράψουμε μερικά εκατομμύρια σε ένα λειτουργικό σύστημα ή τηλέφωνο χωρίς σφάλματα, οπότε για ποιο λόγο να θέλω κάποιον να πειράξει τον κώδικα που με κάνει να ζω; ”

Αυτός ο ταχέως εξελισσόμενος τομέας γονιδιακής θεραπείας – δεν είναι απλώς απλά εμβόλια – περιλαμβάνει δύο βασικά στοιχεία: το ένα είναι ο γενετικός κώδικας για την επανεγγραφή των κυττάρων και το άλλο είναι το όχημα ή το βοηθητικό πρόσθετο που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά του νέου κώδικα στα κύτταρα.

Το SV40, το οποίο προκαλεί καρκίνο, είναι ένα τέτοιο πρόσθετο που χρησιμοποιείται στα εμβόλια COVID και τα καθιστά εξαιρετικά ανασφαλή.

«Όταν κατασκευάζονται τα ίδια τα εμβόλια, ουσιαστικά αποστάζονται από σωματίδια DNA στο «mRNA» που βρίσκεται στις δόσεις», γράφει ο Renz.

«Φαίνεται ότι το DNA που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αυτών των σωματιδίων mRNA είναι το SV40. Το λέω αυτό γιατί συνεχίζουμε να βρίσκουμε το SV40 στα φιαλίδια και επίσης επειδή είναι ένα φυσικό κατάλληλο για τη δουλειά».

Εάν οι Big Pharma είπαν τόσο εύκολα ψέματα ότι αυτά τα πλάνα είναι mRNA, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι στην πραγματικότητα είναι modRNA, δεν απέχει πολύ η υπόθεση ότι η φαρμακευτική βιομηχανία επέτρεψε σκόπιμα να υπάρχει τροποποιημένο DNA SV40 μέσα σε φιαλίδια εμβολίων Covid, παρόλο που δεν φέρει ετικέτα και εγκρίθηκε ως τέτοιο.

Όσον αφορά την προμήθεια τροφίμων, υπάρχει ένας αριθμός εμβολίων DNA για ζώα που ήδη εγχέονται σε αγελάδες, κοτόπουλα, χοίρους και άλλα ζώα που καταναλώνονται από τον άνθρωπο.

Με βάση αυτά που γνωρίζουμε τώρα σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις αυτών των εμβολίων DNA όταν μπήκαν στους θηλαστικούς ξενιστές τους, είναι λογικό ότι οι άνθρωποι τρώνε αποτελεσματικά modRNA, συμπεριλαμβανομένων θραυσμάτων DNA και RNA, στο κρέας.

Η επιλογή μόνο πιστοποιημένου βιολογικού κρέατος, σε αυτήν την περίπτωση, δεν προστατεύει απαραίτητα όσους το επιλέγουν.

Η εξάπλωση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων σημαίνει και την εξάπλωση διαταραχών και άλλων ιατρικών προβλημάτων

Με την αύξηση των τροφίμων και συστατικών γενετικής μηχανικής στην αγορά, οι γιατροί προειδοποιούν για άλλη μια φορά τους καταναλωτές για τις επιβλαβείς συνέπειες που έχουν αυτά τα προϊόντα στην υγεία τους.

Το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) ορίζει τα τρόφιμα γενετικής μηχανικής (bioengineering ) ως ένα καταναλώσιμο προϊόν που «περιέχει ανιχνεύσιμο γενετικό υλικό το οποίο έχει τροποποιηθεί μέσω συγκεκριμένων εργαστηριακών τεχνικών και το οποίο δεν μπορεί να δημιουργηθεί μέσω συμβατικής αναπαραγωγής ή να βρεθεί στη φύση».

Την 1η Ιανουαρίου 2022, το εν λόγω υπουργείο εφάρμοσε ένα νέο πρότυπο γνωστοποίησης για τα τρόφιμα γενετικής μηχανικής, οπότε οι κατασκευαστές πρέπει πλέον να αναγράφουν στην ετικέτα των τροφίμων τους όρους «γενετικής μηχανικής» ή «γενετικά τροποποιημένα», ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν τι αγοράζουν.

Η ενημέρωση του κοινού είναι μια καλή αρχή. Ωστόσο, επειδή τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα δεν έχουν δοκιμαστεί επαρκώς, ο Δρ Σαϊέντ Χάιντερ (Dr. Syed Haider) διατηρεί τις επιφυλάξεις του.

Κρυμμένοι κίνδυνοι

«Οι πιθανές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό όταν καταναλώνονται γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα είναι άγνωστες», δήλωσε ο Δρ Χάιντερ, προσθέτοντας: «Η ίδια η τροφή θα μπορούσε να είναι τοξική. Θα μπορούσε να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις ή να ενισχύσει την ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά. Θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει ανοσοκαταστολή ή καρκίνο και υπάρχουν ενδείξεις ότι όλα αυτά συμβαίνουν».

«Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η τεχνολογία της γενετικής μηχανικής για τα τρόφιμα», εξήγησε ο Δρ Χάιντερ, «είναι ότι παίρνεις ένα γονίδιο από κάποιον άλλο οργανισμό και το εισάγεις, κάπως τυχαία, στον γενετικό κώδικα του τροφίμου που θέλεις να κατασκευάσεις».

«Το πρόβλημα», είπε, «είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο γενετικός κώδικας των οργανισμών, δεν αποκλείεται λοιπόν να παρεμβαίνουμε στον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονται τα τρόφιμα. Ίσως δημιουργήσουμε νέες τοξίνες στην τροφή ή μπορεί να αυξηθούν οι τοξίνες που υπήρχαν ήδη στην τροφή- μπορεί ακόμη και να αυξηθεί η ποσότητα των τοξινών που απορροφά η τροφή»

«Αυτή η τεχνολογία βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα», επεσήμανε. «Παίζουμε με πράγματα που δεν κατανοούμε πλήρως, κάτι που θεωρώ πραγματικά τρομακτικό, ειδικά εφόσον δεν ελέγχουμε ποια είναι τα τελικά αποτελέσματα. Πρόκειται για μια εξέλιξη αυτού που συμβαίνει με την ‘πράσινη επανάσταση’ εδώ και δεκαετίες.»

Dr. Syed Haider in Dallas, Texas, on April 28, 2023. (York Du/The Epoch Times)
Ο Δρ Σαγιέντ Χάιντερ στο Ντάλας του Τέξας

Ο Δρ Χάιντερ ενοχλείται από την τρέχουσα πορεία χειραγώγησης των πηγών τροφίμων, ενώ παράλληλα οι καταναλωτές πείθονται ότι πρόκειται για μια ασφαλή και υγιεινή εναλλακτική λύση σε σχέση με τα φυσικά τρόφιμα που αντικαθίστανται.

«Ακούμε συνεχώς ότι αυτό είναι απαραίτητο, ότι θα λιμοκτονούσαμε χωρίς αυτή την πράσινη επανάσταση και τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια», επέμεινε.«Εισάγουμε την τεχνολογία σε πράγματα που δεν την είχαν ποτέ ανάγκη εξ αρχής, και υπάρχουν πολλές παρενέργειες και κρυφές βλάβες, που πρόκειται να φανούν περισσότερο μελλοντικά»

Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία παραδέχθηκε ότι τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα «μπορεί να δημιουργήσουν ουσίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αντιδράσεις» σε άτομα με αλλεργίες «ή να οδηγήσουν σε υψηλά επίπεδα ενώσεων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν άλλες επιπτώσεις στην υγεία».

«Ωστόσο», πρόσθεσε, «προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα τρόφιμα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά και περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά ή οι ουσίες που βρίσκονται σε αυτά είναι επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία ή ότι θα μπορούσαν είτε να αυξήσουν είτε να μειώσουν τον κίνδυνο καρκίνου».

Παρομοίως, και ενώ η Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής αναγνωρίζει ότι υπάρχει «πλήθος πολυσυστηματικών παρενεργειών που αναφέρονται από τους λήπτες των εμβολίων» – όπως αναφυλαξία, βελτιώσεις εξαρτώμενες από αντισώματα και θάνατοι – οι άνθρωποι συνεχίζουν να ακούνε ότι τα εμβόλια mRNA είναι ασφαλή.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Αμερικανική Ιατρική Ένωση, η Εθνική Ακαδημία Επιστημών και η Αμερικανική Ένωση για την Προώθηση της Επιστήμης λένε στους καταναλωτές ότι τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και συστατικά «είναι ασφαλή».

Ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν είναι ασφαλή.

Ο Δρ Χάιντερ αναφέρθηκε σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από το The Lancet στις 16 Οκτωβρίου 1999, η οποία αφορούσε τη σίτιση αρουραίων με γενετικά τροποποιημένες πατάτες.

«Υπήρχαν επιζήμιες αλλαγές στην ανάπτυξη των οργάνων τους, στο μεταβολισμό και στη λειτουργία του ανοσοποιητικού τους συστήματος», τόνισε.

Δυστυχώς, είπε, «όποιος δημοσιεύει κάτι τέτοιο θα δεχτεί επίθεση και, πράγματι, όσοι το έκαναν δέχτηκαν επίθεση».

«Ακριβώς όπως και με τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, υπάρχουν ερωτήσεις που δεν μπορούν να τεθούν και έρευνες που δεν μπορούν να γίνουν, επειδή όλη η χρηματοδότηση για την έρευνα σε αυτούς τους τομείς προέρχεται από τις μεγάλες εταιρείες και την κυβέρνηση, και η κυβέρνηση συνεργάζεται στενά με τις εταιρείες», εξήγησε, λέγοντας: «Υπάρχει μια ‘περιστρεφόμενη πόρτα’ μεταξύ της κυβέρνησης και αυτών των εταιρειών.»

Ανησυχεί επίσης για τον «συνεχή κίνδυνο», καθώς οι εταιρείες «συνεχίζουν να τροποποιούν τα τρόφιμα με νέους τρόπους». Ένα παράδειγμα είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνουν ενέσεις στα ζώα με εμβόλια mRNA.

«Οι υποστηρικτές όλων αυτών θα πουν ότι είναι απαραίτητο. Αλλά είναι μια διαστρεβλωμένη εκδοχή της πραγματικότητας που προβάλλεται από ανθρώπους που έχουν όφελος και δεν επιτρέπουν σε κανέναν με άλλη άποψη να δημοσιεύσει οτιδήποτε», υποστηρίζει ο Δρ Χάιντερ. «Αν μάλιστα επιχειρηματολογήσεις εναντίον της αναγκαιότητας της γενετικής τροποποίησης, σε αποκαλούν αντιεπιστημονικό.»

«Ίσως τελικά να βγαίνει στην επιφάνεια η πραγματική τους ατζέντα, που είναι η ερήμωση», πρότεινε. «Θα έλεγα ότι όλα όσα έκαναν μέχρι τώρα ισχυριζόμενοι ότι βελτιώνουν την παραγωγικότητα και την απόδοση ήταν στην πραγματικότητα μέρος του λόγου για τον οποίο γινόμαστε όλο και πιο άρρωστοι και πεθαίνουμε όλο και νωρίτερα.

»Η τροφή υποτίθεται ότι μας κρατάει υγιείς. Αλλά η τροφή που τρώμε τα τελευταία 50 χρόνια στην πραγματικότητα προκαλεί παχυσαρκία, καρκίνο, ανοσοκαταστολή, αλλεργικές αντιδράσεις, αυτοάνοσα και τοξικότητα σε όλα τα όργανά μας.»

Διαβάζετε την ετικέτα!

Στις 19 Απριλίου, η βουλευτής Χόλλυ Τζόουνς (R-Missouri) κατέθεσε ένα δισέλιδο νομοσχέδιο, το HB 1169. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, οι παραγωγοί, οι διανομείς και οι έμποροι προϊόντων «που έχουν τη δυνατότητα να μολύνουν ένα άτομο με μια ασθένεια ή να εκθέσουν ένα άτομο σε γενετικά τροποποιημένο υλικό» πρέπει να φέρουν «εμφανώς την ένδειξη ‘Προϊόν γονιδιακής επεξεργασίας’».

«Αυτό αφορά τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και τα κρέατα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο», δήλωσε η κα Τζόουνς στην Epoch Times, σημειώνοντας πως «θέλουν να φτάσουμε στο σημείο να αρχίσουμε να τρώμε ζωύφια».

Μπορεί να καταναλώνετε ήδη ζωύφια και να μην το γνωρίζετε. Τα έντομα που εκτρέφονται ως τροφή ονομάζονται «μικρο-ζωικό κεφάλαιο» ή «μίνι-ζωικό κεφάλαιο».

Το Get Better Wellness δημοσίευσε τον Αύγουστο του 2022 ότι αν σε μια ετικέτα αναγράφεται «Acheta domesticus», αναφέρεται σε γρύλους. «Κάποιοι το κρύβουν αποκαλώντας το “Acheta Protein” και προωθώντας το ως μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στη ζωική πρωτεΐνη», έγραφε το δημοσίευμα.

Ωστόσο, μια μελέτη του Food Chemistry τον Ιούνιο του 2021 αποκάλυψε ότι η κατανάλωση γρύλων μπορεί να αποβεί θανατηφόρα για όσους έχουν αλλεργία στα οστρακοειδή.

Ένας άλλος κίνδυνος που ενέχει η κατανάλωση γρύλων είναι ότι είναι γνωστοί φορείς διάφορων παθογόνων μικροοργανισμών όπως το E. Coli και η σαλμονέλλα.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής βρήκε παράσιτα σε περισσότερο από το 81% των εκτροφείων εντόμων που εξέτασαν οι ερευνητές – στο 30% αυτών των περιπτώσεων, τα παράσιτα αυτά θα μπορούσαν να προκαλέσουν ασθένεια στον άνθρωπο.

Όπως σημείωσε η κα Τζόουνς: «Γνωρίζουμε επίσης ότι πολλά από αυτά τα βιο-μηχανοποιημένα τρόφιμα προκαλούν καρκίνο.

«Έχοντας άγνοια για τα τρόφιμα βιολογικής μηχανικής, καθώς και για τα κρέατα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο, οι άνθρωποι πραγματικά δεν έχουν ιδέα τι τρώνε», εξήγησε. «Αν διαβάσετε οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο, είναι απολύτως εκπληκτικό το ότι μπορούν και το πλασάρουν ως μια καλή εναλλακτική λύση για τη φυσική τροφή που μας έδωσε ο Κύριος, όπως είναι τα σιτηρά, τα ψάρια και τα κοτόπουλα.»

Αυτό που ενδιαφέρει την κα Τζόουνς είναι «πόσοι άνθρωποι την πατάνε και το επιτρέπουν».

«Θα επαναφέρω αυτό το νομοσχέδιο», υποσχέθηκε. «Θα το επαναφέρω στην επόμενη νομοθετική περίοδο, τον Ιανουάριο, επειδή οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν τι είδους τρόφιμα τους προσφέρονται και τι περιέχουν, ώστε, στη συνέχεια, να μπορούν να λάβουν μια τεκμηριωμένη απόφαση για το αν θα τα φάνε.»

Τόνισε ότι οι άνθρωποι πρέπει να «διαβάζουν τις ετικέτες».

«Απλά πάρτε μια κονσέρβα σούπας. Δεν μπορείτε καν να προφέρετε τα μισά από αυτά τα συστατικά», είπε. «Βάζουν όλο και περισσότερες χημικές ουσίες σε ό,τι τρώμε. Όσο πιο άρρωστοι είμαστε, τόσο περισσότερα χρήματα βγάζει η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία, οπότε θέλουν να είμαστε χοντροί, άρρωστοι και σχεδόν νεκροί, ώστε να μπορέσουν να μας δώσουν μια θεραπεία ή μια αγωγή».

Γινόμαστε όλο και πιο άρρωστοι

Ο Δρ Έρικ Νάπουτε είναι πιστοποιημένος πάροχος πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με έδρα το Μιζούρι. Είναι αδειούχος χειροπράκτης, πιστοποιημένος γιατρός φυσικής ιατρικής και ειδικός εσωτερικής υγείας. Είναι, επίσης, πιστοποιημένος διατροφολόγος με υποτροφίες προηγμένης κατάρτισης και πιστοποιήσεις στη λειτουργική νευρολογία, την ορθομοριακή διατροφή, την εσωτερική υγεία και την προηγμένη εμβιομηχανική.

Ο Δρ Νάπουτε λέει ότι συχνά σκέφτεται «πού ήμασταν για να δει «πού πηγαίνουμε».

Θυμάται 20 χρόνια πριν, όταν τα βιο-τροποποιημένα τρόφιμα έφτασαν για πρώτη φορά στην αγορά με τον όρο «ΓΤΟ» ή «Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί» και η Monsanto ισχυριζόταν ότι πρόκειται για την «πρόσθεση χημικών ενώσεων, όπως η γλυφοσάτη, στα τρόφιμα».

«Από τότε κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου για τα πιθανά προβλήματα με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και για το ότι δεν είναι συμβατά με το ανθρώπινο γονιδίωμά μας», δήλωσε ο Δρ Νάπουτε στην Epoch Times.

Όπως εξήγησε ο Δρ Νάπουτε, το σώμα μας απορροφά την τροφή και τα μετατρέπει σε θρεπτικές ουσίες. Το πρόβλημα, είπε, προκύπτει όταν καταναλώνουμε «κάτι που το γονιδίωμά μας δεν αναγνωρίζει».

«Το σώμα το αντιλαμβάνεται ως ξένο εισβολέα και πολλές φορές είδαμε να αρχίζει αυτό που ονομάζουμε γαστρεντερική λευκοκυττάρωση, δηλαδή όταν τρώτε κάτι και έχετε μια υπερανοσολογική αντίδραση στο [γαστρεντερικό] σύστημα. Εάν αυτό γίνεται κατ’ επανάληψη, μπορεί να οδηγήσει σε αυτοάνοσες καταστάσεις και να προκαλέσει προβλήματα όπως το σύνδρομο διαρροής του εντέρου.»

Ο Δρ Χάιντερ είδε, επίσης, μια σημαντική αύξηση των νευροαναπτυξιακών προβλημάτων. Όλο και περισσότερα παιδιά εμφανίζουν διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) και αυτισμό. Σε μεγαλύτερους ασθενείς, βλέπει νευροεκφυλιστικές φθορές.

Ερωτώμενος για το νομοσχέδιο που εισήγαγε πρόσφατα η κα Τζόουνς, το νομοσχέδιο 1169 της Βουλής των Αντιπροσώπων (pdf), είπε ότι εξεπλάγη που «το νομοσχέδιο δεν βγήκε ποτέ από την επιτροπή».

Ενώ οι λομπίστες έδωσαν στους νομοθέτες ψευδείς πληροφορίες και οι νομοθέτες «επανέλαβαν όλα τα σημεία συζήτησης που τους έδωσαν οι λομπίστες» για να δικαιολογήσουν την κατάργηση του μέτρου, είπε, «η Χόλλυ Τζόουνς έλαβε δεκάδες χιλιάδες τηλεφωνήματα υπέρ του νομοσχεδίου της».

«Αυτό δεν είναι σύνηθες», σημείωσε. «Κανονικά, λαμβάνεις 20 ή 30 ή ίσως και 100 κλήσεις – όχι δεκάδες χιλιάδες κλήσεις από όλη τη χώρα. Αυτό δείχνει ότι οι πολίτες θεωρούν αυτό το θέμα πολύ σοβαρό. Οι μόνες αντιδράσεις για το νομοσχέδιο προήλθαν από τους λομπίστες.»

Αυτό που κάνει τον Δρα Νάπουτε αισιόδοξο είναι ότι «πολλοί άνθρωποι είναι υποψιασμένοι και δικαίως».

«Το επόμενο ανησυχητικό ερώτημα αφορά αυτά που δεν μας λένε ότι περιέχονται στα τρόφιμά μας”» υποστήριξε. «Ως έθνος, γινόμαστε όλο και πιο άρρωστοι.»

«Η ερώτησή μου είναι η εξής: Γιατί να προσπαθούν να κρύψουν κάτι, αν αυτό είναι ασφαλές;»

primenews.

Back to top button