breaking newsΔιεθνή

Βραζιλία: Γυναίκα έβαλε φωτιά στο σύζυγό της – Νεκρός ο άνδρας

 

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το σοκαριστικό βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και έρχεται από την Βραζιλία, με μια γυναίκα να καίει κυριολεκτικά τον σύζυγό της!

Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ιχθυοπωλείο του Ρίο ντε Τζανέιρο στις 4 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, η Ana Maria Paixão πλησίασε τον 50χρονο σύζυγό της, Andre Chapeta και του έβαλε… φωτιά!

Ο André Chapeta (αριστερά) πέθανε την Παρασκευή το πρωί, τέσσερις ημέρες αφότου η σύζυγός του, Ana María Paixaõ (δεξιά), του έριξε ένα εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά

Το τρομακτικό βίντεο δείχνει τον Chapeta να τρέχει μέσα στο κατάστημα ενώ καιγόταν ζωντανός.

Παρά τη διάσωσή του από τους πυροσβέστες και τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Getúlio Vargas, ο Chapeta υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Paixaõ συνελήφθη από την αστυνομία το πρωί της Πέμπτης, αλλά αφέθηκε ελεύθερη κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού ένας δικαστής δεν υπέγραψε ένταλμα σύλληψης.

Ο αρχηγός της Πολιτικής Αστυνομίας Flávio Ferreira δήλωσε στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1 ότι πιστεύει ότι το περιστατικό υποκινήθηκε από τη ζήλια της γυναίκας για τον σύζυγό της.

Είπε στο κανάλι R7 ότι η 30χρονη σχέση του ζευγαριού φέρεται να σημαδεύτηκε από κρίσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Ο André Chapeta υπέστη εγκαύματα στο 92 τοις εκατό του σώματός του όταν η σύζυγός του του έβαλε φωτιά τη Δευτέρα μέσα σε μια ιχθυαγορά του Ρίο ντε Τζανέιρο

Η Paixaõ είπε στους ανακριτές ότι είχε ξυλοκοπηθεί πριν βάλει φωτιά στον Chapeta και αντέδρασε πάνω σε αυτοάμυνα, έναν ισχυρισμό τον οποίο απέρριψαν.

«Αυτό που λέει δεν είναι αυτό που δείχνει η εικόνα. Η εικόνα δείχνει το θύμα να κάθεται σε μια καρέκλα. Τον πλησιάζει ψυχρά, ρίχνει το υγρό και του βάζει φωτιά», είπε ο Φερέιρα.

«Δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε μια ευάλωτη κατάσταση, δεν ήταν σε μια κατάσταση στην οποία δεχόταν άμεση επίθεση».

PrimeNews.

Back to top button