breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Ρfιzer στoιxnματiζει 43 δισεκατoμμύρια δoλάρια ότι οι «Τurbο Καρκivoι» πρόκειται να εκραγoύν σε όλο τον κόσμo…Bίντεο

Mπoλιαστnκες;

Διαβασε…

Η Pfizer στοιχηματίζει 43 δισεκατομμύρια δολάρια ότι οι «Turbo Καρκίνοι» πρόκειται να εκραγούν σε όλο τον κόσμο.. Γιατί μόνο ως τζογάρισμα θα μπορούσαμε να εκλάβουμε την οικονομική της κίνηση που θα δείτε παρακάτω, εκτός και αν αυτοί εκεί ξέρουν κάτι και δεν μας το λένε… Πάμε όμως να δούμε τι γίνεται τώρα και να βγάλουμε όσο πιο σωστά συμπεράσματα μπορούμε, γιατί να είστε σίγουροι ότι θα πρέπει να μας απασχολεί ιδιαίτερα… Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε…

Η Pfizer έχει καταπλήξει τον ιατρικό κόσμο, ολοκληρώνοντας την εξαγορά 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Seagen, μιας μικρής εταιρείας φαρμάκων που θεραπεύει καρκίνους turbo και μόλις βγάζει 2 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Η εξαγορά σημαίνει ότι η Pfizer γίνεται η μεγαλύτερη εταιρεία ογκολογίας στον κόσμο, ικανή να θεραπεύει τους περισσότερους turbo καρκίνους που προκαλούνται από εμβόλια mRNA.

Ωστόσο, η φύση της απόκτησης έχει αφήσει πολλούς ανθρώπους να ξύνουν τα κεφάλια τους. Γιατί η Pfizer, συνεπής με τα τεράστια κέρδη που έχει αποκομίσει μέσω του εμβολίου mRNA της, θα πλήρωνε υπερβολικά 43 δισεκατομμύρια δολάρια για μια μικρή εταιρεία φαρμάκων κατά του καρκίνου; Μάλιστα σε μια περίοδο όπου μόνο ζημιές έχει να δείξει ως εταιρία και η μετοχή της πέφτει συνεχώς;;;

Το κόλπο είναι απλό… Η Pfizer δεν χρειάζεται μετρητά. Θα εκδώσει επίσης χρέος 31 δισεκατομμυρίων δολαρίων μόνο για την αγορά της Seagen. Όλοι το λαμβάνουν με ονομαστική αξία. Αλλά υπάρχει κάτι πολύ απαίσιο στις λεπτομέρειες αυτής της συμφωνίας.

Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ;

Πρώτον, πρέπει να αναγνωριστεί ότι τα εμβόλια Pfizer (και Moderna) COVID-19 mRNA προκαλούν καρκίνους turbo με ρυθμούς που δεν είχαν παρατηρηθεί προηγουμένως στην ιστορία του κόσμου.

Με βάση τις περιγραφές περιπτώσεων καρκίνου στροβίλου σε περισσότερα από 30 ιατρικά άρθρα, εδώ είναι οι 5 κορυφαίοι καρκίνοι στροβιλοκινητήρων που βλέπουμε με αριθμούς σε όσους εμβολιάστηκαν με τουλάχιστον ένα εμβόλιο mRNA:

Λέμφωμα (διάφοροι τύποι)

Καρκίνοι εγκεφάλου (κυρίως γλοιοβλάστωμα)

Καρκίνος του μαστού (κυρίως τριπλός αρνητικός, Στάδιο 3/4)

Καρκίνος του παχέος εντέρου (Στάδιο 4)

Καρκίνος του πνεύμονα (Στάδιο 4)

Στρογγυλοποίηση των 10 κορυφαίων turbo καρκίνων με βάση τον αριθμό των ατόμων που προσβλήθηκαν (χωρίς ιδιαίτερη σειρά):

Λευκαιμίες (χειρότερη πρόγνωση)

Μελανώματα (Στάδιο 4)

Σαρκώματα (Στάδιο 3,4)

Ορχικοί /ωοθήκη (ταχεία εξέλιξη, Στάδιο 1-4)

Νεφρός (Στάδιο RCC 4)

Η νέα εξαγορά της Pfizer τους οδηγεί από το να μπορούν να «θεραπεύσουν» δύο από αυτούς τους turbo καρκίνους, να μπορούν να θεραπεύσουν επτά στους 10. Δεν είναι κακό για μια εταιρεία που θέλει να στριμώξει την αγορά για τη θεραπεία των ίδιων προβλημάτων που προκαλεί.

Ακολουθεί βίντεο από το πως το διαφημίζει η ίδια η Pfizer αυτό

Όμως γίνεται ακόμα χειρότερο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, πραγματοποίησε μια περιοδεία συνέντευξης στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την εξαγορά της Seagen, ύψους 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ακολουθούν τα βασικά στοιχεία από τις συνεντεύξεις του στην οποία φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος CEO έχει μαντικές ή εάν το προτιμάτε προφητικές ικανότητες:

– Το 33% των ανθρώπων ΘΑ πάθει καρκίνο του turbo στο μέλλον (είναι σίγουρος γι’ αυτό)

– Ολόκληρες οικογένειες ΘΑ επηρεαστούν (και πάλι είναι σίγουρο)

– Οι νέες θεραπείες για τον καρκίνο είναι σαν «βλήματα» που θα στοχεύουν στους «περισσότερους» καρκίνους turbo

– Η Pfizer θα τις παράγει αυτές τις θεραπείες ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ

– Μέχρι το 2025 η Pfizer θα «έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο»

– «Έχουμε πολύ γρήγορο τρόπο ολοκλήρωσης κλινικών δοκιμών»

– Θα παραχθεί “ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ”, “ακριβώς όπως το mRNA”

Σκεφτείτε τι μήνυμα στέλνει ο Μπουρλά με αυτές τις πληροφορίες. Γιατί θα έπρεπε οποιαδήποτε εταιρεία να παράγει θεραπείες για τον καρκίνο σε μια κλίμακα που δεν έχει ξαναδεί; Γιατί η Pfizer, από όλες τις εταιρείες, θα ήταν διατεθειμένη να στοιχηματίσει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια στον καρκίνο του turbo που θα συνεχίσει να εκρήγνυται με εκθετικούς ρυθμούς σε όλο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια;

Η αναζήτηση της ανάλυσης Alpha θεωρεί ότι θα χρειαστεί η Pfizer τουλάχιστον μια δεκαετία για να ξεφύγει από αυτή τη συμφωνία. Οικονομικά, αυτή η εξαγορά των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων δεν έχει νόημα για την Pfizer.

Εκτός κι αν ο Μπουρλά και οι κολλητοί του γνωρίζουν κάτι για το μέλλον που δεν μας λένε. Άλλωστε έχουμε εξηγήσει σε παλιότερα άρθρα μας πως δουλεύει το σύστημα… Μας δημιουργούν το πρόβλημα και μετά έχουν έτοιμη τη λύση.. Και στις δυο φάσεις αυτού γίνονται πλουσιότεροι και αποκτούν μεγαλύτερο έλεγχο επάνω μας… Και ο Νοών Νοήτω!!!

πηγη

Back to top button