Διεθνή

Η Χεζμπολά εκτόξευσε ρουκέτες στόχευσε στρατιωτικό όχημα και τραυμάτισε 12 Ισραηλινούς στο Beit Hillel! ΒΙΝΤΕΟ

Η Χεζμπολά εκτόξευσε ρουκέτες στόχευσε στρατιωτικό όχημα και τραυμάτισε 12 Ισραηλινούς στρατιώτες/πολίτες στο Beit Hillel! Αυτός είναι ο απολογισμός από την επίθεση στο στρατιωτικό όχημα. Κάποιοιήταν πολιτικό προσωπικό ή πολίτες δεν διευκρινίζεται ωστόσο σαφής η αναφορά ότι τραυματίστηκαν αμιγώς στρατιωτικοί.

Η ένταση ανεβαίνει και στο Βόρειο μέτωπο για Ισραήλ καθώς εκτοξεύθηκαν ρουκέτες από την λιβανέζικη Hezbollah στην περιοχή Beit Hillel και υπάρχουν 12 Ισραηλινοί τραυματίες εκ των οποίων 1 γυναίκα. Το Ισραήλ επιδίδεται από την πλευρά του σε σφοδρούς βομβαρδισμούς του Ν Λιβάνου.. Αναθέρμανση σε όλο το μέτωπο από Υεμένη ως Λίβανο και εκτόξευση πυραύλου σήμερα και από Συρία..

Από ότι μεταδίδει η ανταποκρίτρια της ισραηλινής τηλεόρασης από σύνορα με Λίβανο τώρα το βράδυ υπάρχει μια σχετική ηρεμία αλλά πριν κάποιες στιγμές ήχησαν οι σειρήνες στο Ν Γκολάν εκτόξευση πυραύλου από Συρία κατά πόλης Κεσέτ δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για ζημιές ή θύματα. Και νωρίτερα το απόγευμα σήμερα υπήρξε ένα επεισόδιο ασφαλείας καθώς η Χεζμπολά έπληξε ένα στρατιωτικό όχημα με 12 άτομα προσωπικό που φέρουν μέτρια τραύματα και διακομίστηκαν άμεσα σε νοσοκομεία

dimpenews.com

Back to top button