breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νέα «ΒΟΜΒΑ» μετά τα εμβόλια! Δείτε τι λέει ο Τζανάκης και ποιά είναι η αλήθεια

 

Μετά τα εμβόλια οι τηλέ-ειδικοί άρχισαν με την θεωρία συνωμοσίας της υποτιθέμενης «κλιματικής κρίσης»!

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νίκος Τζανάκης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η λεγόμενη «κλιματική κρίση», επηρεάζει καταστροφικά την υγεία των ανθρώπων, μολύνει τον αέρα, προάγει καινούριες ασθένειες, επειδή φέρνει περισσότερα κουνούπια κτλ. κτλ.!

«Ο άνθρωπος τιμωρείται λόγω της υβριστικής τους συμπεριφοράς στο περιβάλλον», ισχυρίστηκε και είπε πως ο καθένας πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά!

Μάλιστα είπε πως μέρη, όπως η Κρήτη, θα γίνουν ξηρά και άνυδρα μέρη!

Δείτε:

Τα λόγια φυσικά δεν είναι των τηλέ-ειδικών στην Ελλάδα, αλλά έχουν ειπωθεί εδώ και καιρό, όπως μόνο το ΕΛ έχει μεταδώσει!Θυμηθείτε το άρθρο: Η ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή θα φέρει εμβόλια! Το ανακοίνωσαν επίσημα στον ΠΟΥ:

Η τακτική συνέντευξη Τύπου του ΠΟΥ για θέματα παγκόσμιας υγείας συζήτησε την ανύπαρκτη, σύμφωνα με νομπελίστες επιστήμονες, κλιματική αλλαγή και τον δήθεν αντίκτυπό της στην εξάπλωση των ασθενειών, καθώς θέλουν να φέρουν νέα εμβόλια με βάση άγνωστες ασθένειες Χ!

Σε αυτή την κατεύθυνση, η ανώτερη εμπειρογνώμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για τον COVID-19, Maria Van Kerkhove, εξήγησε ότι η κλιματική αλλαγή έχει αλλάξει τον βιότοπο των κουνουπιών.

Δεδομένου ότι αυτά τα έντομα μπορούν να μεταδώσουν διάφορα παθογόνα, τα καθιερωμένα μέτρα κατά του COVID, συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμών, θα πρέπει να συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται και μάλιστα να ενταθούν!!!

Υπενθυμίζεται πως επικεφαλής υγείας αποκάλυψαν ότι Βρετανοί επιστήμονες ηγούνται της δημιουργίας ενός εμβολίου για να σταματήσει η επόμενη θανατηφόρα πανδημία εντός 100 ημερών από την έναρξή της. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!

Το υπερσύγχρονο, όπως το αποκαλούν, Κέντρο Ανάπτυξης και Αξιολόγησης Εμβολίων βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη Porton Down της Υπηρεσίας Υγείας και Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) στο Wiltshire και είναι εξοπλισμένο με τους πιο θανατηφόρους ζωντανούς ιούς στον κόσμο!!!!!

Αν και, σε πρώτη φάση, επικεντρώθηκαν στην δοκιμή της αποτελεσματικότητας των εμβολίων έναντι νέων παραλλαγών της COVID-19, οι 200 επιστήμονες του Κέντρου στοχεύουν πλέον στην ανάπτυξη πρωτότυπων εμβολίων για την αντιμετώπιση της άγνωστης «ασθένειας Χ», η οποία σύμφωνα και με τους τηλέ-ειδικούς στην Ελλάδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και απλά είναι ο.. επόμενος πιθανός πανδημικός ιός, τον οποίο σύμφωνα με τον ΠΟΥ θα φέρει η κλιματική αλλαγή!!!

Όσο για τις ασθένειες και τα κουνούπια: Ιπτάμενα εμβόλια! O Bill Gates απελευθέρωσε κουνούπια με ελονοσία;;; «Σεισμός» στις ΗΠΑ

Ο Αμερικανός δικηγόρος Thomas Renz ισχυρίζεται πως ο Bill Gates απελευθέρωσε κουνούπια που μεταδίδουν ελονοσία στις ΗΠΑ και αναλύει, όπως λέει πως δοκιμάζονται και κυκλοφόρησαν κουνούπια για να παραδώσουν εμβόλια DNA/γονιδιακής επεξεργασίας.

Όπως δήλωσε:

«Τροποποιούν γενετικά αυτά τα κουνούπια, σας τσιμπούν και, όταν ένα κουνούπι σας τσιμπήσει εναποθέτει φτύμα πάνω σας, γι’ αυτό έχετε αυτό το σημείο που προκαλεί φαγούρα, όταν το κουνούπι σας τσιμπάει.

Το υλικό που εναποθέτει μπορεί να λειτουργήσει σαν εμβόλιο.

Συνεπώς έχουν κατασκευάσει κουνούπια, για εμβόλια κατά της ελονοσίας μέσα τους. Έχουν ελονοσία, αλλά λένε πως δεν σε κολλάνε με αυτήν. Έχω πολλές πληροφορίες για αυτό.

Αυτά τα κουνούπια που μπορούν να σας εμβολιάσουν κατά της ελονοσίας.

Επίσης μπορούν να σας εμβολιάσουν μέσω του αέρα, μέσω του δέρματός σας, μέσω μιας ένεσης ή, μέσω της τροφής σας.

Έχω μελέτες για όλα αυτά»

Αντί για ΕΜΒΟΛΙΑ θα μας τσιμπάνε ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ;

Σύμφωνα με το Gatesnotes, μέσα σε ένα διώροφο κτίριο στο Μεντεγίν της Κολομβίας, οι επιστήμονες εργάζονται πολλές ώρες σε αποπνικτικά εργαστήρια, εκτρέφοντας εκατομμύρια κουνούπια.

Οι… επιστήμονες εκεί και το προσωπικό φροντίζουν για κάθε ανάγκη των εντόμων καθώς αυτά αναπτύσσονται από προνύμφες σε νύμφες και τελικά σε ενήλικα έντομα, ταΐζοντάς τα με ιχθυάλευρα, ζάχαρη και –εννοείται- αίμα.

Έπειτα, τα απελευθερώνουν σε όλη την χώρα για να αναπαραχθούν με άγρια κουνούπια που μπορούν να μεταφέρουν τον δάγκειο πυρετό και άλλους ιούς και να μας σώσουν από ιούς.

Δεν είναι ταινία φαντασίας!!! Το εργοστάσιο είναι πραγματικό και τα κουνούπια που απελευθερώνονται αγαπάνε τους ανθρώπους και θέλουν να τους σώσουν! Και μόνο όμως που το όλο ζήτημα ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ από τον Bill Gates, κάνει τον καθένα να αναρωτιέται: ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;; ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ;;;

Όπως ισχυρίζονται: «τα κουνούπια που παράγονται σε αυτό το εργοστάσιο φέρουν βακτήρια που ονομάζονται Wolbachia, τα οποία τα εμποδίζουν να μεταδώσουν τον Δάγκειο πυρετό και άλλους ιούς, όπως ο Ζίκα, ο chikungunya και ο κίτρινος πυρετός, στον άνθρωπο. Με την απελευθέρωσή τους για να αναπαραχθούν με άγρια κουνούπια, εξαπλώνονται τα βακτήρια, μειώνοντας την μετάδοση του ιού και προστατεύοντας εκατομμύρια ανθρώπους από ασθένειες».

Για το καλό της υγείας μας λοιπόν!!! Οποιαδήποτε άλλη εικασία, υπόθεση ή υπαινιγμός θα θεωρηθεί αυτομάτως HOAX!!!

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Κουνουπιών, το οποίο ηγείται της προσπάθειας της Wolbachia, απελευθερώνει τώρα αυτά τα κουνούπια σε 11 χώρες: Βραζιλία, Κολομβία, Μεξικό, Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ, Αυστραλία, Φίτζι, Κιριμπάτι, Νέα Καληδονία και Βανουάτου.

«Το εργοστάσιο παράγει περισσότερα από 30 εκατομμύρια κουνούπια την εβδομάδα. Άλλες εγκαταστάσεις του Παγκόσμιου Προγράμματος Κουνουπιών σε όλο τον κόσμο αναπαράγουν επίσης κουνούπια Wolbachia, αλλά αυτή της Κολομβίας είναι επί του παρόντος η μεγαλύτερη», τονίζει ο Μπιλ Γκέιτς.

Δείτε τον τρόμο ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ! Πως διασκορπίζουν τα κουνούπια με ανθρώπους ακόμα και με drones!!!!!!

 

.el.gr

photo freepik
Back to top button