Διεθνή

Σκηνές Γερμανικής Ναζιστικής Κατοχής στη Γάζα! Ο στρατός Κατοχής σε μπλόκα αιχμαλώτισε εκατοντάδες άρρενες και τους μεταφέρει γυμνούς με καμιόνια σε ομαδικούς τάφους γι εκτέλεση;! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές βγαλμένες από φιλμ Γερμανικής Ναζιστικής Κατοχής στη Γάζα. Ο στρατός Κατοχής με συνεχή μπλόκα αιχμαλώτισε εκατοντάδες μόνο άρρενες πάνω από μια ηλικία και τους στοιβάζει γυμνούς και ξυπόλυτους σε καμιόνια .. προς εκτέλεση;! Στη συνέχεια δεκάδες γυμνοί αιχμάλωτοι εμφανίζονται μπροστά σ΄έτοιμο ομαδικό τάφο τους πριν τη μαζική τους εκτέλεση;! Oι δήμιοι με αυτόματα φέρουν κουκούλες. Σκηνές που θυμίζουν πρακτικές ISIS. Εκατοντάδες άνδρες Παλαιστίνιοι αιχμαλωτίστηκαν στη Λωρίδα της Γάζας από τον στρατό του Ισραήλ.

Αρχικά σε δημόσιους δρόμους είναι σε στάση καθήλωσης με δεμένα τα χέρια πισθάγκωνα γυμνοί μόνο με εσώρουχο στη σειρά. Άλλοι στοιβάζονται επίσης σε καμιόνια της Τσαχάλ ημίγυμνοι προς άγνωστοι κατεύθυνση.

Στη συνέχεια δεκάδες με μπανταρισμένα μάτια χειροπέδες και γονατισμένοι αλλά και γυμνοί είναι τοποθετημένοι μπροστά σε μεγάλο όρυγμα ίσως σε ομαδικό τάφο που άνοιξαν οι δήμιοι πριν τη μαζική ομαδικής του εκτέλεση. Είναι κλασική σκηνή ομαδικής εκτέλεσης.

Είναι μαζικές εκκαθαρίσεις πληθυσμού, εθνοκάθαρση. Τους θάβουν ομαδικά σε ερημιές σαν πυρηνικά απόβλητα. Απολυμαίνουν την απανθρωπότητα. Είναι το ίδιο σκεπτικό με αυτό των ναζί…

Είναι ένα μέρος του ψυχολογικού πολέμου του Ισραήλ προς στον αντιστεκόμενο λαό της Γάζας να καμφθεί το ηθικό του πιστεύοντας ότι το Ισραήλ έχει τον απόλυτο έλεγχο της Λωρίδας.

Οι αιχμάλωτοι δέχονται την ταπεινωτική συμπεριφορά και κανείς δεν μπορεί και δεν θέλει να φανταστεί τι θ΄ακολουθήσει. Επίσης άγνωστο αν όλοι αυτοί είναι μαχητές της Χαμάς ή προήλθαν από μπλόκο σε στιλ ναζί που έπαιρναν για εκτέλεση μόνο τους άρρενες πάνω από μια ηλικία.

Το ισραηλινό μέσο kan: Οι δυνάμεις του IDF συνέλαβαν δεκάδες άνδρες σε μια επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας κατά την προέλαση των δυνάμεων για την κατάληψη στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Στόχος είναι να ελεγχθεί εάν κάποιοι από αυτούς είναι τρομοκράτες της Χαμάς ή παράγοντες της τρομοκρατικής οργάνωσης” Οπότε αδιακρίτως αιχμαλώτισαν μόνο άρρενες..υπάρχουν και απλοί πολίτες ανάμεσα τους..

Έτσι, η φήμη ότι ο ισραηλινός στρατός συνέλαβε τυχαία άνδρες στη Γάζα ήταν αλήθεια. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται αυτοί οι «κρατούμενοι» αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση της Σύμβασης της Γενεύης.

Και γιατί τους πήγαν σε μια ερημιά; προς εκτέλεση;

dimpenews.com

Back to top button